Jump to content

Moto Zajednica

DL650 V-Strom 2003 i noviji

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina
On 22. 10. 2024. at 8:13, Rider000 je napisao:

Video sam ga uzivo kad sam bio da preuzmem 650ku. Sta znam... 650ku kad pogledas ravno od napred ima cudan taj deo iznad fara i oko vizira, ali kljun je okej, sa strane skroz lep motor. E sad 800ka, ne znam... Bas su zaravnili taj kljun, bukvalno je ko patak Dača od napred... Ja bih kao apgrejd gledao 1050 ali mi 650 jednostavno sve zavrsava i nemam potrebu za jacim... 1050 je cenovno skroz okej, ima sve potrebne dzidza-bidze i lep je u plavo-sivoj kombinaciji i onoj crno zlatnoj cak i sa alu felnom.

Jeste, jeste ali nešto razmišljam kad vidim, da si imao ili još imaš afriku pa eto silazio na 650 strom.Hm, zašto.

Ali sve u svemu kako kažeš i meni strom 650 sasvim zadovoljava bit motciklizma u svemu, ne vozim u paru, več solo pa eto svega dosta, autopute izbegavam i zato je mali stromčić povoljan ali jebeno skroz, došla situacija, da sam ga morao prodat, jer oko kuće i još toga za sredit, pa eto sad na zimu moram nešto ubosti, jer ako ne onda ču izludeti.

Jebeno pa je došlo , da su ubacili ovog 800 pa sad kontam, razmišljam i jebem tetku šta uzeti.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 859 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

@Nordkapp

Prosto, prodao Afriku uvidevsi da je 1000cc za moje potrebe suvise, za sad. Hteo sam nov motor, a nije mi se uletalo 10+k eur + oprema. Vozim 90% asfalt. Ne daje mi se 40+k godisnje na registraciju.

Zadovoljan sam sa 70ks, trazio nesto u tom opsegu, komforno, pouzdano, dokazano, ispao Strom... 

Na asfaltu, strom mi je bolji od afrike jer ima tocak napred 19" umesto 21" , tubeless žičani točkovi, lakši je, ne propada na jacem kocenju...  Jeftiniji je za odrzavanje.

Sta znam, lepo je kad u rezervi pod rukom imas dodatnih konja ali ja sam i sa ovim zadovoljan, mogu i da se zabavim lepo po krivinama sa zavrtanjem gasa, a i kad treba da potegne ne zali se, vrti se veselo... Samo se fabricki auspuh cuje kao fen za kosu i treba ga menjati.

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina
Pre 4 sati, Rider000 je napisao:

@Nordkapp

Prosto, prodao Afriku uvidevsi da je 1000cc za moje potrebe suvise, za sad. Hteo sam nov motor, a nije mi se uletalo 10+k eur + oprema. Vozim 90% asfalt. Ne daje mi se 40+k godisnje na registraciju.

Zadovoljan sam sa 70ks, trazio nesto u tom opsegu, komforno, pouzdano, dokazano, ispao Strom... 

Na asfaltu, strom mi je bolji od afrike jer ima tocak napred 19" umesto 21" , tubeless žičani točkovi, lakši je, ne propada na jacem kocenju...  Jeftiniji je za odrzavanje.

Sta znam, lepo je kad u rezervi pod rukom imas dodatnih konja ali ja sam i sa ovim zadovoljan, mogu i da se zabavim lepo po krivinama sa zavrtanjem gasa, a i kad treba da potegne ne zali se, vrti se veselo... Samo se fabricki auspuh cuje kao fen za kosu i treba ga menjati.

Sasvim prirodno razmišljanje razumnog čoveka, i ja tako mislim kao ti, sasvim za uživanciju motorizama je mali strom kao građen za to, sve više i ostalo je plačanje para državi i dizanje ega kod čoveka. Ako je tako dugo držao se na sceni onda nije neki ološ, pa to je motoro pouzdani i dovoljan za vse i kao što kažeš sve u porezima i osigurnjem i kad nas u Sloveniji ima da se nasmiješ napram večih , jačih bajka.

A na kraju svi idemo od tačke A ka tački B.

Bolje nešto prirodno, kao ne znam ovi moderni bajki sa svu elektroniku pa na kraju šta trebaš, gas, kočnice, mjenjač i drum...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja