vld 20 Napisano Novembar 29, 2008 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nove, nikad nosene (van kuce ) Streetfighter Action rukavice velicine XL. Prodajem ih zato sto su meni male :-\ Cena je 40eur, koliko kostaju sada u Louis-u (inace su 60), s tim da imate priliku da ih probate pa da utvrdite da li vam odgovara velicina http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=201098 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Novembar 29, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ako su tebi male, kako da ja u njih uvučem svoju šapetinu?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Novembar 30, 2008 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Dodjes/dodjem pa probas Moje sape su prilicno velike, tako da moze da se desi da tebi odgovaraju... edit: iz nekog razloga Louis link prvi put otvara homepage, a kada drugi put kliknes na njega otvara stranu sa rukavicama ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Cena popustljiva... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Decembar 9, 2008 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako te put nanese u Zemun-centar , javi se pa mozda napravimo posao.065/8031-131.Ja bih dosao ali sam u konstantnoj guzvi. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...