Kucanja 7 Napisano Maj 23, 2022 U prolazu, 11 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Suzuki v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi . Krajem jula planiram iz Augsburga (Njemacka) do Banjaluke. Plan puta bi bio Augsburg- Brno, visoke I niske Tatre, Rumunija Transursoaia ,TA-TF Krupajsko vrelo, Kablarska klisura,Stopica pecina,Durmitorski posten, malo Albanije,pa Dubrovnik I Banjaluka . Ovde je neka okvirna ruta pa ako ima ko kakav prijedlog ili neku sugestiju kako I sta pisite. Bilo bi lijepo ako nekih finih makadamskih dijelova. Idem sam , Plan je malo Kamp malo soba. Oko 4000km oko 10-13 dana. Poz I svako vam dobro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6011 Napisano Maj 23, 2022 Drug član, 4119 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična ruta moram priznati.U Bosni predlažem Mostar-Tomislavgrad-Livno-Grahovo-Petrovac-Ključ, pa tek onda ka Banjaluci.„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4744 Napisano Maj 24, 2022 Ne silazi, 5545 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U našem putopisu imaš solidno razrađene Tatre: Inače, ovde si dosta toga nabacao što bi moglo da se uklopi u jednu turu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kucanja 7 Napisano Maj 24, 2022 U prolazu, 11 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Suzuki v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @doktor e pozdrav, čitao sam tvoj putopis,lijepo I doživljeno I napisano. Vidi tatre sam mislio povesti ,a više sam mislio prosvesti vremena kroz Rumuniju, Srbiju I Albaniju. Generalno planirao sam preko St. Petersburg a za Banja Luku ali jbg, mogli su sacekati septembar tako da mi je ovo kao neki usputni plan. Interesuje me situacija sa kampovanjem na divlje kroz Slovacku Rumuniju (je li posjeta maše I mede vise nego realna) . U ovoj turi me gradovi ne zanimaju tako da bi ih zaobisao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...