Enokizu 2 Napisano Maj 23, 2022 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav novi sam clan ovde , treba uskoro da polozim za 125 cc a hteo sam da pazarim nov motocikl . Motor bi mi sluzio od kkuce do posla, po gradu kad treba da obavim nesto i jednom u mesec dana do Panceva, inace ja sam iz Vrsca.E sad meni je budzet ogranicen pa sam sveo na tri modela koja mi se svidjaju, a to su Peda Tek 125, Benelli Leoncino 125, i Zontes G125, ovaj poslednji sam gledao review gde su ga nazvalili i jedinu nejasnocu su imali zasto ima ogroman rezervoar od 20l kada je mali potrosac, mene zanima da li neko ima iskustva sa njima, kakvi su to motori i koliko su zastupljeni u Srbiji sto se servisa i delova tice ? Znam da i u tom cenovnom rangu Imam i Yamahu nmax i Hondu pcx, ali nekako vise volim scramblere . Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2540 Napisano Maj 23, 2022 Drug član, 1229 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako možeš da dobaciš do Benelija i Zontesa, ja bi išao na Beneli, čini mi se provereniji, mada i o Zontesu ne čujem ništa loše, stvar ukusa možda više. Sedi na jedan i drugi pa će ti se samo kazati, verovatno:-)Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enokizu 2 Napisano Maj 23, 2022 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa tu su cenovno , Zontes je 3000 a Benelli 3500 , atraktivniji mi je Zontes , ali dalje imam neudomice koji odabrati .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2540 Napisano Maj 23, 2022 Drug član, 1229 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ih gledao uživo? Seo na oba?Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enokizu 2 Napisano Maj 23, 2022 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam , ali planiram da idem do salona koji prodaje motore sva tri proizvodjaca , gledao sam review , za sva tri modela i sva tri nahvalise jedino kod Pede su rekli da ne moze u rang sa Benellijem i Zontesom jer su mnogo kvalitetnije uradjeni , ali ipak je pouzdan motor i izdrzljiv za razliku od pro xt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2540 Napisano Maj 23, 2022 Drug član, 1229 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sticajem okolnosti bejah danas u prolazu pored jednog od pedinih dilera, lepo to izgleda na oko ali realno je manjkavo na dodir, a i na oko kad se sedne na motorče. Ako su pare problem i želiš novo, cepaj samo. Rekao bih iz do sad rečenog da i nisu baš, odnosno da možeš da priuštiš i stepenicu više. Tu lagano pusti srce da odluči, onaj koji ti se sviđa, u koji se zaljubiš, taj uzimaj i ne razmišljaj previše, prvi motor se kupuje jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Maj 23, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ako se zajebeš, radovaćeš se dva puta. Od ta tri, Benelli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enokizu 2 Napisano Maj 24, 2022 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11319 Napisano Maj 25, 2022 Ne silazi, 2295 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Deluje kao da ima vise od 125ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enokizu 2 Napisano Maj 25, 2022 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enokizu 2 Napisano Maj 25, 2022 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan 125cc, 15ks tako pise na sajtu a i na par reviewa isto tako spominju . Cak i hvale kako je kvalitetno uradjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1766 Napisano Maj 26, 2022 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ..vrv ima injektor,vodeno hlađenje...Po meni mnogo za nižu srednju klasu 125-ice.Ali šta ćeš...takve su cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...