jozamladen 21 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nadam se da ce neko moci da mi pomogne. Potrebni su mi papiri za Falkonca 500(saobracajna) . Moze da dodje u obzir i ram sa papirima, ili nesto slicno tome,,ili neka krs masina, samo da ima papire. Interesuje me samo Falkonac. Hvala unapred!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nadam se da ce neko moci da mi pomogne. Potrebni su mi papiri za Falkonca 500(saobracajna) . Moze da dodje u obzir i ram sa papirima, ili nesto slicno tome,,ili neka krs masina, samo da ima papire. Interesuje me samo Falkonac. Hvala unapred!! ŠPogrešno mesto za potragu. Toga verovatno ima na tabake u Kraljevu, i sa foruma može da ti pomogne samo neko iz kKraljeva. Puno sreće ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...