Jump to content

Moto Zajednica

Barracuda design

Recommended Posts

• U prolazu, 54 postova
  • Motocikl: Мønsтеr 620 i.e.

Video sam i ja na moto berzi sa linkom na sajt proizvođača, al' nisam zapisao broj telefona sa banera koji naprasno nestade. Koliko god da refrešujem...  :-\ Pa ako neko ima taj broj ili kakvu adresu, neka postuje ili na pp. Hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Imaju svoj baner na moto-berzi pa sam mislio da postoji zastupnik kod nas.

Pa i meni se ucinilo al' reko mozda sam negde drugde video! Probaj da ih kontaktiras na mail sa sajta da ti kazu ko ih zastupa!

• Svrati ponekad, 349 postova

mislim da su bili na sajmu neki njihovi zastupnici,chini mi se da je na shtandu bio neki nabudzeni ducati ili MV agusta..moram da pogledam medju flajerima..

• Svrati ponekad, 227 postova

BARRACUDA

B. Atanackovica 5, BG (jedna mala, kratka, slepa (ali mnogo lepa) ulicica iznad Sumica, jedno 300m iznad Ustanicke, pa podno te ulice neka garaza ili tako nesto. Samo bez gubljenja nerava, malo se teze nalazi, muvao sam se po kraju dobrih 20 minuta).

011/285-1046, 011/285-1139  (sa vizitkarte) i 064/64-56-065 i 064/64-56-066

A sad :

Kupio sam nosac tablice za GSX-R750 '08, i ... nesto nece da mi "radi" bez prepravki.

(A tako me nesto mrzi! Osposobicu ga samo ako budem isao motorcetom u inostranstvo, sto je malo tezi slucaj da se drznem)

Hocu da kazem, sve to uvek lepo izgleda na slikama, a kad stigne bude mi zao sto nisam bacio pare za kinesko - manje bi bacio!

(A, iz iskustva i privatnog i sluzbenog, narocito NE RADE nemacki (polu) proizvodi - toga se treba opasno kloniti)

• Zainteresovan, 655 postova

BARRACUDA

B. Atanackovica 5, BG (jedna mala, kratka, slepa (ali mnogo lepa) ulicica iznad Sumica, jedno 300m iznad Ustanicke, pa podno te ulice neka garaza ili tako nesto. Samo bez gubljenja nerava, malo se teze nalazi, muvao sam se po kraju dobrih 20 minuta).

011/285-1046, 011/285-1139  (sa vizitkarte) i 064/64-56-065 i 064/64-56-066

A sad :

Kupio sam nosac tablice za GSX-R750 '08, i ... nesto nece da mi "radi" bez prepravki.

(A tako me nesto mrzi! Osposobicu ga samo ako budem isao motorcetom u inostranstvo, sto je malo tezi slucaj da se drznem)

Hocu da kazem, sve to uvek lepo izgleda na slikama, a kad stigne bude mi zao sto nisam bacio pare za kinesko - manje bi bacio!

(A, iz iskustva i privatnog i sluzbenog, narocito NE RADE nemacki (polu) proizvodi - toga se treba opasno kloniti)

A koliko si cekao da ti stigne taj nosac?

Meni su ovi zapali za oko  ;D 

Nego posto vidim da si iz Umaga ajde da te pitam nesto. Hteo sam da uzmem neke stvarcice od Akrapovica pa sam razmisljao da mi je mozda jeftinije ako bi ih uzeo u Sloveniji plus na granici povrat PDV-a... Da li znas gde bih uopste mogao da nadjem cene Akrapovicevih delova u Sloveniji?

post-524-12879062635439_thumb.jpg

• , 1322 postova

Meni su ovi zapali za oko  ;D 

Nego posto vidim da si iz Umaga ajde da te pitam nesto. Hteo sam da uzmem neke stvarcice od Akrapovica pa sam razmisljao da mi je mozda jeftinije ako bi ih uzeo u Sloveniji plus na granici povrat PDV-a... Da li znas gde bih uopste mogao da nadjem cene Akrapovicevih delova u Sloveniji?

ako se ne varam,mislim da je ipak jeftiniji u Italiji,ali provjerit cu pa cu ti nabaviti neki cjenik

UF STO ME NERVIRA KAD NEMA CENA >:( >:(>:( >:( :-\ :-\

Danas sam bio u moto opremi i sto se barracude tice stvari stoje ovako. Na stanju ima nekih rucki, tegica i sl. mada mi covek rece da bi trebalo uskoro jos njihove robe da stigne tako da ce biti svasta nesto u radnji. Ukoliko porucujes nesto, ceka se oko mesec dana a cene su ti kao na sajtu http://www.barracudamoto.it/default.aspx?LANG=EN uvecane za 18% koliko iznosi nas PDV.

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Ako vam se svidjaju te stvari,bacite oko,ako vec niste na www.rizoma.com

Po mom misljenju lepse i kvalitetnije od Barracude.

Ako vam se svidjaju te stvari,bacite oko,ako vec niste na www.rizoma.com

Po mom misljenju lepse i kvalitetnije od Barracude.

jeste, ali je i malo skuplje  8)

• Zainteresovan, 805 postova
  • Motocikl: ktm

Ja sam kupio barakudine rucke za moju Hondu u Beogradu kod cuburskog parka, kad ides ka zvezdari kuda ide trola prodjes Maksima Gorkog nekih 10m sa leve strane mala radnja sa moto opremom. Ulica 14.decembra cini mi se ;) Idi vidi :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja