MIHA 8 Napisano April 28, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan e kolegstvo kako ja stojim sa financijama da cu morat odustat od putovanja kod vas jel po mojoj racunici ja moram imati oko 150 e za to putovanje a odakle cu te pare nakupit neam pojma a ma imo sam nekih popravaka na autu pa sam potrosio sve pare al jos se javim al tesko da cu dolazit malo mi to previse km za 2 dana za to gorivo mozem otici na more i ostat 5 dana neznam zao mi ja al jos sve javim :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cumur za rostilj nije problem,moze jedan manji dzak da zavrsi posao ali za pecenje treba vise.Ja sam u Milivu poneo jedan veliki dzak i on je zavrsio posao za jedno prase,malo je i ostalo.Treba se raspitati u Cacku gde ima da se kupe veliki dzakovi cumura(posto ih nema u prodaji bas svuda) jer je daleko isplativije u nasoj situaciji.Onaj mali kosta 150 din a ja sam veliki(u koji stane 5-6 manjh)platio 350 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2526 Napisano April 28, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ja upravo imam jedan taj veliki džak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Reseno,eventualno dokupiti jos malo ali to tek kada budemo znali brojno stanje malo tacnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 29, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Evo liste a odjave iz predhodnih postova ne smatram ozbiljnim pa neka se svako sam ispiše. Karatan upisan! ;D 1. Vuja 2. Joska 3. Duki 4. Drumskalisica 5 Vlada Afrika 6. Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 7. Zverinjak 8. Djomla 9. MZ 10. Picasoo Mz 11. Svakak 12. Vule (balansero u prikolici) 13. MZ RIDER 14. Kataklinger 15. bigbad86 16. Vojakis 17. Turbopeđa 18. Gil 19. PeterPan 20. Makica 21. Nemanja-Revera 22. Ilic 1 23. Ilic 2 24. Stefan-sivi MZ 25. Vasic Milan 26. Miha 27. Miha + br.1 28. Floyd* 29. Kataran Čačak: 1.sasamajstor (ofsec) 2. Vujo032 3. Dule slash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 29, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ispravljeno. 1. Vuja 2. Duki 3. Drumskalisica 4 Vlada Afrika 5. Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 6. Zverinjak 7. Djomla 8. MZ 9. Picasoo Mz 10. Svakak 11. Vule (balansero u prikolici) 12. MZ RIDER 13. Kataklinger 14. bigbad86 15. Vojakis 16. Turbopeđa 17. Gil 18. PeterPan 19. Makica 20. Nemanja-Revera 21. Ilic 1 22. Ilic 2 23. Stefan-sivi MZ 24. Vasic Milan 25. Miha 26. Miha + br.1 27. Floyd* 28. Kataran Čačak: 1.sasamajstor (ofsec) 2. Vujo032 3. Dule slash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 30, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Mr. Kataran da svrati u Svilajnac, jer mu je usput, idemo skupa do Batocine gde nas ceka ili cekamo drustvo sa juga odnosno Jagodiu i Paracin , pa onda pravac svi skupa Cacak.Znaci ako sve bude OK eto jedne lepo organizovane grupe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Gde da vas cekamo mi Cacani pa da svi zajedno odemo do Banje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 30, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Posto dolazimo iz pravca KG onda moze kod ELF pumpe, ili kod skretanja za Prijevor, kod kruznog toka, mada mi je ELF nekako naj zgodniji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 30, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Sa koliko novca treba da se ucestvuje za hranu, cumur pice, onako odokativno?? I ko Ne moze da dolazi neka se sam brise da bi imali konacan uvid u brojno stanje radi rezervacija oko smestaja po bungalovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano April 30, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u Svilajncu a i sire ako treba - a treba, nece da se baci. Pokusavam da nagovorim druga da ide sa nama ali mi za sada ne uspeva, upravo dolazimo sa krace voznje zna on da ubije dobru kilometrazu ali nikako da ga nagovorim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sa koliko novca treba da se ucestvuje za hranu, cumur pice, onako odokativno?? Čekamo konačnu cenu za prasad i da vidimo kako je to poštar hranio do sada. Za ostalo nemam ideju, možemo tamo na licu mesta ili da i to dogovorimo sada. Šta je predlog? ...ali nikako da ga nagovorim. Ma to je naš čovek, treba da bude sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 1, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu jos ispitati bracu Ilic da mi potvrde svoj dolazak ali za nas ostale nema brige...ne mozemo docekati !!! Predlazem da do npr. srede utvrdimo tacan broj druzine koja se okuplja,a onda da odokativno kazemo koliko nam cega treba,sve to sracunamo i dobijemo neku pribliznu cifru koju bi trebalo svako da ulozi. Naravno ona moze varirati malo ali gledacemo da budemo sto objektivniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 1, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim - naravno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 2, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Apel! Trebalo bi da se dogovorimo oko organizacije dogadjaja. Po meni, najbolje je da se odrede par ljudi koji ce organizivati a takodje i diktirati uslove i tako izbegnemo ne potrebno mesanje vecine nas i unosenja nervoze u celu stvar.Ovde su najbitniji ljudi sa terena gde ce se odigrati skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 2, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću da zovem kamp telefonom i da najavim naš dolazak. PEđu je malo teže nahvatati jer radi u smenama a to još može da se preklopi nezgodno pa da se spoje dan i noć... Na akciji smo se videli u prolazu, radio je noć pa je došao samo da bi dao krv i produžio na spavanje. Dogovorili smo se za da zove poštara za prasiće pa ćemo videti koliki su sada i koliko nam treba. Neznam šta bi još trebalo, tamo ima sve... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 2, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nije svejedno da li nas je tamo 5 ili 35...kao sto Makica kaze. Sve je lepo u najavi, prijavilo je se mnogo ljudi ali kada bude doslo do realizacije, pitanje je koliko ce nas biti.Ima nekih najava da ce doci i ekipe van MZ podforuma (koji su vise no dobrodosli) To nije jednostavno za klopu i pice.... Prognoza nam ne ide na ruku. Ovo je snimak za podrucije Beograda ali nije bolje ni za Kragujevac. To je jedina bliza opcija koja se nudi u prognozama RHMZ-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Za klopu i pice nije problem za one koji dodju neplanirano, tu je Ovcar Banja, ima i motel i planinarski dom, par kafana i pecenjara, a ima i prodavnica, pa se moze lako kupiti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Maj 3, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Prodavnica je dobro snabdevena tako da dosta toga mozemo tu uzeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da vas "razbudim" u ovo nedeljno popodne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Verovantoca dolaska mi je skocila na celih 90%, tako da cemo se verovatno druziti. Ako sve bude po planu nas dvoje dolazimo sigurno, a u pregovorima sam sa jos nekoliko prijatelja. Nadam se da cu ovih dana znati tacan broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2526 Napisano Maj 3, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo nema grip? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije se zalilo nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A što je ovako rumen ako nema grip? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u trendu je,danas se svi kvarcuju zarad preplanulog tena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...