test 1 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan preporucite mi neko ulje ja sam prije sipao mobil al posto na ovom cetvorotockasu isto ulje podmazuje i kvacilo i mjenjac i masinu neznam sta mi je najbolje da sipam preporucite mi neko ulje ako moze tacnu oznaku ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Novembar 27, 2008 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan pretraga je čudo veruj mi , pa isto koje bi sipao i u motorcikl koji je 4t sipaj i u quad i nema filozofije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan znam al jedan majstor mi je rekao da ne sipam ulje kao od auta npr polusintetiku nego da sipam neko ulje koje je predvidjeno da podmazuje kvacilo , mejenjac i masinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Novembar 27, 2008 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan druže čitaj šta je napisano, sipaj ulje za MOTORCIKL koji je 4T znači motul, silkolene , castrol, ipone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan druže čitaj šta je napisano, sipaj ulje za MOTORCIKL koji je 4T znači motul, silkolene , castrol, ipone Sad će 100% da usledi jedno jako inteligentno pitanje od osobe sa glupim nickom Ali ja ne vozim MOTORCIKL već quad, šta da radim :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan druže čitaj šta je napisano, sipaj ulje za MOTORCIKL koji je 4T znači motul, silkolene , castrol, ipone Sad će 100% da usledi jedno jako inteligentno pitanje od osobe sa glupim nickom Ali ja ne vozim MOTORCIKL već quad, šta da radim :D A onda će 6. da popizdi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan a i podforum je pogresan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan neznam zasto ste svi na forumu tako nadjrnadani i ne umijete da citate lijepo sam pitao posto nemam iskustva sa tim , nisam rekao da ima veze sto je cetvorotockas ,jer ima masinu kao motor. rekao sam da sam ranije u yamahu maxter sipao ulje kao u auto mobil s,polusintetiku. a sada mi je masjtor rekao da nesipam to jer je to za podmazivanje masine a ne i mjenjaca. ako nemate sta pametno da kazete bolje da cutite ,jer onda bar izgledate pametnije,iako ustvari niste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan a i podforum je pogresan ;D Nije, on će sam da menja ulje :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 27, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan druže čitaj šta je napisano, sipaj ulje za MOTORCIKL koji je 4T znači motul, silkolene , castrol, ipone Sad će 100% da usledi jedno jako inteligentno pitanje od osobe sa glupim nickom Ali ja ne vozim MOTORCIKL već quad, šta da radim :D Jbg, možda je u pitanju neki "HARD QUAD" iliti... QUADURO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si ovo je hard quad ,kako si pogodio,covjece vidi se sta je znanje,nije ga ni vidio a vec zna sta je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan a jel ovo test za admine? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidiš šta se desi kada u neku zabit uvedu internet i svako počne da piše šta hoće, a do pre godinu dana tuda ni volovi nisu mogli da prođu, a sada su svi školovani ko profesori univerziteta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Bane, care! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 27, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=27248.msg369459#msg369459 date=1227785705] ako nemate sta pametno da kazete bolje da cutite ,jer onda bar izgledate pametnije,iako ustvari niste :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ne mogu da verujem da je ON ovo napisao :D Rekao sam da necu postovati, al' ne mogu da se uzdrzim ;D Momci, hvala vam, a vec sam se razmisljao da pobrisem sve svoje postove sa foruma i odgovaram samo ljudima na PM... Ne treba vredjati pojedinca, jer tako mozete biti izbrisani, ili banovani...treba se boriti njihovim oruzjem...evo ovako: Grofe, pogresan si savet coveku dao, to treba ovako: brate, ja ne znam ko je tebi rekao da u taj ateve ide ulje za menjac, kvacilo i masinu. da ti objasnim nesto,tu ili ide specijalno ulje za kvadove, ili ide obicno ulje za auto za menjac i kvacilo koje sipas u masinu, a za masinu sipas dvotaktol direktno u gorivo u odnosu 1:10 (bolje da ne zariba). inace, tvoj atv je hardateve, jer ti sanjim pravis krugove i potpisujes po plazi, a i high maintenance je, jer ti je puko lanac na 1000km. ;D Eto, tako se daje savet (obratite paznju na boldovano ;D). Ovakvi su postovi dopusteni od strane admina, pa cu se (bar ja) odsad truditi da u tom duhu odgovaram ovakvim pojedincima :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema glupih pitanja, ima samo glupih odgovora. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Novembar 27, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=27248.msg369459#msg369459 date=1227785705] neznam zasto ste svi na forumu tako nadjrnadani i ne umijete da citate lijepo sam pitao posto nemam iskustva sa tim , nisam rekao da ima veze sto je cetvorotockas ,jer ima masinu kao motor. rekao sam da sam ranije u yamahu maxter sipao ulje kao u auto mobil s,polusintetiku. a sada mi je masjtor rekao da nesipam to jer je to za podmazivanje masine a ne i mjenjaca. ako nemate sta pametno da kazete bolje da cutite ,jer onda bar izgledate pametnije,iako ustvari niste Kako da čitamo lepo kad je napisano k'o da imaš grabulje mesto ruku je*'o mater svoju piiii jeeeee štaviše...................................................................... brate dobri vam ti majstori, nije ni čudo što može X5ica da se nađe za 2 soma ura verovatno sipate dvotaktol made by modriča jer je automatik. nego da te pitam ja nešto u vezi ovih auto-moto ulja, rođeni: Kad ti dođe neko u kuću i zatraži (ponudiš) čašicu rakije, jel ti njemu doneseš pivo sa obrazloženjem da je to isto alkohol? I dukat je dobro ulje, ako je dobar za ljude koji su kompleksniji, dobar je i za motore! POZDRAV edit greške u kucanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Novembar 27, 2008 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma motorex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Novembar 27, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nas drugar [`_`] je otisao na odmor na Kopaonik 7 dana na malo soul searching-a, pa nece moci da se javi.. Ne zamerite mu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Novembar 27, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Nas drugar [`_`] je otisao na odmor na Kopaonik 7 dana na malo soul searching-a, pa nece moci da se javi.. Ne zamerite mu... xaxaxaxaxaxax kakav si car, pao sam sa stolice od smeha :D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Nas drugar [`_`] je otisao na odmor na Kopaonik 7 dana na malo soul searching-a, pa nece moci da se javi.. Ne zamerite mu... ‚ Konacno..mada mislim da njemu treba vise vremena da se "pronadje"-bar mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Novembar 27, 2008 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislim da je tema "ulje za 4 taktni motor" :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nas drugar [`_`] je otisao na odmor na Kopaonik 7 dana na malo soul searching-a, pa nece moci da se javi.. Ne zamerite mu... Well done... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Novembar 27, 2008 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Nas drugar [`_`] je otisao na odmor na Kopaonik 7 dana na malo soul searching-a, pa nece moci da se javi.. Ne zamerite mu... Pažljivo sam pročitao celu temu i nisam video ni jedan razlog za ovako nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Novembar 27, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Nas drugar [`_`] je otisao na odmor na Kopaonik 7 dana na malo soul searching-a, pa nece moci da se javi.. Ne zamerite mu... Pažljivo sam pročitao celu temu i nisam video ni jedan razlog za ovako nešto. Korumpirani administratori, zavera je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...