Dusan 1 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to...nikako mu ne moze dosaditi, a i to putovanje se odnosi na CESTA putovanja preko recimo 200km...sve ispod je sasvim ok sa njim (ako ne ides autoputem)... Nek' me Dusan ispravi ako gresim Bez greske ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan888. 0 Napisano Novembar 27, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Budva Prijavi odgovor kao problematičan ma verovatno cu da kupim suzukija svidja mi se puno.svakako cu vas obavestiti poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki Garfield 5 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Imam ih... Prijavi odgovor kao problematičan A Aprilia SXV450/550 ? Te aprilie trose 1L ulja na 1000km! Za 450 znam, a za 550 verujem isto Ne trosi, nego joj se menja, inace u nju ide 1.3l motornog i 0.55 menjackog+ filter ulja i servis joj se radi na svakih 7 radnih sati, opet u zavisnosti od voznje, postoje modifikacije, pa se servis menja na 12 radinh sati. 450 je obicno trajnija od 550ice i ti sigurno nisi video dobrog SXV-a. Ali za takav motor je to sitnica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markee 4 Napisano Mart 11, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha AeroX Prijavi odgovor kao problematičan Ozivljavas temu staru 4 godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...