zuna89 193 Napisano April 23, 2020 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Momci ako nekom treba imam i ja jos dosta nekih delova na prodaju (Korpa kvacila komplet,Menjac komplet,uljne pumpe,glava motora,lezajevi masine(prva ugradnja OEM),karburatori,airbox sa OEM filterom,Lancanici,Namotaji,Dekle,sajla i pinjon obrtomera,Trouglovi,cilindar na standardnu(za razbusivanje)...itd) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 23, 2020 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam da još nemaš ništa za 3TB? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano April 24, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Ja trazim originalne retrovizire i zmigavce za 3tb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matador97 6 Napisano April 26, 2020 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan On 12/25/2019 at 11:11 PM, misa-pei said: Dobro uštelovan motor, ispravan karburator (da ne preliva kao meni na Yamahi kad se prevrnem ), ispravan sistem paljenja (lepa, zdrava varnica, ko ima platine, podešeno paljenje, predpaljenje...) i motor pali na prvu kurblu, eventualno na drugu. Falkonca sam vozio 11 godina, tri komada promenio za to vreme. I sa i bez dekompresora je uvek palio kako rekoh. Pre toga Jawa, MZ (kod njega mi se dešavalo, ne znam zašto, da pali na treću, četvrtu. Mada mi je njegova kurbla najmanje nekako ležala). A XT može i rukom. Automatski dekompresor je čudo Samo se namesti klip gde treba i... Nek dodje ko oce da proba TTR nema sanse rukom da mrdne potpisujem Ume nekad da zabode da ni svom tezinom kad legnem na kurblu ne da mrdne,pa sidjem pa opet se popnem kad ono propadne ko u sir,koj ce ga znat...Meni lepo proces paljenja na kurblu al mora se sve usteluje definitivno,pre neki dan sam kurblao oci mi ispale,mokar sam bio..Hladan mi uvek pali na prvu bukvalno,povucem sauh,gorivo pusteno uvek,spustim par puta kurblu,namestim za paljenje dam kontakt i bum upali odma nema greske...E muke krecu kad vratim sauh posle minut i on se ugasi ( ako ne dodajem gas dok vracam sauh ) e kad mi se tako ugasi onda krecu muke abnormalne,bez 15 minuta kurblanja nema da upali pod garanciju,poslednji put sam morao malo gasa da dodam dok sam kurblao jer nisam imao ideje vise,i ono upali,al rizicno malo reko bi,da mi ne vrati kurblu da mi slomi ovo malo noge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano April 27, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Ja trazim originalne retrovizire i zmigavce za 3tb. Trazim i 11 i 14 sa slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko na prodaju yamahu TT600E ili TT 600R sa papirima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, djole majstor je napisao: Ima li neko na prodaju yamahu TT600E ili TT 600R sa papirima ? Vidi sa @Dominator96. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Maj 4, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan ok pitacu ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 4, 2020 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 3.5.2020. at 19:34, ThePainkiller je napisao: Vidi sa @Dominator96. Borise ja svoj prodao ima vec sigurnih mesec dana, tu je tenera pa nisam imao mesta za oba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Maj 19, 2020 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan On 4/11/2019 at 9:09 AM, zarko1983 said: Ako nekog zanima Laser cena je 130e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mserifov 161 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: Yamaha tenere xt600 34L Prijavi odgovor kao problematičan Zna li netko gdje bi mogao da nadem klipnjacu za 34L, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Maj 21, 2020 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan https://motoshop-mrg.rs/ Nazovi ih, mogu da nabave bukvalno sve od delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Maj 27, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovaj motor bese bio od nekog sa foruma ili sam pomesao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel 23 10 Napisano Maj 31, 2020 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, kupujem zadnju felgu 17" (za gumu 120/90-17) od XT 600E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Motor mi je u havariji, XT 600 2kf,ima li polovnih delova za agregat. Radilica sa klipnjačom, cilindar sa klipom, klizači bregaste, grane auspuha, menjač itd. Skoro sve je neispravno u agregatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 7, 2020 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Imam ponesto od nabrojanog... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 7, 2020 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Peo se na tavan, vid'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 7, 2020 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Moze se reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Šumi Zmajček je napisao: Imam ponesto od nabrojanog... Govori šta imaš, izgoresmo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justin 0 Napisano Jun 16, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar i klip dali imas ili savjet di narucit za 2kf 1992 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 16, 2020 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Prvo 2kf se pravio do 1989, a posle 3tb, imam cilindar od oba modela. Klip u 95% ide nov i busenje cilindra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justin 0 Napisano Jun 16, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Šumi Zmajček je napisao: Prvo 2kf se pravio do 1989, a posle 3tb, imam cilindar od oba modela. Klip u 95% ide nov i busenje cilindra. E pa sad imam i ja cilindar i klip sa nje i nemaju frizi na sebi,problem je sta se cilindar istrosia i sad klip ima lufta unutra i onda klapa. I sad neznam kad kad bi isa busit cilindar,dali da uzmem isti promjer klipa ili veci jer neznam,nisam nikad radia to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 16, 2020 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Na busenje, da ti premere cilindar, onda kupis nov klip sledece speciale i onda buse po klipu cilindar! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako kako kaže kolega Šumi. Prvo se cilindar odnese kod strugara da izmere koliki je promer cilindra, preporuče ti koji klip da uzmeš (koja specijala) i tek kad kupiš klip i odneseš ga strugaru, on ti po tom klipu buši cilindar. Cilindar se nikada ne obrađuje bez klipa koji će ići u njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Jul 6, 2020 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, potreban mi je manuel za 2kf ili 3tb(1992) bez anlasera ! Gledao sam u ovoj temi ima manuela ali ti linkovi više na rade. ! Struja im nije ista, zato mi je potreban od modela bez anlasera ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...