Nordkapp 194 Napisano Octobar 30, 2024 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 10. 2024. at 8:13, Rider000 je napisao: Video sam ga uzivo kad sam bio da preuzmem 650ku. Sta znam... 650ku kad pogledas ravno od napred ima cudan taj deo iznad fara i oko vizira, ali kljun je okej, sa strane skroz lep motor. E sad 800ka, ne znam... Bas su zaravnili taj kljun, bukvalno je ko patak Dača od napred... Ja bih kao apgrejd gledao 1050 ali mi 650 jednostavno sve zavrsava i nemam potrebu za jacim... 1050 je cenovno skroz okej, ima sve potrebne dzidza-bidze i lep je u plavo-sivoj kombinaciji i onoj crno zlatnoj cak i sa alu felnom. Jeste, jeste ali nešto razmišljam kad vidim, da si imao ili još imaš afriku pa eto silazio na 650 strom.Hm, zašto. Ali sve u svemu kako kažeš i meni strom 650 sasvim zadovoljava bit motciklizma u svemu, ne vozim u paru, več solo pa eto svega dosta, autopute izbegavam i zato je mali stromčić povoljan ali jebeno skroz, došla situacija, da sam ga morao prodat, jer oko kuće i još toga za sredit, pa eto sad na zimu moram nešto ubosti, jer ako ne onda ču izludeti. Jebeno pa je došlo , da su ubacili ovog 800 pa sad kontam, razmišljam i jebem tetku šta uzeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1354 Napisano Octobar 30, 2024 Drug član, 876 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Nordkapp Prosto, prodao Afriku uvidevsi da je 1000cc za moje potrebe suvise, za sad. Hteo sam nov motor, a nije mi se uletalo 10+k eur + oprema. Vozim 90% asfalt. Ne daje mi se 40+k godisnje na registraciju. Zadovoljan sam sa 70ks, trazio nesto u tom opsegu, komforno, pouzdano, dokazano, ispao Strom... Na asfaltu, strom mi je bolji od afrike jer ima tocak napred 19" umesto 21" , tubeless žičani točkovi, lakši je, ne propada na jacem kocenju... Jeftiniji je za odrzavanje. Sta znam, lepo je kad u rezervi pod rukom imas dodatnih konja ali ja sam i sa ovim zadovoljan, mogu i da se zabavim lepo po krivinama sa zavrtanjem gasa, a i kad treba da potegne ne zali se, vrti se veselo... Samo se fabricki auspuh cuje kao fen za kosu i treba ga menjati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 194 Napisano Octobar 30, 2024 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Rider000 je napisao: @Nordkapp Prosto, prodao Afriku uvidevsi da je 1000cc za moje potrebe suvise, za sad. Hteo sam nov motor, a nije mi se uletalo 10+k eur + oprema. Vozim 90% asfalt. Ne daje mi se 40+k godisnje na registraciju. Zadovoljan sam sa 70ks, trazio nesto u tom opsegu, komforno, pouzdano, dokazano, ispao Strom... Na asfaltu, strom mi je bolji od afrike jer ima tocak napred 19" umesto 21" , tubeless žičani točkovi, lakši je, ne propada na jacem kocenju... Jeftiniji je za odrzavanje. Sta znam, lepo je kad u rezervi pod rukom imas dodatnih konja ali ja sam i sa ovim zadovoljan, mogu i da se zabavim lepo po krivinama sa zavrtanjem gasa, a i kad treba da potegne ne zali se, vrti se veselo... Samo se fabricki auspuh cuje kao fen za kosu i treba ga menjati. Sasvim prirodno razmišljanje razumnog čoveka, i ja tako mislim kao ti, sasvim za uživanciju motorizama je mali strom kao građen za to, sve više i ostalo je plačanje para državi i dizanje ega kod čoveka. Ako je tako dugo držao se na sceni onda nije neki ološ, pa to je motoro pouzdani i dovoljan za vse i kao što kažeš sve u porezima i osigurnjem i kad nas u Sloveniji ima da se nasmiješ napram večih , jačih bajka. A na kraju svi idemo od tačke A ka tački B. Bolje nešto prirodno, kao ne znam ovi moderni bajki sa svu elektroniku pa na kraju šta trebaš, gas, kočnice, mjenjač i drum... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...