Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 11, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nova zimska cena je 2500 eura,a i ja sam nasao motor koji meni odgovara pa ko voli nek izvoli! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 11, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan nova zimska cena je 2500 eura,a ija sam nasao motor koji meni odgovara pa ko voli nek izvoli! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja takvu hondu trazim i zaista me interesuje motor ali necu da te zavlacim ako prodam moj gs imacu para da doplatim i uzmem hondu. Letos sam imao mnogo kupaca za suzuki ali nisam nasao dobru hondu,sad svi nesto cute verovatni nemaju para a cini mi se da je ovaj cbr ok ako ima nekih novosti ja ti se javljam. P.S Koliko ima predjenih km honda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 11, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Motor na satu ima 38989 km,i bukvalno nema dinara ulaganja,nove svecice,nov akumulator ,filteri,ulje,i da ti ne nabrajam dalje,a sto se agregata tice mozes da ga odvezes kod bilo kog majstora na proveru,ako nadju nesto da nije u redu ja ti ga prijatelju poklanjam,mislim da je to posteno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok je to dosao bi ja i do tebe da vidim motor ako uradim nesto sa mojim a reci mi jos ovo koliko honda ima ks? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 12, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 97ks! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lord_o21 2 Napisano Januar 15, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: drz400sm Prijavi odgovor kao problematičan Punoi srece sa prodajom, jako lep primerak cbr-a. Da i F ekipa predje malo u V sektu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 16, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno za pohvale motora,a sto se tice prelazenja u V sektu i ja se iskreno nadam tome!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajmo bre ljudi sto ste se svi ucutali? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaa obozavam ovaj mooootoooorrrr!!! Da sam znao da cu naci ovakav motor za kupovinu, prodao bih moj pre mesec dana i dojurio sa keshom kod tebe da kupim ovu Hondu. Prelep motor! Steta sto mu ja necu biti novi vlasnik... Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan I meni je zao sto neces da dojuris sa kesom kod mene posto mi hitno trebaju pare da ja sebi kupim drugi motor!Salim se druze ali sta da se radi,takva je situacija! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Motor na satu ima 38989 km,i bukvalno nema dinara ulaganja,nove svecice,nov akumulator ,filteri,ulje,i da ti ne nabrajam dalje,a sto se agregata tice mozes da ga odvezes kod bilo kog majstora na proveru,ako nadju nesto da nije u redu ja ti ga prijatelju poklanjam,mislim da je to posteno! Ako nekom znaci, STOJIM IZ OVIH RECI!!! ;D ;D ;D Ajde bre ljudi jos malo pa nestalo, hocu da idem kod Dekija u cast za VFR... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Januar 19, 2009 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Za sladokusce izvini jace je od mene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Januar 19, 2009 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan UH..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako mu misliš dobro, nemoj više postavljati slike VFR-a, jer imam osjećaj da će Dekija da strefi srčka... ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Druze jel vidis sta mi rade ovi vlasnici vfr-ova,nerazmisljaju da li ce da mi naude ili ne,to sto ja posle ovakvih s lika moram da popijem 2 besendina da se smirim boli ih uvo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Baki, ko prodaje makinu? Boban ili Deki? Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Januar 19, 2009 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Druze kazu da voda odvlaci negativnu energiju i neraspolozenje zato evo jedna vodena slicica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Bas je sekiracija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Baki, ko prodaje makinu? Boban ili Deki? Pozdrav. Deki prodaje makinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem Hondu,ali sam sa Bobanovog kompa poslao oglas posto u to vreme meni nesto nije radio internet!!Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ima li nekogna ovom forumu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Januar 22, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan polako bratac,iskuliras se malo,hladne glave se kupuje motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...