lalajko 2016 Napisano April 15, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam tako pametan da na mestu snimanja u nekoj pustosi zaboravim DJI torbu u kojoj su bile i dve rezervne baterije i punjac. Dok sam se vratio, to je dobilo noge... Tako da... bio bih zahvalan ako neko ima raspareno pa da mi proda: 1. Originalnu DJI torbicu za DJI Mavic Mini 2. Jednu ili dve originalne baterije 3. Punjac sa pripadajucim kablovima. Dragan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano April 15, 2022 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li gledao na KP dal se nije pojaviloPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano April 15, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Gledao. Punjaca i baterija ima, originalna kutija je problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano April 15, 2022 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg.Dal ima na aliju.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano April 15, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam sve na nemackom KP. Samo ne znam kako da to dopremim ovamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano April 16, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Akcija se obustavlja. Pregledom snimaka video sam gde sam ostavio kutiju, i u roku od 5 minuta bio na licinom mestu. Na srecu, jos je bila tamo. U buduce moram da budem pazljiviji. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano April 16, 2022 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan YEEEEEE, Bravo, baš mi je drago, ja se mnogo nerviram kada nešto izgubim, mada i nisam imao neke gubitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...