Nordkapp 185 Napisano Octobar 30 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 10. 2024. at 8:13, Rider000 je napisao: Video sam ga uzivo kad sam bio da preuzmem 650ku. Sta znam... 650ku kad pogledas ravno od napred ima cudan taj deo iznad fara i oko vizira, ali kljun je okej, sa strane skroz lep motor. E sad 800ka, ne znam... Bas su zaravnili taj kljun, bukvalno je ko patak Dača od napred... Ja bih kao apgrejd gledao 1050 ali mi 650 jednostavno sve zavrsava i nemam potrebu za jacim... 1050 je cenovno skroz okej, ima sve potrebne dzidza-bidze i lep je u plavo-sivoj kombinaciji i onoj crno zlatnoj cak i sa alu felnom. Jeste, jeste ali nešto razmišljam kad vidim, da si imao ili još imaš afriku pa eto silazio na 650 strom.Hm, zašto. Ali sve u svemu kako kažeš i meni strom 650 sasvim zadovoljava bit motciklizma u svemu, ne vozim u paru, več solo pa eto svega dosta, autopute izbegavam i zato je mali stromčić povoljan ali jebeno skroz, došla situacija, da sam ga morao prodat, jer oko kuće i još toga za sredit, pa eto sad na zimu moram nešto ubosti, jer ako ne onda ču izludeti. Jebeno pa je došlo , da su ubacili ovog 800 pa sad kontam, razmišljam i jebem tetku šta uzeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1314 Napisano Octobar 30 Drug član, 859 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Nordkapp Prosto, prodao Afriku uvidevsi da je 1000cc za moje potrebe suvise, za sad. Hteo sam nov motor, a nije mi se uletalo 10+k eur + oprema. Vozim 90% asfalt. Ne daje mi se 40+k godisnje na registraciju. Zadovoljan sam sa 70ks, trazio nesto u tom opsegu, komforno, pouzdano, dokazano, ispao Strom... Na asfaltu, strom mi je bolji od afrike jer ima tocak napred 19" umesto 21" , tubeless žičani točkovi, lakši je, ne propada na jacem kocenju... Jeftiniji je za odrzavanje. Sta znam, lepo je kad u rezervi pod rukom imas dodatnih konja ali ja sam i sa ovim zadovoljan, mogu i da se zabavim lepo po krivinama sa zavrtanjem gasa, a i kad treba da potegne ne zali se, vrti se veselo... Samo se fabricki auspuh cuje kao fen za kosu i treba ga menjati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Octobar 30 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Rider000 je napisao: @Nordkapp Prosto, prodao Afriku uvidevsi da je 1000cc za moje potrebe suvise, za sad. Hteo sam nov motor, a nije mi se uletalo 10+k eur + oprema. Vozim 90% asfalt. Ne daje mi se 40+k godisnje na registraciju. Zadovoljan sam sa 70ks, trazio nesto u tom opsegu, komforno, pouzdano, dokazano, ispao Strom... Na asfaltu, strom mi je bolji od afrike jer ima tocak napred 19" umesto 21" , tubeless žičani točkovi, lakši je, ne propada na jacem kocenju... Jeftiniji je za odrzavanje. Sta znam, lepo je kad u rezervi pod rukom imas dodatnih konja ali ja sam i sa ovim zadovoljan, mogu i da se zabavim lepo po krivinama sa zavrtanjem gasa, a i kad treba da potegne ne zali se, vrti se veselo... Samo se fabricki auspuh cuje kao fen za kosu i treba ga menjati. Sasvim prirodno razmišljanje razumnog čoveka, i ja tako mislim kao ti, sasvim za uživanciju motorizama je mali strom kao građen za to, sve više i ostalo je plačanje para državi i dizanje ega kod čoveka. Ako je tako dugo držao se na sceni onda nije neki ološ, pa to je motoro pouzdani i dovoljan za vse i kao što kažeš sve u porezima i osigurnjem i kad nas u Sloveniji ima da se nasmiješ napram večih , jačih bajka. A na kraju svi idemo od tačke A ka tački B. Bolje nešto prirodno, kao ne znam ovi moderni bajki sa svu elektroniku pa na kraju šta trebaš, gas, kočnice, mjenjač i drum... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...