DzOkS 1174 Napisano Decembar 5, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan to za molbu roditelja Arpad nije problem , nego kako ovaj tibika ima ovakvu sliku, stvarno je skroz dobra )))))) lisice, bilo bi stvarno lepo da se i ti pridruzis samo koliko znam polazak ce biti oko 11h, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Decembar 7, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan nego dajte ko bude isao ili gde budete nabavljali odela deda mraza da mi javite pa da se i ja ubaci pa da imam i za sledecu godinu )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 475 Napisano Decembar 7, 2008 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio odelo deda mraza u tempu, ali ako ima, kao sto kazu, odelo deda mraza samo u jednoj velicini, ja ne znam kako ga ostali oblace jer su meni i rukavi i nogavice kratke, a da ne govorim o tome da moram uvuci stomak kako bih svezao gornji deo!!!! to ne lici ni malo na deda mraza! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan U Metrou su veci nego u Tempu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne da su veća, nego sam morao da stavim jastuk ispod odela da ne izgledam kao neki baletan ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 7, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan U Metrou su veci nego u Tempu Ozbiljno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Decembar 8, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne da su veća, nego sam morao da stavim jastuk ispod odela da ne izgledam kao neki baletan ;D ;D nemoj da stavljas jastuke nago pozajmi malo od arpada ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 8, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo friskih informacija: - Vrtic u centru - 384 dece - Vrtic na Telepu - 116 dece --------------------------------- - ukupno - ravnop 500 dece Pravicemo 10-15 paketica vise da nam slucajno ne zafali, pa ako nista drugo podelicemo ih nekako drugacije, ili ce oni koji imaju decu poneti,... kako god to cemo vec videti *********************** Sto se tice datuma... ostajemo na 24.12.2008. - oni su se vec poceli nesto kao organizovati, pa eto... ************************ Satnica: * okupljanje ispred radio Temerina (videcemo da kupimo bonbona ili nesto pa da imamo da podelimo deci koja se tu nadju - 9:00 - 9:15 * odlazak u vrtic u centru - 9:30 gde delimo poklone deci iz prve smene - po nekoj proceni sa slikanjem... ce trajati izmedju 1-1.5 sat, znaci najkasnije do 11:00 * 11:00 poazao u vrtic na Telepu i podela paketica - trebalo bi da traje oko 1 sat, znaci od 11:30 - 12:30 (ne bi valjalo da ovde kasnimo zato sto prepodnevna smena odlazi u 12:00 * ovde cemo ipak morati da napravimo malu pauzu posto u vrtic u centru popodnevna smena stize u 13:00 * dolazak u vrtic u centru oko 13:30 i podela paketica popodnevnoj smeni (oko 1 sat) do 14:30 * oni koji budu raspolozeni idu jos jednom u vrtic na Telepu u 15:00 posto ce tamo biti jos 3 odeljenja koja stizu tek u 14:00 * odlazak na zasluzeno pivo!!! Sta cemo... jutros sam sedeo kod direktorke sat vremena ali nikako drugacije nismo mogli da se iskombinujemo. Nemaju mesta da smeste svu decu u jednu smenu!!! Otvoren sam za sve predloge ako znate nekako drugacije da iskombinujete... ******************************** Arpade, javi se pa da se vidimo sutra preksutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Decembar 10, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan jel ima jos nekih novosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 10, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan jel ima jos nekih novosti? sve stoji onako kako mozes procitati u mom prethodnom postu... ovih dana idemo u kupovinu a narednih dana cemo se dogovoriti o tanom datumu/vremenu, kada cemo se okupiti da pravimo paketice. sve cemo vas iskontaktirati i telefonom jos pa cemo se o svemu detaljno jos dogovoriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 11, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i spiska donatora Temerinske akcije: * quasaar * PeterPan * Farkas * DzOkS * JosephB * joska * Lacika * MC Patriots kao klub * clanovi MC Patriots - Arpad - Gargi - Tibor - Jovic * mcm-racing * Auto centar Canji * Auto servis Sabo * Auto servis Samu * Opel servis Varga-Sitar * Ford servis Gregus * masinska obrada motora Robi * Auto servis Artur * STR Partner * Computer Shop * porodica Banci * Vista servis szr ************************************************ Sve ukupno mislim da smo pokrili sve potrebne troskove akcije Ovih dana idemo u kupovinu robe za paketice, a pakovanje ce biti organizovano, najverovatnije 23.12. u prostorijama MC Patriots u kojem ce ucesce uzeti i supruge, cerke, sestre,... ucesnika Dobili smo poziv i od osnovne skole na Telepu da ih posetimo, i najverovatnije cemo u sklopu akcije navratiti i do njih na kratko druzenje, a tom prilikom cemo deliti onim mladjima bonbone, a oni stariji ce biti veoma zadovoljni time sto ce videti toliko motora na jednom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Decembar 11, 2008 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Temerinci i samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 12, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se vratili iz Metroa... kupljeno sve!!! Ostaje da se sve zapakuje!!! Momci i devojke... cujemo se pa se dogovaramo oko sitnih detalja koji su preostali... ostaje nam samo da se strpimo do 24-og. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 12, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Spremni smo k'o zapeta puska! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Od kad su nam zabranili postove o piću niko ništa ne piše i ja mislim da mu nije bilo mesto ovde ali da napišem ono čemu je tu mesto u sredu u klubu još da se dogovorimo oko spremanja paketića i ako još nešto ima da se dogovori u osam sati smo opet tamo. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 17, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta ima da se piskaramo kad smo se lepo organizovali i sve spremili na vreme... Vidimo se veceras na kratko da se dogovorimo oko pakovanja paketica. PS - 99.9% dolazi TV Panonija na Temerinsku akciju (njihova ideja, oni su me zvali... sto znaci da nas prati vise ljudi nego sto mislimo ovde na forumu). Idealna prilika da se pokazemo u pravom svetlu i da pokazemo ko smo, sta smo i sta predstavljamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 18, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan OK... malo informacija u ponedeljak 22.12. u 8 sati uvece u prostoijama MC Patriots pocinje pakovanje paketica Svi koji su raspolozeni mogu da dodju da sto pre zavrsimo, popijemo po koje pice i malo se druzimo, a naravno tada cemo se i dogovoriti o tacnim pojedinostima u vezi akcije za 24-ti. Naravno mozete da povedete i svoje supruge, devojke, ljubavnice... , cerke... Mislim da svi koji ucestvuju i citaju forum pa ce svi i videti ovo saopstenje... mislim da je Lacika jedini koji ne cita (mozda gresim) pa mu joska moze preneti informaciju... Vidimo se u ponedeljak. ******************** Inace akcija bi trebalo da tece od prilike sledecim redosledom: * Okupljanje u prostorijama MC Patriots do 9:00 * 9:00 odlazak ispred radio Temerina gde cemo 15-20 minuta deliti bonbone klincima u centru * 9:20 vrtic u centru * 10:30 odlazak na telep i podela paketica u vrticu i jednom odeljenju u skoli * 12:00 - 13:00 pauza (kafa, caj,... ) eventualna press konferencija ako se mediji zadrze toliko * 13:00 vrtic u centru * 14:00 opet telep * odlazak na pice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 18, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Prenecu Laciki,a svi koji ste kupili deda mraz odelo u metrou,da znate da velicina odgovara,sto dokazuje i ova slika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 18, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan E, od sada mirno spavam. I moje odelo je iz Metroa, pa kad je Joska stao u njega stacu i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jednog spremnog Deda mraza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo malog videa na You Tube-u: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 21, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jednog spremnog Deda mraza Bez`te deco, stize bosonogi Deda Mraz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Ali ću da operem noge ipak idemo kod dece. Sutra u osam u klubu sastavljanje paketića. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 22, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se veceras na pakovanju paketica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Decembar 22, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan eto ja sad idem u metro po odelo pa ako treba nekom.... veceras se vidimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...