Titja 5 Napisano Novembar 23, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko da li postoji zastupnik ove firme u Srbiji? Ima dosta dobrih stvari od opreme na njihovom sajtu. http://www.barracudamoto.it/default.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 23, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne čuh za ovu firmu/dilera u Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Nema toga kod nas. Bar ne jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 27, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imaju svoj baner na moto-berzi pa sam mislio da postoji zastupnik kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Jul 28, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Video sam i ja na moto berzi sa linkom na sajt proizvođača, al' nisam zapisao broj telefona sa banera koji naprasno nestade. Koliko god da refrešujem... :-\ Pa ako neko ima taj broj ili kakvu adresu, neka postuje ili na pp. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 28, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Imaju svoj baner na moto-berzi pa sam mislio da postoji zastupnik kod nas. Pa i meni se ucinilo al' reko mozda sam negde drugde video! Probaj da ih kontaktiras na mail sa sajta da ti kazu ko ih zastupa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da su bili na sajmu neki njihovi zastupnici,chini mi se da je na shtandu bio neki nabudzeni ducati ili MV agusta..moram da pogledam medju flajerima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Jul 29, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bili su na sajmu, evo i dokaza, samo nisam uzeo njihovu vizit kartu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eto,da ne beshe Zeljkampa rekli bi da sam sve izmislio.. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan BARRACUDA B. Atanackovica 5, BG (jedna mala, kratka, slepa (ali mnogo lepa) ulicica iznad Sumica, jedno 300m iznad Ustanicke, pa podno te ulice neka garaza ili tako nesto. Samo bez gubljenja nerava, malo se teze nalazi, muvao sam se po kraju dobrih 20 minuta). 011/285-1046, 011/285-1139 (sa vizitkarte) i 064/64-56-065 i 064/64-56-066 A sad : Kupio sam nosac tablice za GSX-R750 '08, i ... nesto nece da mi "radi" bez prepravki. (A tako me nesto mrzi! Osposobicu ga samo ako budem isao motorcetom u inostranstvo, sto je malo tezi slucaj da se drznem) Hocu da kazem, sve to uvek lepo izgleda na slikama, a kad stigne bude mi zao sto nisam bacio pare za kinesko - manje bi bacio! (A, iz iskustva i privatnog i sluzbenog, narocito NE RADE nemacki (polu) proizvodi - toga se treba opasno kloniti) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Januar 21, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan BARRACUDA B. Atanackovica 5, BG (jedna mala, kratka, slepa (ali mnogo lepa) ulicica iznad Sumica, jedno 300m iznad Ustanicke, pa podno te ulice neka garaza ili tako nesto. Samo bez gubljenja nerava, malo se teze nalazi, muvao sam se po kraju dobrih 20 minuta). 011/285-1046, 011/285-1139 (sa vizitkarte) i 064/64-56-065 i 064/64-56-066 A sad : Kupio sam nosac tablice za GSX-R750 '08, i ... nesto nece da mi "radi" bez prepravki. (A tako me nesto mrzi! Osposobicu ga samo ako budem isao motorcetom u inostranstvo, sto je malo tezi slucaj da se drznem) Hocu da kazem, sve to uvek lepo izgleda na slikama, a kad stigne bude mi zao sto nisam bacio pare za kinesko - manje bi bacio! (A, iz iskustva i privatnog i sluzbenog, narocito NE RADE nemacki (polu) proizvodi - toga se treba opasno kloniti) A koliko si cekao da ti stigne taj nosac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 21, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan izlagali su sada u Veroni na Bike Expo,ima svasta zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Januar 21, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Meni su ovi zapali za oko ;D Nego posto vidim da si iz Umaga ajde da te pitam nesto. Hteo sam da uzmem neke stvarcice od Akrapovica pa sam razmisljao da mi je mozda jeftinije ako bi ih uzeo u Sloveniji plus na granici povrat PDV-a... Da li znas gde bih uopste mogao da nadjem cene Akrapovicevih delova u Sloveniji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 21, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Meni su ovi zapali za oko ;D Nego posto vidim da si iz Umaga ajde da te pitam nesto. Hteo sam da uzmem neke stvarcice od Akrapovica pa sam razmisljao da mi je mozda jeftinije ako bi ih uzeo u Sloveniji plus na granici povrat PDV-a... Da li znas gde bih uopste mogao da nadjem cene Akrapovicevih delova u Sloveniji? ako se ne varam,mislim da je ipak jeftiniji u Italiji,ali provjerit cu pa cu ti nabaviti neki cjenik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa-Bg 0 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde njihov program http://www.moto-oprema.net/ imao sam slajdere i mogu vam reci da mi je spasio nogu prilikom sudara sa kolima,pokrivio se,plastika se ogulila za trecinu a na autu je iscepao krilo i polomio alu felnu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa-Bg 0 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan da i retrovizore i tegice...kvalitet i cene okej po meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kris600rr 0 Napisano Januar 22, 2010 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan UF STO ME NERVIRA KAD NEMA CENA > > :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Januar 22, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan UF STO ME NERVIRA KAD NEMA CENA > > :-\ :-\ Danas sam bio u moto opremi i sto se barracude tice stvari stoje ovako. Na stanju ima nekih rucki, tegica i sl. mada mi covek rece da bi trebalo uskoro jos njihove robe da stigne tako da ce biti svasta nesto u radnji. Ukoliko porucujes nesto, ceka se oko mesec dana a cene su ti kao na sajtu http://www.barracudamoto.it/default.aspx?LANG=EN uvecane za 18% koliko iznosi nas PDV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Januar 23, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam se svidjaju te stvari,bacite oko,ako vec niste na www.rizoma.com Po mom misljenju lepse i kvalitetnije od Barracude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam se svidjaju te stvari,bacite oko,ako vec niste na www.rizoma.com Po mom misljenju lepse i kvalitetnije od Barracude. jeste, ali je i malo skuplje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ko prodaje kod nas taj program "Rizoma" (diler, zastupnik ...)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan I dalje niko ne priznaje da diluje "Rizoma"-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 15, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio barakudine rucke za moju Hondu u Beogradu kod cuburskog parka, kad ides ka zvezdari kuda ide trola prodjes Maksima Gorkog nekih 10m sa leve strane mala radnja sa moto opremom. Ulica 14.decembra cini mi se Idi vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...