Jump to content

Moto Zajednica

Udario sam vozilo policije

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 201 postova

Sta da kazem pise gore :|

Pancevo danas:

Idem iz ulice Brace Jovanović i ukljucujem se u Dimitrija Tucovića levo. Gledam 10 ak metara ispred mene policija i ispred njih jos jedno vozilo, laganeze prebacujem u 2gu, dakle 20, 25 na sat ... sa desne strane kod crkve svadba. Ja zablenuh u svadbu ispravljam pogled svi naglo koce ispred mene ja nesto malo ukocih i krk. Udarih policijskog punta od pozadi.

Izlaze policajci. 4 njih vrlo mirno korektno bez ikakvih fora i fazona i ponudise mi da se razilazimo. Medjutim ja naglas primetih da je crna lajsna malo naprsla i od tada pocinje iogranka. Mislim da je u jednom trenutku bilo 12 policajaca na licu mesta. Uvidjaj itd.

Sve u svemu ja na motoru ne mogu da primetim stetu. Odvescu ga kod majstora da pregleda viljusku. Njima ta mala naprslina na lajsni. Koliko sam razumeo to bi kasko trebao da regulise. Sa motora nisam pao. Najahao sam na rezervoar malo su me zabolela da prostite muda.

Najveci problem mi je na kraju ispala zena sa kojom se grubo nasalih da mi spremi ves za zatvor. Ona to ozbiljno shvati poce da place i da me bije. Jbg, nisam ocekivao da ce ozbiljno da shvati. To mi je nauk da se ne zajebavam sa njom sledeci put.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Da voziš neki kross motor mogao si samo da pređeš preko njih bez zaustavljanja  :D :D :D

dobro je da je sve prošlo bez posledica (osim od žene), a nama možeš da priznaš da nije u pitanju bila svadba, već da se nekoj cici odvezala pertla pa se ona sagla i ...  :D :D :D

• Svrati ponekad, 143 postova

Veljo nevaljalče nijedan ;D hebo si čvorka :)

Sad ti je žena spremila kesu, i stavila je iza vrata...

Pa kad je opet tako zezneš da ti istu i šut u pozadinu  ;D ;D

...čisto da probaš malo na nitro pogon ;D

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Naravoucenije, sa zenama se nije saliti jer mogu da opletu oklagijom, gore nego milicija pendrekom  :D

Imao si srece da nisi razbio jaja, a i da su policajci bili vise nego korektni  ;)

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat

Ma jok kakva devojka. POceli ganci da sviraju i to solidno a ja to mnogo volim. Ko me zna, zna da mi to luda zica. :P

Sad kao ganci, ovo, ono, priznaj  :D  :D  :D . Dobra ta fora, uvidjaj za naprslu lajsnu, vise ih kosta gorivo koje su potrosili da dodju na lice mesta nego ta lajsna.

Kasko => Pitao sam ih koliki su troskovi da se steta popravi. Rekli su da to nece niko da plati jer je auto kasko osiguran samo moraju da izvrse uvidjaj jer je sluzbeni auto.

Bili su veoma korektni. Dakle ne mogu da zamerim nikome ni jedan pogled a kamoli rec. Kad su izasli iz kola prvo su mene pregledali da li sam dobro pa tek posle minut dva auto. Cak mi je jedan drzao motor dok sam je radio cucnjeve da mi se vrate jaja iz stomaka.

• Zainteresovan, 984 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA

Danas sam i ja blenuo u neke cigane(nisu pantersi  :D ) ispred crkve , isto bila neka svadba..aaa dobri su...nekom donose srecu a nekom svadju sa zenom  ;D

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Naravoucenije, sa zenama se nije saliti jer mogu da opletu oklagijom, gore nego milicija pendrekom  :D

Imao si srece da nisi razbio jaja, a i da su policajci bili vise nego korektni  ;)

U zenskoj ruci i kasika ubija !! Tako da, pazi sta pricas pred njom.  ;) 

Drago mi je da nije bilo nikakve povrede. Ne pominjes, al`  se nadam da si svestan da te ocekuje kroz koji mesec cestitka od sudije za prekrsaje.

Cisto da se ne iznenadis.

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT

Da,da,zagledao se u svadbu...a moja baba ide Hayabusom na pijacu jer ima velik kofer za krompir a i lako ga voza izmedju tezgi na prednjem. :)

• Drug član, 1359 postova

Kasko => Pitao sam ih koliki su troskovi da se steta popravi. Rekli su da to nece niko da plati jer je auto kasko osiguran samo moraju da izvrse uvidjaj jer je sluzbeni auto.

Bili su veoma korektni. Dakle ne mogu da zamerim nikome ni jedan pogled a kamoli rec. Kad su izasli iz kola prvo su mene pregledali da li sam dobro pa tek posle minut dva auto. Cak mi je jedan drzao motor dok sam je radio cucnjeve da mi se vrate jaja iz stomaka.

Oni nemogu da naplate kasko jer nisi pobego i ako su te uneli u zapisnik , stetu ce da plati tvoje osiguranje ako si ti kriv i ako ti je motor registrovan i imas polisu a ako nije i nemas polisu onda placa kasko pa posle tuzi tebe da platis stetu njima. Nerazumem da registrujete motor svake godine i placate osiguranje i neznate sta ste osigurali.

Epilog:

Sudija za prekrsaje mi je izrekao MIN kaznu -> 4000 dinara. Max je 30000. Materijalna steta je procenjena na 2000 dinara.

Sudija je, ko sto rekoh i za policiju, bio veoma korektan.

Malo je bio nezadovoljan sto smo uopste dosli tu za 2k dinara ali nista posebno.

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT

Brzi su.Malo jace od mesec dana im je trebalo.Kanda je bas frka za napuniti budzet.

Malo mi je krivo jer si mogao proci i bez toga,ali sta je tu je.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja