GhostMile 4614 Napisano Januar 11, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel macka bila crna? Pitam se da li je bilo pjesaka na tom semaforu, koje je motor pobrao i poslao u vjecna lovista dok su cekali zeleno? Onda bi mladju bracu valjalo savjetovati da oprezno idu pjeske. Moj savjet mladjoj braci: - Zastitite se opremom, vozite inteligentno, anticipirajte slobodno sto vise i uzivajte. - Imajte uvijek rezerve, tj. ne trazite granice gdje nije sigurno. - Kad je frka, trazite alternative (pogledom), ne buljite u frku. Gdje gledate, tu cete i zavrsiti / proci. - Ne padajte!!! ;D Razmisljajte pozitivno! Od macaka vas samo bog moze spasiti, kao i od klavira kad se setate ispod zgrade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Moram jos nesto da Vam napisem. Jesenas sam isao kod mog drugara koji ima kucu na Bukulji, iznad Arandjelovca. Krenem ujutru, Avalski put fantastican, " Afrika" prede iz krivine u krivinu, i ulazim u Mladenovac. Saobracajna policija na ulazu, kod semafora. Kako su me videli, odmah se drug hvata za palicu, i zaustavlja me. Bacim pogled na prekidac, uf,dobro je, upalio sam svetla. Dobar dan, dobar dan, dokumenta, ja pokazem... Jeli sinko, pita me, jel jurcas ti sa ovim tvojim motorom. Ponekad, kazem, gde mogu....A on ce,...juce ti mi zaustavljamo kola, i pojavi se tvoj ortak bajker, i valjda je video zeleno svetlo na semaforu pa je dodao gas, kad iz ovog kontejnera pored nas, i pokaze mi kontejner pored njihovih kola, iskoci macka i pocne da pretrcava ulicu. Udario je macku, i on na jednu stranu a motor na drugu. Preleteo je raskrsnicu. Mislim da se lekari jos bore za njegov zivot..... :'( Eto sta mi je ispricao covek. Nije mi poznata dalja sudbina tog momka. A ja neznam sto sam Vama ovo napisao. Mozda ce neko izvuci pouku iz ovih redova....ja jesam... Čuvajte se mačaka?? ;D BIO JE TO TIGAR! :D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čuvajte se mačaka kamikaza!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 12, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan naravoucenije... usporite pored otvorenih kontejnera ... tj. zatvarajte kontejnere za sobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pronadjite temu o meni i mackama, strasno...Mrzim ta bica, nesto kao postoje kao krecu se, dileje zive Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednog poznanika....kad sam imala udes,doshao je da me poseti....ali kako....vozi valjda Malaguti,ali ko da vozi neshto shto ima ko zna kolko kuba...tako se ponasha....zove on mene i pricha sa mnom...i to otprilike izgleda ovako: Ja: "Gde si"? On:"Evo me blizu tvoje ulice" Ja: "Kako bre blizu moje ulice,nije valjda da vozish"? On:"Pa da,ja to tako radim....pricham i vozim...." Ja:"Jesi normalan idiote,da te ubije neko"?! On:"Ma shta se cimash,ja nekad tako i jedem,pijem...shto da silazim s motora"?! i prekine se....(ja nisam ni skontala i ne bih da mi nije reko da je mob podvuko u kacigu i tako prichao sa mnom....(nisam chula nishta shto se deshavalo napolju.....))dosho on do mog dvorishta,al tako shto je digo ono greshno skuterche....zaprepastila sam se celim dogadjajem.... Pa...shta mislite,jel ima josh takvih?? Jesu li i to uzroci vecine nesreca?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 18, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa...shta mislite,jel ima josh takvih?? Jesu li i to uzroci vecine nesreca?? Ima ih ko koprive, ali nisu oni apsolutna vecina. Ima tu i pijanih, slijepih, smotanih, zauzetih, neobrijanih,nenasminkanih itd itd.... Evo prije par mjesci ovdje kod nas je jedna gospodja ganjala pauka po autu i napravila darmar na autoputu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 18, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan .... Evo prije par mjesci ovdje kod nas je jedna gospodja ganjala pauka po autu i napravila darmar na autoputu. hahahaha i jel ga umlatila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 18, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan .... Evo prije par mjesci ovdje kod nas je jedna gospodja ganjala pauka po autu i napravila darmar na autoputu. hahahaha i jel ga umlatila... I pauk i gospodja su u kriticnmom stanju, ostali su lakse ranjeni.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pamet u glavu (dupe uz zid ;D),kacigu na istu,cetvore oci i polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Uvezem ja neku YAMAHU da prodam i cim je stigla sednem na nju da je provozam a pred sam kraj sela na raskrsnici ja skrecem nema nikog i ja imam prednost i tu na izlazu malo da se izduvam sastavim je kad lik sa jugom ide u suprotnom smeru i na 5m od mene skrene na neki prelaz od neke kuce i presece mi put ja se odsekao zakocio ko magarac skoro pa da sam ga digo na prednji.Stanem skinem kacigu i samo sto sam ga pogledao a on meni ,,IZVINI,,ja tu puko a on neki matori od 50ak godina poceo ja da mu ..................a on samo udje u kola i ode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 19, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sto si poceo da mu....kad ti je rekao izvini? Ipak si je "sastavio" zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pa taman sam poceo da je razvlacim stigao sam negde oko 80km/h a morao sam to da mu kazem.Dok sam kocio u glavi mi je proslao zadnji udes isto sa jednim jugom i odma sam se setio toga.Mada i on je kad sam mu ............shvatio sta je moglo da se desi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 19, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Desi se jbga da me ne vide, pogotovo bakice su rizicna skupina. Ukakim se sav i osjedim, te naravno popizdim, ali kad se malo razmisli, koja bi bakica namjerno ubila neko dete na motoru? (mozda svaka 10-ta ;D ) Neki odmah grme i lome, ali to je ipak samo afekt koji izmakne kontroli. Ja recimo se ponekad uhvatim kako bi stao da malo odgajam, ali onda shvatim da nema smisla. Tog "odgojenog" necu vise nikada sresti, a cim ponovo sjednem da vozim ceka me sledeci. Samo zivci odose za nista. Druga je stvar kad krenu da se bahatare i urlaju, nasrcu itd... onda je kontrola podosta otezana. (mada je i tad kolicina smisla identicna) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan A sto si poceo da mu....kad ti je rekao izvini? Ipak si je "sastavio" zar ne? ma daj brate... da tako stvari idu onda bi i panduri puštali bez kazne a uz tvoje iskreno izvinjenje da se to više nikada neće desiti.....kakve veze ima sto se neko izvinio ako je ugrozio nečiji život... moraš da mu napišeš kaznu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 20, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan A sto si poceo da mu....kad ti je rekao izvini? Ipak si je "sastavio" zar ne? ma daj brate... da tako stvari idu onda bi i panduri puštali bez kazne a uz tvoje iskreno izvinjenje da se to više nikada neće desiti.....kakve veze ima sto se neko izvinio ako je ugrozio nečiji život... moraš da mu napišeš kaznu I nastaviš da sastavljaš ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja kada konačno kupim motor pa ja ću se sigurno više svađati sa ostalim učesnicima u saobraćaju, nego što ću voziti :o. Stvarno ima ljudi koji MRZE motoriste. Kolika je ta mržnja (čast izuzecima), videla sam pre dve godine kada smo u koloni išli nas 30-tak iz NS u Indjiju na moto skup. Stali smo na pumpu i mi ostali smo naravno sačekali par bajkera da se natankuju na pumpi. I sasvim pristojno, stanemo na preko puta pumpe (van naselja), uz desnu ivicu puta, ne smetamo nikome i majmun kamiondžija bez razloga iz čista mira ide u suprotnom pravcu i pokazuje nam srednji prst i dere se (srećom pa se nije čuo iz kabine)! Ja sam se našla u čudu! KOji lik! U glavi mi je samo bilo pitanje: ZAŠTO? A onda sam bila besna, jer ne mogu da verujem da ako neko nešto ne voli, treba baš da mrzi...ne volim ni ja šah, pa ne mrzim i ne pljujem po šahistima... :o Izvinjavam se malo sam otišla u OFF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 21, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hihihi kako ne razumes - on mora da radi a vi uzivate ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa volela bih da je tako, ali čini mi se da mu se baš ne svidjamo... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 21, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sto si poceo da mu....kad ti je rekao izvini? Ipak si je "sastavio" zar ne? ma daj brate... da tako stvari idu onda bi i panduri puštali bez kazne a uz tvoje iskreno izvinjenje da se to više nikada neće desiti.....kakve veze ima sto se neko izvinio ako je ugrozio nečiji život... moraš da mu napišeš kaznu Sta da ti kazem....ako je iz nehata, onda bi izvinjenje trebalo biti dovoljno, jer izvinjenje je priznanje krivice i davanje na znanje da je uvidio gresku. A ljudi grijese jbga, pogotovo stariji. Znas ono kamenovanje i Isusovu intervenciju? Problem su ljudi koji "odbijaju" da uvide gresku, salju te u racq i nastavljaju da budu opasni..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan A sto si poceo da mu....kad ti je rekao izvini? Ipak si je "sastavio" zar ne? ma daj brate... da tako stvari idu onda bi i panduri puštali bez kazne a uz tvoje iskreno izvinjenje da se to više nikada neće desiti.....kakve veze ima sto se neko izvinio ako je ugrozio nečiji život... moraš da mu napišeš kaznu Sta da ti kazem....ako je iz nehata, onda bi izvinjenje trebalo biti dovoljno, jer izvinjenje je priznanje krivice i davanje na znanje da je uvidio gresku. A ljudi grijese jbga, pogotovo stariji. Znas ono kamenovanje i Isusovu intervenciju? Problem su ljudi koji "odbijaju" da uvide gresku, salju te u racq i nastavljaju da budu opasni..... ne znam druze nisam pametan, sve valjda zavisi od coveka do coveka i meni se par puta desilo da totalno previdim kolege bajkere i isecem ih, pa bi posle da nalupam sebi samare... ali kad si u afektu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan oljice nemoj da se sekiras...lagano i opusteno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan stvarno mi je jako drago sto ste se potrudili da napisete ovako nesto za nas bajkere pocetnike. hvala vam braco bajkeri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 28, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Desi se jbga da me ne vide, pogotovo bakice su rizicna skupina. Ukakim se sav i osjedim, te naravno popizdim, ali kad se malo razmisli, koja bi bakica namjerno ubila neko dete na motoru? (mozda svaka 10-ta ;D ) ..... Da citiram sam sebe Evo jedan dobar primjer :o http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24897.msg422274#msg422274 edit: Isjece me Lalajko , ali mozda ovdje slika opstane.... Daklem, vrlo potresna fotografija, zaustavite loading ako ste slabog srca, i cuvajte se bakica, mladja braco bajkeri: (@Lalajko: smjesna mi je bakina faca) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan ma nije baka kriva covek je kamikaza vidis ga glavom ide na nju! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...