cagivamito 4 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupijem felne 17'' sa 5 ili 6 krakova, za moju Cagivu Mito, moze i od RS 125 ( 1999-2008 god ) Prihvatam sve realne ponude. Mogu da kupim flene za novac a mogu i da dam moje felne sa 3 kraka, serijske od Cagive Mito 1998.god koja je sa njima presla nekih 30.000 km, kao nove, sive + dopatu Ponude ovde ili na PP. Na 1. slici je moja felna od cagive Na 2. slici je od cagive mito sa 6 krakova na 3. slici je od aprilie RS 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko ?? ?? ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan ?? refresh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Decembar 6, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko bar od aprilie RS???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Decembar 6, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Goraša iz Kragujevca, verovatno ima neki par, cena je verovatno realna kao i većene preprodavaca ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Decembar 6, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan vazi, hvala :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Decembar 24, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan imam od future ali je zadnja mono viljuska jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Imam prednje i zadnje felne sa gumama za Hondu NSR 125. Nazovi 065/8426780 , dogovoricemo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan one su uye od cagivinih...ja ih menjam samo zato sto su trokrake hvala na ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam o zadnju od aprilie rs 125 2008 god, kao paukova mreza,plave boje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan znam, da nije bila na onom zuto sivom RS-u? Treba mi 2 komada, mislis da bi mogla od RS da se ubudzi na mito? Koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jeste bila je na njemu,prodao sam taj motor pa sam uzeo novu rs...vidi jel mozes da nadjes prednju pa cemo se dogovoriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Goraša iz Kragujevca, verovatno ima neki par, cena je verovatno realna kao i većene preprodavaca ??? ??? ??? a njegov br je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...