maza1 1365 Napisano Mart 3, 2022 Zainteresovan, 535 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Imam na carinskom terminalu u Subotici Hondu VFR sa koje treba skinuti dodatna svetla obzirom da nisu fabrička. Imate li preporuku za majstora u Subotici, da je dovoljno ozbiljan da demontira ta svetla bez na nešto drugo zezne. Sitnica je, pa ako nema neke preporuke, odoh sam da rešim to. Slika u prilogu. span widgetspan widget Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10073 Napisano Mart 4, 2022 Ne silazi, 2323 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Skini sam, žice posebno izoliraj i sakri ih ispod plastika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1365 Napisano Mart 4, 2022 Zainteresovan, 535 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, međutim treba da pređem 200km do SU u nazad, a slab sam sa vremenom, zato tražim nekog da mi to reši iz lokala SU. Ako nema nikoga danas, otići ću svakako sam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1365 Napisano Mart 4, 2022 Zainteresovan, 535 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Rešeno. Ako nekome zatreba, majstor Zoltan Lenđel iz Čantavira je stvarno legenda. Tolika ljubaznost, uslužnost, i trud da pomogne su zaista danas retki, pa makar i na sitnim poslovima. Kontakt +381638173512. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...