Jump to content

Moto Zajednica

VASE MISLJENJE O ORGANIZOVANJU ZIMSKOG MOTO SKUPA?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 208 postova
  • Motocikl: BMW K1200 LT

Braco i prijatelji ,tema je nabacena da bi culi i vase misljenje.Naravno da je ludilo da se po kijametu okupljamo ali ako bi vreme dozvolilo mozda nekad nesto i napravimo.Kad mogu nemci   sto nemozemo mi u Srbiji.

U Nemackoj ciste puteve kako treba a u Srbiji samo sole i ponekad pociste,a to je velika razlika za voznju.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Sta bi sa ovim " Zimskim moto skupom ", vreme je lepo, i ovako se vozasmo celu zimu. Ocel biti sta od toga i kad ?

• Svrati ponekad, 118 postova

E vanzemaljci smirite se malo u vezi zimskog moto skupa.Mi zivimo u zemlji Srbiji.Kod nas ne idu aspiratori po purevima da ciste sneg vidite i sami kako je sneg opet iznenadio zimsku sluzbu ovih dana kao i svake godine.Nemci to mogu tacno je,ja sam nekada osamdeset i neke godine isao iz Pariza u Austriju sa jos par drugara na takvom skupu doduse motor sa bocnom prikolicom je bio u pitanju i jedino mi je bilo malo zime a ostalo je bilo sve bezbedno.Takvu organizaciju po mom misljenju mi nemozemo napraviti jos duze vreme.Prvo bi nas vlasti proglasile za ludake a da ne pricam o ostalim problemima.Kod svaba je to sve uokvireno i sve je na svom mestu,mesne vlasti su tu na dispoziciji te populacije,ambulante mobilne neki vatrogasci i neznam sta sve.Jos da kazem da su putevi bili suvi kao barut samo je bilo hladno.Ni rukavice sa aluminijumskom folijom ne pomazu,kad je zima zima je.

• U prolazu, 42 postova
  • Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system

E vanzemaljci smirite se malo u vezi zimskog moto skupa.Mi zivimo u zemlji Srbiji.Kod nas ne idu aspiratori po purevima da ciste sneg vidite i sami kako je sneg opet iznenadio zimsku sluzbu ovih dana kao i svake godine.Nemci to mogu tacno je,ja sam nekada osamdeset i neke godine isao iz Pariza u Austriju sa jos par drugara na takvom skupu doduse motor sa bocnom prikolicom je bio u pitanju i jedino mi je bilo malo zime a ostalo je bilo sve bezbedno.Takvu organizaciju po mom misljenju mi nemozemo napraviti jos duze vreme.Prvo bi nas vlasti proglasile za ludake a da ne pricam o ostalim problemima.Kod svaba je to sve uokvireno i sve je na svom mestu,mesne vlasti su tu na dispoziciji te populacije,ambulante mobilne neki vatrogasci i neznam sta sve.Jos da kazem da su putevi bili suvi kao barut samo je bilo hladno.Ni rukavice sa aluminijumskom folijom ne pomazu,kad je zima zima je.

Slažem se u potpunosti. Mislim da niti u Hrvatskoj to nije moguće, iako u zadnje vrijeme malo bolje čiste ceste, ali ih još uvijek 'iznenadi'  ;) ;) ;) ;)

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Pricate o zimskim skupovima , a niko ne dodje u Pancevo motorom. Osim onih Italijana, svaka njima cast ali ...?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja