Z0LE 26 Napisano Mart 2, 2022 Svrati ponekad, 19 postova Lokacija: NBG Motocikl: BMW F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa,da li neko zna majstora u Bgu i okolini koji mi moze odraditi valjano par stvari oko auspuh? Ocu da uzmem neki slip on top pa bi trebalo uraditi prikljucnu granu,selnu,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Mart 2, 2022 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj Darka iz Maglica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z0LE 26 Napisano Mart 2, 2022 Svrati ponekad, 19 postova Lokacija: NBG Motocikl: BMW F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, DjoleLO je napisao: Samo nemoj Darka iz Maglica Xaxaxa citao sam ovde o doticnom majstoru i otpao je u startu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
swift021 58 Napisano Mart 2, 2022 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R & KTM 250SX Prijavi odgovor kao problematičan Ištvan iz Ade (Dragon Ada), čovek je umetnik, radio mi je na tri motora. Perfekcionista, zna, ima iskustva, besprekoran, ja sam prezadovoljan... Ne znam šta bih više dodao.Kontakt 063-813-9595 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z0LE 26 Napisano Mart 2, 2022 Svrati ponekad, 19 postova Lokacija: NBG Motocikl: BMW F800ST Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, swift021 je napisao: Ištvan iz Ade (Dragon Ada), čovek je umetnik, radio mi je na tri motora. Perfekcionista, zna, ima iskustva, besprekoran, ja sam prezadovoljan... Ne znam šta bih više dodao. Kontakt 063-813-9595 Kolega hvala na odgovoru. Znam za Istvana cuo sam i za decka iz Bele Crkve,oni su mi jedna od opcija svakako. Ali sam mislio da u ovolikom Beogradu mora postojati jedan majstor koji moze odraditi ovaj posao??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
swift021 58 Napisano Mart 2, 2022 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R & KTM 250SX Prijavi odgovor kao problematičan Nije Ada preko sveta, pogotovo kada odeš motorom, pa spojis lepo i korisno.Rad sa granom je vrlo pipav, treba znati i imati materijal i alat. Čovek radi sa prohromom, vari, seče, spaja, sve na licu mesta, pedantno... Mi bajkeri smo "picajzle" ali realno, ako nije sve perfektno, onda nije dobro.Sent from my moto g(60) using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z0LE 26 Napisano Mart 2, 2022 Svrati ponekad, 19 postova Lokacija: NBG Motocikl: BMW F800ST Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, swift021 je napisao: Nije Ada preko sveta, pogotovo kada odeš motorom, pa spojis lepo i korisno. Rad sa granom je vrlo pipav, treba znati i imati materijal i alat. Čovek radi sa prohromom, vari, seče, spaja, sve na licu mesta, pedantno... Mi bajkeri smo "picajzle" ali realno, ako nije sve perfektno, onda nije dobro. Sent from my moto g(60) using Tapatalk Naravno da nije i sve si u pravu. Sa Istvanom sam se i cuo pre neki dan tako da se vrv pravi krug do Ade. Nego mi prosto deluje nemoguce da niko u Bgu to ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Mart 2, 2022 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/customweldingbelgrade/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z0LE 26 Napisano Mart 2, 2022 Svrati ponekad, 19 postova Lokacija: NBG Motocikl: BMW F800ST Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Nele11 je napisao: https://www.facebook.com/customweldingbelgrade/ Kolega hvala puno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10073 Napisano Mart 4, 2022 Ne silazi, 2323 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva dana sam gledao njegov rad na jednom motoru. Prepravljena grana sa topom. Ne znam čoveka, rad mu je odličan. Moja preporuka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...