kolja 0 Napisano Novembar 28, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cao ljudi,interesuje me koliko je bitna kilometraza kod polovnjaka i koja je to kilometraza na koju kazes "ovaj je bas mnogo presao" Konkretno nasao sam u oglasima nekog Dragstara 650,1999g. pise da je presao 37500km mada on na slikama izgleda ko nov a meni se cini da je to dosta kolometara,sta vi mislite? Hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 28, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan cao ljudi,interesuje me koliko je bitna kilometraza kod polovnjaka i koja je to kilometraza na koju kazes "ovaj je bas mnogo presao" Konkretno nasao sam u oglasima nekog Dragstara 650,1999g. pise da je presao 37500km mada on na slikama izgleda ko nov a meni se cini da je to dosta kolometara,sta vi mislite? Hvala svima. Moje misljenje: 37.500 km za Yamahu Dragstar 650, uz normalno odrzavanje, nije neka kilometraza, ali ako je stanje kilometar sata 'pravo" A ovo nema sta da mislim, siguran sam: uz odgovarajuci alat svaki kilometar sat moze da se steluje (nazad-napred) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5939 Napisano Novembar 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 37 500 km / 9 godina = 4 166 km godišnje, što je, 'ajde, realno ako se vozi samo po gradu i ne ide na dalje puteve.... Premeri kompresiju, gledaj da li negde vlaži ulje, pogledaj auspuhe da li ima tragova ulja, lance, lančanike, gume,...pomoliš se Bogu da je sve u redu i onda kupiš ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jako je zanimljivo kako su svi motori u Srbiji, prešli izmedju 25 i 35000 km, bez obzira na godište. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4759 Napisano Novembar 28, 2008 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jako je zanimljivo kako su svi motori u Srbiji, prešli izmedju 25 i 35000 km, bez obzira na godište. ;D ;D ;D To je glavni razlog zbog koga sam poceo da sumnjam... ??? Nema veze da li je 91. ili 01. godiste, obavezno je presao toliko. Jel moguce da su svi cuvali motore, a niko ih nije vozio... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1867 Napisano Novembar 28, 2008 Vlasnik sajta, 5360 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jako je zanimljivo kako su svi motori u Srbiji, prešli izmedju 25 i 35000 km, bez obzira na godište. ;D ;D ;D A oni mladji, od 2002. pa na ovamo se uglavnom vrte oko magicnog broja 17.000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 28, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan I ako je stranac ili se kupuje na ime, vlasnik je bio neki starac ;D A u carinskim papirima kilometraza X 2(3) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Novembar 28, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jako je zanimljivo kako su svi motori u Srbiji, prešli izmedju 25 i 35000 km, bez obzira na godište. ;D ;D ;D hehe ja sam za dve godine presao odprilike toliko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao i sa kolima...svi muljaju i vracaju kilometraze...prosle godine sam trazio da pazarim Passat karavan, za mesec dana intenzivnog trazenje po oglasima + auto-pijaca, nisam mogao da nadjem ni jedan koji je presao preko 140,000 ;D ;D ;D A kad se uporedi na netu, auto sa tom kilometrazom toliko kosta u nemackoj. A gde je carina & PDV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 28, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Prica mi covek: Kada je uvozio BMW-a iz Holandije, za sebe, starog 2 godine, i sa predjenih < 32.000 km svrati u Nemacku u BMW servis, zakace ga na kompjuter i "druknu" mu + 150.000 km-zbog manje carine i poreza. Sledeci put kada je bio poslom u Nemackoj tim BMW-om, u istom servisu ga zakace na kompjuter i -150.000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao i sa kolima...svi muljaju i vracaju kilometraze...prosle godine sam trazio da pazarim Passat karavan, za mesec dana intenzivnog trazenje po oglasima + auto-pijaca, nisam mogao da nadjem ni jedan koji je presao preko 140,000 ;D ;D ;D A kad se uporedi na netu, auto sa tom kilometrazom toliko kosta u nemackoj. A gde je carina & PDV. Mislim da je kilometraza relativna stvar ,gleda se opsta stanje motora ,agregata i ostalog pogotovu ako je motor uz uvoza ivazno je da ne ''duva '' i da se pomolis bogu da nije nabudzen agregat za prodaju.Inace moguce je i dobiti star motor sa malom kiloimetrazom.Ja sam se licno uverio u to pre godinu i nesto kad su dovezli iz Svajcarske Dominatora 91 god sa 4000 ( cetiri hiljade kilometara) motor je bukvalno izgledao kao da je iz salona izasao a vlasnik mu je bio neki cilager koji je to samo povremeno vozio a svo vreme uredno servisirao menjao gume ,ulje itd .Motor je sada u Nisu i doso je kod mog druga koji je jos veca picajzla od tog tipa i za dve godine napravio oko 3000 km i ne da trun da padne na njega i kako posle pet godina dokazati nekome da je motor star 20 i nesto godina presao recimo 15000 km a istina je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5939 Napisano Novembar 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kako dokazati?....Nikako brate. Kad si svakodnevno okružen prevarantima, kako verovati kad naiđeš na takav slučaj, Pit-e? (ja bih tvom drugu komisijski oduzeo taj motor, za 2 godine 3000 km.....tome i ne treba motor ;D ;D ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Novembar 28, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Prica mi covek: Kada je uvozio BMW-a iz Holandije, za sebe, starog 2 godine, i sa predjenih < 32.000 km svrati u Nemacku u BMW servis, zakace ga na kompjuter i "druknu" mu + 150.000 km-zbog manje carine i poreza. Sledeci put kada je bio poslom u Nemackoj tim BMW-om, u istom servisu ga zakace na kompjuter i -150.000 km. U ovu pricu ne verujem ni malo, jer je ovaj postupak u Nemackoj krivicno delo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 28, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan (ja bih tvom drugu komisijski oduzeo taj motor, za 2 godine 3000 km.....tome i ne treba motor ;D ;D ;D) Nemoj tako :o Ima ovde i "gorih". Za 3 sezone < od 1100 km ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5939 Napisano Novembar 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a kad imaš 18 motora pa ne znaš koji ćeš pre? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Jako je zanimljivo kako su svi motori u Srbiji, prešli izmedju 25 i 35000 km, bez obzira na godište. ;D ;D ;D Auuuu, mene su igleda zajebali, moj je imao na satu oko 38000km, a '98godište > ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prica mi covek: Kada je uvozio BMW-a iz Holandije, za sebe, starog 2 godine, i sa predjenih < 32.000 km svrati u Nemacku u BMW servis, zakace ga na kompjuter i "druknu" mu + 150.000 km-zbog manje carine i poreza. Sledeci put kada je bio poslom u Nemackoj tim BMW-om, u istom servisu ga zakace na kompjuter i -150.000 km. U ovu pricu ne verujem ni malo, jer je ovaj postupak u Nemackoj krivicno delo. He,he,he... pa ne zive u Nemackoj samo Nemci...Ima tamo i onih koji misle da je sasvim OK prevariti nekog sa vracenom kilometrazom, i zaraditi dosta para na tome. Mada ja znam da se ta prica sa vracanjem radi ovde, a ne u Nemackoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 28, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kilometrazu kod vozila,,,pa ja je nikad negledam,,na zapadu je normalno da kad crkne agregat isti skines bacis i stavis nov,tako da ako uvozis polovnjak,,dzaba to gledas,ako kupujes ovde,,,vazi slicna opcija s tim sto dodas opciju da je kilometraza vracana ili da je mesto 30.000km,vec okrenuo brojcanik i sad u stvari ima 130.000km,,,tako da to uopste netreba uzimati u obzir,,bolje je gledati stanje onakvo kakvo jeste ,to sto izgleda ko iz salona,,.....pa takvi su u svici i u nemackoj,,ko novi a imaju po 100.000km,,,i nemci su se pokvarili u zadnje vreme,,,a u italiji...kad mu vidis 50.000km na satu,,i da izgleda ko lomotina a i tako radi,,,znaj da je stvarno tolko i preso,,isto manje vise vazi i za francuske motore....... mada se po odnosu starosti i predjene kilometraze meni najvise svidja da pazarim motor iz svice..... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Novembar 28, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan kilometrazu kod vozila,,,pa ja je nikad negledam,,na zapadu je normalno da kad crkne agregat isti skines bacis i stavis nov,tako da ako uvozis polovnjak,,dzaba to gledas,ako kupujes ovde,,,vazi slicna opcija s tim sto dodas opciju da je kilometraza vracana ili da je mesto 30.000km,vec okrenuo brojcanik i sad u stvari ima 130.000km,,,tako da to uopste netreba uzimati u obzir,,bolje je gledati stanje onakvo kakvo jeste ,to sto izgleda ko iz salona,,.....pa takvi su u svici i u nemackoj,,ko novi a imaju po 100.000km,,,i nemci su se pokvarili u zadnje vreme,,,a u italiji...kad mu vidis 50.000km na satu,,i da izgleda ko lomotina a i tako radi,,,znaj da je stvarno tolko i preso,,isto manje vise vazi i za francuske motore....... mada se po odnosu starosti i predjene kilometraze meni najvise svidja da pazarim motor iz svice..... :) Meni licno,kada kupujem motor veliku ulogu igra kilometraza. Nikako da objasnim ljudima da su motori jako,jako optereceni u odnosu na neka prosecna kola koja imaju 3-4ooo obrtaja maksimum. Ovi nasi se vrte uglavnom oko 10000 obrtaja ,tj dok ne proradi blokada. Znaci, u proseku su optewreceniji 3-4 puta vise od obicnih agregata sto znaci da traju 3-4 puta krace. Ako prosecna kvalitetna kola predju 300-400 hiljada kilometara i tada izdahnu za ocekivati je da ce motor preci 100-150 hiljada i tu je zakucavanje. Pedeset hiljada za motor je pola njegovog zivota,pa ko voli ... Velika vecina motora koja je uvezena nema cifru na satu ispod 50000 km. Ono sto pise je druga prica. Kada probam motor koji kupujem jednan od pokazatelja je kompresija u 2-oj. Malo ga zaletim u drugoj i naglo pustim gas. Ako zakoci kao da si zaboo prednju onda je to ono pravo, u suprotnom kompresija je slaba sto znaci da je kilometraza zavidna na tom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Novembar 28, 2008 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Znam tacno i koji je oglas u pitanju... Treba gledati stvarno stanje motora/automobila, to sto je presao npr 300k kilometara znaci da je u dobrom periodu svog radnog veka taj motor ili auto redovno i kvalitetno(!) servisiran, a da je izmoren, verovatno jeste. Svaka masina moze da se lako da se unisti, ako se namerno zanemaruje, bez obira na kilometrazu. Uzmite npr sluzbeni jugo, vecina nije nizasta posle 3-4 godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 28, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan samo vi gledajte u predjenu kilometrazu,al razmislite o tome da je mozda neko vratio istu unazad,ili je stavio drugu itd,,moz se desi da coveku na pr. crkne kilometraza pa da stavi drugu,,itd itd...samo vidjeno stanje oci otvoriti sirom i sve se vidi na licu mesta,stanje diskova,pojedenost gumica na nogostupima ako ih ima ,pojedenost stapova na prednjim vilama,,itd itd............moj bmw rt ..2003god,,,37.oookm..aj sad,,ko nov,,sta je trebalo svaba da uradi,da vrati na 10.000km....... :) pa da bue skoro nov..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pored stelovanja kilometraze, upoznao sam ljude koji motor ne servisiraju dok ne prestane da radi ( ulje, filteri, kocnice...), Kad ga upale posle duzeg vremena zagreju ga prvo na leru na 9-10 000 obrtaja pa se onda voze i da ne nabrajam... Pa sad koliko kilometar sat govori o stanju motora ili koliko je bitno ko ga je vozio pre vas i kako je motor odrzavan??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan To je relativna stvar, sve zavisi od odrzavanja motora. Imam drugara koji ima GSX-R 1000, 2003 god. i presao je 160000km, on prvi vlasnik, i kaze da je sigurniji u njega nego da mu neko sad da nov motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan najbolje je kupiti od poznatog vlasnika tj.kad znate ko i kako ga vozi i odrzava. posto takva kupovina nije uvek moguca onda krece igranka slicna tomboli, igra na srecu ali uvek treba povesti nekog drugara koji se razume u motore,jbg cetvoro oci vidi vise od dvoje kilometraza ne bi trebala da bude presudna kad kupujete motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Novembar 28, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Poredjenja radi moj drugar je iz Nemacke pre nesto manje od dve godine uvezao drag stara 650 '98 sa 11000km na satu, kupio ga je od prvog vlasnika koji je imao jos neki bajk pored ovog tako da ga skoro i nije vozio, drugar je za ne pune dve sezone presao oko 7000km. tako da moguce je da taj drag star iz oglasa ima pravu kilometrazu ali ga svakako treba detaljno pregledati jer se neke stvari jednostavno ne mogu sakriti od zuba vremena/koriscenja. Ali iskreno ja nikada ne bih kupio polovnjaka sa vise od 25000 na satu, pogotovo ne u Srbiji, jedino ako bih bas znao kod koga je motor bio i kako je odrzavan u detalje, onda bih trgovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...