ugac 1150 Napisano Decembar 11, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Aj završi to pa da ti doteram moj na generalku. Drugi ćeš verovatno još bolje da ulickaš. Šalu na stranu, gde i koliko za lanac bregaste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 11, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel ima ko iskustva sa kompletnim rasturanjem prednjih vila kod xt-a...danas sam skinuo vile na motoru da zamenim ulje...ispustio ulje(koje je bilo katastrofa-crno),izvadio opruge ali ne lezi vraze...leva vila sa strane diska ne klizi lepo kao desna i kada je sabijam do kraja zaribava ostaje 3-4 cm izvucena ne moze da ide do kraja...semerinzi nisu pustali i vidi se par linija ali nema nekih drasticnih riseva...meni neka logika govoru da je mozda kriva ali okom se nista ne moze primetiti...ili je mozda neki drugi deo unutra zveknuo...aj ako ima neko nekog iskustva neka napise,svaka pomoc je dobro dosla ... Jel ti se to desavalo i pre rasturanja vile, da nisi slucajno nesto pogresio u sklapanju? Proveri onaj "zuti" prsten on omogucava klizanje stapa unutar cizme. A da li je stap kriv mozes da pokusas da proveris na staklenom stolu ili nekoj drugoj ravnoj povrsini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Decembar 11, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odg TA,ali locirao sam problem...ne znam ni sam kako nisam odmah primetio kad sam skinuo stap sa motora da je cizma kriva(http://i1227.photobucket.com/albums/ee439/zuna89/03122012210a.jpg)...pretrpela je udarac odozdo i donja polovina je bila kriva...i kada se sabije cilindar do dna on zariba...u voznji to nikad mi nije pravilo problem vrv zato sto se vila nikad nije sabila do kraja...ali nisam tako hteo da vratim na motor...pokusao sam da ispravim cizmu(u startu sam znao da je zeznuto i da ce bude tesko jer je cizma od neke legure aluminiuma i livena je) i tako je i bilo,zeznuo sam je jos vise...porucio sam druge(komplet i leva i desna sa sve stapovima) i cekam isporuku,pa da se one montiraju...tako da ce mi ostati komplet desni stap i od levog cilindar i unutrasnjost u jako dobrom stanju,,.ako ne kom bude trebao za matoru tenere,zna gde da trazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 18, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Napakovao sam viljuske, stavio nove semeringe i ulje ali mi je malo tvrdji koliko se meni cini, e sad ja razmisljam posto je bio sam SM ttockovima da mu nisu ubacili podloske pod opruge da bi dobili tvrdocu, obelezio sam na slikama na koje podloske sumnjam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Decembar 18, 2012 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti je exploded view za tvoju viljušku. Proveri da li tih podloški ima na slici. Ako ih nema - dodali su ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 18, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Nema ih, dodali su ih verovatno kako bi bio tvrdji na prednjim amortizerima........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Decembar 18, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan mmm... to treba meni! :-) posto? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 18, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan mmm... to treba meni! :-) posto? :-) Pa sta ce ti ako imas off tockove? napravio sam skicu distancera za zadnji amortizer samo majstor da uradi.... Ovde izgleda samo ja pisem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Decembar 18, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan mi smo pisali 130 stranica, sad je red na tebe :-) :-) mekano mi nesto pa bih da ocvrsnem vile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Decembar 18, 2012 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan XT vile već imaju onu ogromnu podlošku (br. 16) Najbolji upgrade vešanja bi ti bilo da promeniš opruge sa progresivnim Wirth (ima ih u louis-u) za 80-90e. Edit: http://www.louis.de/_30c773d0301fee42463c90384e2d11b238/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10045856&typ_id=3UW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6170 Napisano Decembar 18, 2012 Drug član, 3024 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan mi smo pisali 130 stranica, sad je red na tebe :-) :-) mekano mi nesto pa bih da ocvrsnem vile Ako ti je mek(o) , onda sipaj gušće ulje. Opruge služe na prvom mestu da vrate donji deo viljuške, samo malim "procentom" služe za tvrdoću. Sipni za 5 gušće ulje, pa vidi razliku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 18, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan mmm... to treba meni! :-) posto? :-) http://www.kupujemprodajem.com/prednje-vile-3741887-oglas.htm?filter_id=5789116#photoBig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Decembar 19, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da podignem malo motor ali viljuska vise nece na dole, udara u nesto, stavio sam amortizer i ima negde oko 3 cm lufta, dal ce to uopste znaciti ???? Dokle si stigao sa podiyanjem zadnjeg kraja? Jesi li napravio mali distancer za zadnji amortizer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 19, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da podignem malo motor ali viljuska vise nece na dole, udara u nesto, stavio sam amortizer i ima negde oko 3 cm lufta, dal ce to uopste znaciti ???? Dokle si stigao sa podiyanjem zadnjeg kraja? Jesi li napravio mali distancer za zadnji amortizer? Uzeo sam kompletne mere i napravio model od kartona, samo da mi majstor izvari ovih dana, stavio sam negde izmedju fabrickog i maksimalnog, znaci puno 1 cm na distanceru na viljusci se odrazava mnogo vise. Bicete obavesteni o svemu.... jel radi jos neko nesto ili sam ja najgori..... Prednja viljuska servisirana, ofarbani delovi, izlakirani, ostale su jos nalepnice i sediste cu raditi, bice slike ako nekog interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 19, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moze slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 20, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 20, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro cu mozda imati Yamahu XT 600 2kf u delovima kompletnu. Jel interesuje nekog nesto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 20, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Prednji stapovi oba bez tocka, mozda Mada mislio sam da prepakujem komplet tockove sa 2kf-a na moj, ali ne isplati mi se kad ne vozim motor, stoji mi samo da ga gledam jednom u dva meseca jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 20, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Sledece nedelje valjda treba da stigne ta yamaha,pa kad odlucis ako odlucis tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Decembar 20, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da podignem malo motor ali viljuska vise nece na dole, udara u nesto, stavio sam amortizer i ima negde oko 3 cm lufta, dal ce to uopste znaciti ???? Dokle si stigao sa podiyanjem zadnjeg kraja? Jesi li napravio mali distancer za zadnji amortizer? Uzeo sam kompletne mere i napravio model od kartona, samo da mi majstor izvari ovih dana, stavio sam negde izmedju fabrickog i maksimalnog, znaci puno 1 cm na distanceru na viljusci se odrazava mnogo vise. Bicete obavesteni o svemu.... jel radi jos neko nesto ili sam ja najgori..... Prednja viljuska servisirana, ofarbani delovi, izlakirani, ostale su jos nalepnice i sediste cu raditi, bice slike ako nekog interesuje Obavezno fotke! I daj te merke za taj distancer na zadnjoj vili da vidim šta ću da radim. ps. Obavezno premeri visinu rama pre i posle da vidimo kolika je tačno razlika od tih 1cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Decembar 20, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro cu mozda imati Yamahu XT 600 2kf u delovima kompletnu. Jel interesuje nekog nesto ? Javi kad stigne pa da vidimo šta čemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 20, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro cu mozda imati Yamahu XT 600 2kf u delovima kompletnu. Jel interesuje nekog nesto ? Javi kad stigne pa da vidimo šta čemo. obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 20, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Štitnici za ruke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 20, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan ima ih na motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 20, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj zadnji se priheftao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...