acim 765 Napisano Novembar 15, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan U najnovijem nastavku filma Terminator, Terminator Salvation, čija se premijera očekuje u maju naredne godine, nastavlja se borba mašina, ali se pojavljuje i novi robot u liku motora sa naoružanjem poput onog na Apache helikopteru. U pitanju je Moto-Terminator ;D U novom filmu neće igrati stari heroj, Arnold Schwarzenegger, guverner Kalifornije, već nova zvezda, Christian Bale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 15, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Aahhh, John Preston... Film, standardno, obecava da ce biti klasicna holivudska hi-tech bljuvotina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 15, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan inspiracija BMW boxer? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Novembar 15, 2008 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan inspiracija BMW boxer? ;D Nemo' se vređamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan ovo je nesto najrugobatnije i najkicerastije sto sam video.neki ljudi stvarno ne znaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 15, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan inspiracija BMW boxer? ;D Nemo' se vređamo. mislim pre svega na frontalni izgled `bubrega` nema ljutnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan inspiracija BMW boxer? ;D Nemo' se vređamo. mislim pre svega na frontalni izgled `bubrega` nema ljutnje Jedino bmw boxer i moze da glumi u ovom filmu ;)uloga kao da je pisana za njega,hehehehe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sliku ne nadjoh...... ;D ;D ;D ;D ;D,a i Terminator nije Terminator bez Svarcenegera..... ;D ;D ;D E sad je vidim,baguje mi ovaj komp..... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan gde je tu mesto vozaca, ovo bi bilo dobro provozati gazelom izmedju 16-18, ajd nek me isece neko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Novembar 16, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Novembar 17, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Novembar 17, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan :D :D motor sam po sebi jeste vozac, nema sto... ludacka ideja... traans-formerrrrrrsssssss ;D a dobro je da im je inspiracija BMW, znaju oni sto je neunistivo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da naprave bolji film u vezi terminatora od TERMINATORA 1 i TERMINATORA 2. Cak i terminator 3 nije los Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano April 30, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo novih slika ;D http://www.youtube.com/watch?v=ZCFix10f2nw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano April 30, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Uh ... Meni se kao bivsem 3D dizajneru i ljubitelju digitalne umetnosti, kao i specijalnih efekata .. MNOOOGOOO SVIDJA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...