Bole37 5502 Napisano April 25, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano April 26, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Da ubrzam prodaju za kolege ovde 100 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano April 26, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne zelim nikako da ti kenjam po oglasu ali ja moj prodajem vec mesec dana, koliko vidim u boljem stanju a nije radio ni 100h. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Mislim da sada novi stistemi u toj klasi kostaju oko 120e. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano April 26, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pravilno kucao kad sam pregledao cene ostalih pa mi nisu ni izasli oglasi da uporedim. Moja greska. 7000 din nova cena. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano April 26, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, posteno. Sa tom cenom i treba da prodas pre mene . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKE VUK 409 Napisano April 26, 2022 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma sad ga ti zezni i ponudi svoje za 6000 din,......da se i mi dokopamo dorih zvučnika za male pare. 1 4 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano April 27, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, DUKE VUK je napisao: Ma sad ga ti zezni i ponudi svoje za 6000 din,......da se i mi dokopamo dorih zvučnika za male pare. Vuce evo za tebe 50 evra...nek ide zivot... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano April 27, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Bole37 je napisao: Vuce evo za tebe 50 evra...nek ide zivot... I otislo koleziii @Marko Mk4 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano April 27, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj neka ide za 50e ako neko od kolega hoce :). Neka ide zivot. 4 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1419 Napisano April 27, 2022 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ajde kad je tako da i ja obradujem decu sa nekom boljom muzikom na kompu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano April 27, 2022 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Bole37 Samo da javim da je su zvučnici extra. Hvala i pozz 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano April 27, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odose i moji @jasminko VIR u zdravlju da te sluze. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9901 Napisano April 27, 2022 Ne silazi, 2304 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan E, ovo je prava, zdrava trgovina, među ljudima. Niti će jedni da se obogate za npr. 50 evra, niti će drugi osiromašiti...a svi zadovoljni. Pozdravljam 4 1 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...