Markone88 4829 Napisano April 18, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Dajem na poklon, prvom ko se javi u temi. Meni ne treba. Možda će nekome služiti. Naravno samo drveni organizer, bez telefona, sata, novčanika.... hahaha Preuzimamje Karaburma pre podne, NBG popodne Screenshot-20220418-101640-Gallery IBB.CO Image Screenshot-20220418-101640-Gallery in Markone88's images album 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prelep! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano April 18, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, N.F.S. said: Prelep! Da šaljem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mogu mu naci mesto! Imas adresu Hvalaaa, saljem sliku kada stigne.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kod klinca u sobu, na zvucnik! Svidja mu se, ima vidim i prorez za punjac telefona.... Vrh. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sliku sam hteo privatno tebi poslati, cek da vidim iz tapa tapa kako da editujem.. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Preko vibera smo ustanovili da je sira od zvucnika gde bi lepo stajala... Tako neka ukrasi nekom drugom koleZi prostor. Hvala Marko, kao da uzeh!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano April 18, 2022 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze slanje meni... Nisam iz BG, pa nmg licno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano April 18, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije postolja su 27x16 @DjoleLO nisam siguran da je pametno da se salje kurirskim službama, jedino ako imas nekoga ko ce skoro na ovu stranu, ja cu mi rado to predati za tebe To je neko laserski seceno drvo, termicki spajano/lepljeno. Plasim se ovi aks/bex bi ga slomili https://instagram.com/laserman.shop?igshid=YmMyMTA2M2Y= Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano April 18, 2022 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Supruga je u BG sreda- petak, pa cu organizovati... Poslacu i ja tebi nesto, pa ako ne odgovara, ti prosledi dalje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano April 18, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, DjoleLO said: Supruga je u BG sreda- petak, pa cu organizovati... Poslacu i ja tebi nesto, pa ako ne odgovara, ti prosledi dalje Hehhe, eto dogovora Imas moj broj, pa mi javi dan ranije, da ponesem sa sobom na posao. Zakljucavam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...