Racaman46 5 Napisano Maj 12, 2022 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tmax Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi Naslov je onako bite click ali mi je neophodno Da li neko ima predstavu sta treba raditi Rođen sam sa pola leve ruke i krećem u polaganje za A kategoriju Vozio sam 2 godine mp3 na B kategoriju i vreme je za nešto više Išao sam da radim lekarski i daće mi ga pod uslovom da uradim prepravku Dakle moram migavac da prebacim na desnu stranu to znam Da li treba sirena Da li treba sajla zadnje kočnice da se prebaci negde isto na desnu stranu Da li je sirena neophodna da se prebaci I ako to sve uradim da li moram na mašinski da radim ono da je to sve ok Hvala unapred ako iko ista zna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2462 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 1214 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imamo ovde temu predstavljanje članova i bilo bi lepo da se prvo tamo predstaviš, ukratko ili uširoko, kako je tebi drago. Videh juče temu kako jedan kolega ima situaciju da vozi motor bez desne ruke pa radi prepravke, ako naiđem na temu javiću ti, verujem da bi mogao tamo da vidiš što šta pametno na ovu temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 807 Napisano Maj 12, 2022 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Racaman46 5 Napisano Maj 12, 2022 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tmax Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala...ne znam kako funkcionise forum nikad to nisam radio xD ali sad cu da vidim to predstavljanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...