dadoboj 15 Napisano Maj 25, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Suzuki Burgman 650 executive Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, molim vas za pomoć po pitanju prenoćišta, svako dobro iskustvo bi dobro došlo. Tri drugara i ja krećemo 9,10,11,12 juna na vožnjicu od nekih 1600km, krećemo iz Doboja(RS-BiH). -Prvo prenoćište 09.06.2022 Žabljak. -Drugo prenoćište 10.06.2022 Vrnjačka Banja. -Treće prenoćište 11.06.2022 Golubac. Ako neko od ekipe sa foruma ima neka dobra iskustva, brojeve telefona, linkove ili bilo šta što nam može pomoći na ovom našem putu po pitanju prenoćišta, bili bi zahvalni. Što se prenoćišta tiče treba nam samo krevet i tuš. Budžet je osrednji, pa se i ponašamo u skladu sa njim. Hvala vam svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7821 Napisano Maj 25, 2022 -, 1765 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja za Zabljak, tj dole na Tari. Kljajevica luka... Imaju one male kucice na livadi (imaju i vece gde stajete sva 4ca). Ima tuseva sa toplom vodimom, cena ispod proseka. Ljudi veoma kulturni... Vise vam nista i ne treba 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadoboj 15 Napisano Maj 25, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Suzuki Burgman 650 executive Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti, zvuči dobro, mada bi mi volili u Žabljaku noćiti zbog plana rute. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3133 Napisano Maj 25, 2022 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prije dvije sedmice noćio na Žabljaku, u kućici/ vikendici..Apartmani Kalimero (lako nađeš broj na netu, bukingu, nisam sačuvao nažalost).. Veliki dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilom, gore dvije spavaće sobe. 40 e noć. Blizu centra, Crnog jezera..pored mene u kućici su baš bili neki motoristi iz Albanije..Vrlo zadovoljan, preporučujem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadoboj 15 Napisano Maj 26, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Suzuki Burgman 650 executive Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ekipa, završeno, smještaj rezervisan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Maj 27, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticni apartmani u Golubcu,cisti i bezbedni za motore,vlasnik je moj prijatelj koji je policajac u Golubcu i vlasnik benzinske pumpe. Sjajan domacin. +381644580444 Gile Apartmane mozes da pogledas na netu Tika apartmani 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...