Anka 43 Napisano Novembar 14, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj temi mozete davati predloge za usputni ili visednevni odmor bajkera u turistickim mestima Srbije... Jedan od predloga moze da bude Niska banja koja se nalazi samo 10 km od Nisa.Svi bajkeri koji putuju za jug Srbije a potom za Grcku ili Tursku mogu svratiti u Nisku banju koja ima sve mogucnosti za odmor i relaksaciju.Poseduje bazene sa toplom i lekovitom vodom koja je odlicna za reumatizam,od cega boluje vecina bajkera.Ima vise hotela ali je povoljnija kombinacija privatni smestaj.U porodicnoj kuci Veljkovic postoji prenociste sa kapacitetom od 17 lezaja.Sobe su prve kategorije.Svaka soba ima kupatilo posebno i tv.Smestaj za bajkere je sa posebnim popustom.Parking za motore je obezbedjen i pracen video nadzorom.Preko puta objekata je kafana sa vrlo povoljnim cenama i specijalitetima sa rostilja po cemu je ovaj kraj nadaleko poznat. U letnjoj sezoni manifestacije su ceste,bal vina,svetsko prvenstvo u paraglajdingu,vasar sv.Ilija itd... info tel. 018 548 586 0621308938 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Novembar 14, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Anka, vec se mislilo na takve stvari. Postoji ova tema koja bi trebalo da sluzi za davanje predloga koji ce se posle obrade smestiti u ovu temu koju bi koristili za kasnije susrete i voznje. Nemam nista protiv da se i ova tvoja tema koristi za to, ali bojim se da odziv nije bas veliki. Za godinu dana dobio sam samo jedan predlog za posetu... Ipak, da ponovim, potrebno je opisati lokaciju, navesti sta moze da se vidi, sta moze da se poseti putem do tamo, kakav je smestaj za satore, sta je sa klopom, tekucom vodom, itd. Plus dosta snimaka tog mesta. Nadam se da ce se situacija sa predlozima promeniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dosta puta sam imao potrebu da podelim neko lepo mesto za prenociste, kamp, odmor, pijanku, .............. al nikad nisam. Mrzi me da sad pisem sastav il da vodim racuna dal ispunjava sve uslove koji su zadati u temi, a moze i da se desi da nemam sliku, sto tek nije preporucljivo. Mislim da je ok da se izbace predlozi za neka lepa mesta u tri recenice, nesto sto ih najvise karakterise, i par slicica ako postoje. Cisto da coveku ostane u glavi kad prolazi tim krajem, kao predlog za "svratiti". Konkretan predlog je plaža na Drini kod Bratunca. Mesto je pogodno za sve aktivnosti, sport, kupanje, kamp, ribolov, a ponajvise za dobru otpadačinu. Nalazi se kod granicnog prelazua Ljubovija. Vredi svratiti, a ako imate kamp opremu sigurno ce te i zanociti. Bobane, daj koju sliku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Novembar 15, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo vi saljite predloge, sredicemo ostalo lako. Tu je i Internet na kome nema sta nema, iskopacemo nesto. Samo dajte predloge!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne Lalajko, ona tema sto vec ima je malo vise za BJB okupljanja (tako je bar ljudi gledaju),pa mora da bude opsirnije objasnjenje itd..., zato valjda niko i ne pise... Ovo sto je Anka pocela (i sto Kepo kaze) bi po meni bila neka druga varijanta: da ko god moze napise gde je ok mesto za bajkere da svrate, odmore, ako prolaze blizu njihovog grada, kraja... Dakle par reci, par fotkica, pa ko stavi neku mapu- stavi. Ako ne: kad znas naziv lokacije lako je pitati u tom i tom gradu bilo koga i naci ces mesto bez problema u 99% slucajeva. Jer cesto se desava, pravis voznju negde po Srbiji, vreme za odmor, i obicno stanes u prvu kafanu (kafic) na koji naletis, a mozda samo na par kilometara odatle postoji nesto 100 puta lepse i zanimljivije. Moj predlog bi bio (a mislim da je to ono sto i Anka i Kepo predlazu) da svi napisemo za nas grad (kraj) gde je lepo odmoriti, prespavati, zastati, onda to recimo staviti kao sticky, sortirano po nazivima gradova, i kad neko putuje tu i tu, lepo pogleda i ok. Evo ja recimo, ako vas put nanese pored Arilja predlazem mesto "Bosa Noga" : Na oko 3-4 km od Arilja, na putu prema Radobudji i Visoci. Svakog koga u gradu pitate (pogotovu iole mladjeg), reci ce vam pravac i naci cete bez problema. Kepo zna za mesto (verovatni i mnogi drugi od vas), ali mnogo je verujem onih koji su ovuda prolazili, a pili pice u nekom od kafica u gradu, na usijanom asfaltu. Dakle: Plaza-kafe "Bosa Noga" nalazi se na reci Rzav, odmah nakon sto se skrene desno sa vec pomenutog puta za selo Radobudju. Postoji kafic na otvorenom sa velikim sankom u Jamaica fazonu, parking, plaza, travnate povrsine za leskarenje i suncanje, teren za odbojku ili fucu na pesku, stoni tenis, stoni fudbal (sve na otvorenom). Sledece godine bi trebala da bude i klopa u restoranu- kuci u etno-stilu. U svakom slucaju,kad se ogladni, na dva kilometra pre "Bose Noge" kad se ide iz Arilja, nalazi se motel "Mlinarev San" (popularno "Shevelj"), takodje na reci, gde se moze dobro jesti, a i prenociti za nekih 1500-2000 din. Evo nekih slika: (mislim, necu stavljati bas one iz špic sezone, sa mladim cicama u bikinijima, da mi ne izludite ovde) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 16, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Miso, mesto je fenomenalno, ne samo za svratiti vec se i zadrzati. Jos ako ubodes neko desavanje koje ne moze da bude lose! Tanja Jovićević & Rich Bitch, KKN, Obojeni, Brejkersi .......... Vidi sa Krejom, sigurno ima snimak pa ga izbaci! Pozdrav za tebe i burazera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Novembar 16, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne Lalajko, ona tema sto vec ima je malo vise za BJB okupljanja (tako je bar ljudi gledaju),pa mora da bude opsirnije objasnjenje itd..., zato valjda niko i ne pise... Ovo sto je Anka pocela (i sto Kepo kaze) bi po meni bila neka druga varijanta: da ko god moze napise gde je ok mesto za bajkere da svrate, odmore, ako prolaze blizu njihovog grada, kraja... Dakle par reci, par fotkica, pa ko stavi neku mapu- stavi. Ako ne: kad znas naziv lokacije lako je pitati u tom i tom gradu bilo koga i naci ces mesto bez problema u 99% slucajeva. Jer cesto se desava, pravis voznju negde po Srbiji, vreme za odmor, i obicno stanes u prvu kafanu (kafic) na koji naletis, a mozda samo na par kilometara odatle postoji nesto 100 puta lepse i zanimljivije. Moj predlog bi bio (a mislim da je to ono sto i Anka i Kepo predlazu) da svi napisemo za nas grad (kraj) gde je lepo odmoriti, prespavati, zastati, onda to recimo staviti kao sticky, sortirano po nazivima gradova, i kad neko putuje tu i tu, lepo pogleda i ok. Slazem se sa tobom u potpunosti,lepo bi bilo da svako napise nesto o svom kraju,kada se ide na moto skupove ili voznje po Srbiji da znamo gde se mozemo odmoriti,prenociti,zastati videti to mesto.Naci se sa bajkerima i druziti,a ne stajati usput u nekim kafanama a u blizini ima lepsih mesta za videti.Hvala na podrsci za ovu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan odlicno ovo ne smijemo zanemariti uravo mi nedostaju mjesta prilikom putovanja a nekad kasnije i ja cu postaviti sta sam sve nasao u 25.000-30.000 kilometara godisnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Miso, mesto je fenomenalno, ne samo za svratiti vec se i zadrzati. Jos ako ubodes neko desavanje koje ne moze da bude lose! Tanja Jovićević & Rich Bitch, KKN, Obojeni, Brejkersi .......... Vidi sa Krejom, sigurno ima snimak pa ga izbaci! Pozdrav za tebe i burazera! Hvala Kepo, pozdrav i tebi! Ma ne verujem da Kreja ima snimke, ali pitacu ga pa ako nadjemo nesto okacicu. U svakom slucaju po imenima koja si naveo, za neupucene je dovoljno (uz ovu zastavu Marley-a u sanku), da vide kakve vrste svirki se tamo odrzavaju tokom leta, a i kakva vrsta muzike se pusta tokom dana: Rock, Blues, Reggae i slicno tome, sa svim pod zanrovima i varijacijama na temu. Cece i Karleuse nema, a bogami ni Goge Sekulic... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Novembar 17, 2008 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema je neko vreme neaktivna, ali obzirom da ima veze sa ovom, ili gde dobro klopati evo linka: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=16286.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema je neko vreme neaktivna, ali obzirom da ima veze sa ovom, ili gde dobro klopati evo linka: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=16286.0 Pa jes, doktore... U tom topicu ima dosta kafana i restorana, samo jos da nastavimo sa pisanjem o drugim mestima gde valja svratiti u odredjenom kraju Srbije (nevezano za hranu)... Svo bi to pisanije trebalo malo pokrenuti, pogotovo sad preko zime, kad nista drugo oko motora i nema da se radi, pa sve to skupiti, sortirati po gradovima (krajevima), staviti kao sticky, i kad drustvo krene na put...Bog da ih vidi... Eh, da sam ja urednik, kako bih ja to odradio stari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Da predlozim ja jedno mestasce. Kafana kod "Ljubise sumara" selo Kamenica, izmedju GM i KG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Novembar 18, 2008 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svo bi to pisanije trebalo malo pokrenuti, pogotovo sad preko zime, kad nista drugo oko motora i nema da se radi, pa sve to skupiti, sortirati po gradovima (krajevima), staviti kao sticky, i kad drustvo krene na put...Bog da ih vidi... Ima jedan spisak koji je Kiro napravio! Mozda moze da se doradi, da se ubace nove stvari i prosiri spisak! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...