Peca 1 Napisano Avgust 17, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Kratko sam gledao te zajebancije sa bikom ali mi ostao utisak da kad dodje neki nabildovani baja oni sutnu bika u dupe a kad dodje riba da ga bace u ler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 18, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jel dolazi neko danas (petak)? Ako neko dolazi neka se javi da se vidimo a one koje ne poznajem neka se jave da se upoznamo. Evo i mog broja telefona za one koji ga nemaju: 064/24-22-498 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MODESTY 0 Napisano Avgust 18, 2006 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veceras je bilo dosta motora, uglavnom su svi parkirani kod rampe mada ima i par njih koji parkiraju pored bine... Po mom misljenju najzabaviji stand je MB... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 18, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Modesty hvala na broju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 18, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ...ima slika u mojoj galeriji a bila sam 35s sta ces na motorima kada Ti bik tako dobro ide? Sala, naravno. Poznavao sam ljude koji su se krace uspevali odrzavati na motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MODESTY 0 Napisano Avgust 18, 2006 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan PETAK 17.00-18.30 KVALIFIKACIJE U BRZOM ISPIJANJU PIVA 18.30-19.00 TIR NA NOG 19.00-20.00 OMAR 20.15-21.00 MAKEUP 2 21.00-23.30 VAN GOGH 23.45-00.45 ELEKTRICNI ORGAZAM 01.00-02.15 LOUIS 02.30-04.00 DJ ALEC VAN STAAN- MUZIKA 80-IH SUBOTA 17.00-18.30 KVALIFIKACIJE U BRZOM ISPIJANJU PIVA 18.30-19.00 NOVA KULTURA 19.15-19.45 IRISH STEW 20.00-21.00 DJORDJE DAVID 21.00-22.00 SUPERHIKS 22.00-23.00 RAMBO AMADEUS 23.00-00.15 ZABRANJENO PUSENJE 00.30-04.00 KINETIC VIBE DJ KEVIN SAUNDERSON NEDELJA 18.30-19.15 HIGH VOLTAGE - RAMMSTEIN TRIBUTE 19.30-20.30 RHCP TRIBUTE 20.45-21-45 BEATLES TRIBUTE 22.00-23.00 FINALE U BRZOM ISPIJANJU PIVA CKM MISS MOKRE MAJICE 23.00-23.45 EKV TRIBUTE 00.00-01.00 PERPETUUM MOBILE 01.00-04.00 DJ MAUS I DJ LOPAC - BBF DISKOTEKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Avgust 18, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nesto se ovo bas i ne slaze sa onim sa sajta ali to je krajnje nebitno kad se nalijem pivom moze da svira i Lepi Mica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 19, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo, upravo stigoh kuci. Bilo je mnogo dobro, znaci nemate pojma kakva je zajebancija bila i u putu, i u stanu i na festu... Bio sam sa nekoliko ortaka tako da je i drustvo bilo vrh... Sto se tice muzicara svaka im cast, napravili su odlicnu atmosferu, svi su zvucali super, jedino je mene malo smorilo ono sto Louis udara rukama i po obrazima ali peva fantasticno. Bio sam do nekih 04h+ a sto se tice bika ono je stvarno sramota. Kad sedne zensko on ide polako a kad sedne neko kao ja odmah na maximum i ne izdrzim ni 5-10s, ako i toliko, jos u onakvom stanju... :roll: :wink: Sreo sam Dextera, upoznao Modesty, Andrej je trebao da mi se javi ali nije tako da ono, vidimo se nekom drugom prilikom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MODESTY 0 Napisano Avgust 19, 2006 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago sto smo se upoznali i nadam se da ce mo se vidjeti jos koji put. Ja sam te poslije trazila al mi i nije poslo za rukom da te nadjem u onoj guzvi. Sto se bika tice, pa bas je fazon da cure budu sto duze a muskarci da se cimaju. ZAR NISTE JACI POL???!!! Andrej je juce imao cijeli dan obaveze i nije se pojavio na Kalisu. Opravdano mu je odsustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 19, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma opusteno, mogla si mi jednostavno pustiti poruku ali nema veze. Mi muskarci jesmo jaci pol a sad sto neki od nas nisu bili mnogo jaki a bili su mnogo pijani da se zadrze... Ma stvarno nije fer. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Avgust 19, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Andrej je trebao da mi se javi ali nije tako da ono, vidimo se nekom drugom prilikom... Sorry majstore, nikako nisam mogao da se organizujem za vreme, sta da se radi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 19, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema veze, u svakom slucaju hvala sto si me veceras pozvao nego ne mogu da dodjem posto idem kod devojke na zurku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1665 Napisano Avgust 20, 2006 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam sinoc uspeo da odem i bilo mi je odlicno. Svetski Mega Car i kez od uveta do uveta svo vreme koncerta, a onda Sejo Sexon i "Poso je dobar, a para laka..." Jedino sam se na kraju smorio od onog tuc-tuc. :roll: Nisam video nikog sa foruma, verovatno ste svi bili u Batocini. :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MODESTY 0 Napisano Avgust 20, 2006 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam bila u Batocini, vec na BF i koncert je bio stvarno super. I nisam se trudila da nadjem nekog sa foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Avgust 20, 2006 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam bila u Batocini' date=' vec na BF i koncert je bio stvarno super. I nisam se trudila da nadjem nekog sa foruma.[/quote'] u onakvom stampedu tesko da se mogao naci bilo ko.. ........osim mozda piva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan I sinoc sam bio na Beer festu ali tek od 02h posle ponoci. Drugar otisao na more, ostavio BMW 318IS i reko da se provozam sa devojcicom i ortakom do Bg-a. Sreo sam mog prijaltelja Andreja sa njegova dva ortaka, popricali malo a Modesty rece da je bila na bini ali ko da je trazi... Sledeci put. Sinoc je bilo stvarno super, muzika je bila odlicna, pivo takodje, atmosfera uopste. Bio sam do nekih 03h+ i zapalio sam nazad. Znaci, ovaj fest ne treba propustiti narednih godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MODESTY 0 Napisano Avgust 21, 2006 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto si mi se javio sinoc, samo nikako nisam mogla da sidjem u masu jer sam vec bila na bini. Cim dobijem slike od DJ postavljam ih na forum... Bilo je par motora koji su parkirali tik do standa, vlasnici ih toliko vole da nisu htjeli da ih ispustaju iz svog vidokruga. Krivo mi je sto nisam uspjela da ih slikam. Parkiranje u zoni festivala je bilo zabranjeno. Izvinjavam se sto nisam slikala izbor za miss mokre maice, bice u svim novinama pa tamo mozete pogledati. ovako se drze krigle (takmicenje u izdrzljivosti) ovako se pije (zensko finale u brzom ispijanju piva) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Avgust 22, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam bila u Batocini' date=' vec na BF i koncert je bio stvarno super. I nisam se trudila da nadjem nekog sa foruma.[/quote'] I KO KAZE DA ZENE NE VOLE PIVO I MOTORE?!!!!! :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MODESTY 0 Napisano Avgust 22, 2006 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I KO KAZE DA ZENE NE VOLE PIVO I MOTORE?!!!!! :twisted: A vama sve to tesko pada!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Avgust 22, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I KO KAZE DA ZENE NE VOLE PIVO I MOTORE?!!!!! :twisted: A vama sve to tesko pada!!! Pa mogu ti reci da nekome to stvarno tesko pada, ali ja naravno ne spadam u te - svi su ovde dobrodosli!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...