Jump to content

Moto Zajednica

Gilera RC600

Recommended Posts

• Zainteresovan, 830 postova
  • Motocikl: XTZ 660 Ténéré

Pozdrav ljudi!

Nudi mi covek gore pomenuti motor, za nekih 1200e, godiste je '92 ili '93, nije siguran morace da pogleda, motor je iz uvoza, sve placeno, samo da se registruje. Kako tvrdi presao je samo 23000km, e sad koliko je to tacno ne znam.  E sad , jel imao neko taj motor, kakav je, koje su mu mane, koliko cu tesko da ga prodam, kad se budem odlucio za to?

Hvala na odgovorima!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Evo nasao sam 2 slike ovog modela , predpostavljam da se ovde radi o modelu sa druge slike,mada mi je puno lepsi crveni. Jel zna neko bilo sta o motoru, ja na netu ne pronalazim skoro nista :(

Gilera%20RC%20600%201989_2.jpg

Gilera%20RC%20600C.jpg

• Zainteresovan, 984 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA

Evo nasao sam 2 slike ovog modela , predpostavljam da se ovde radi o modelu sa druge slike,mada mi je puno lepsi crveni. Jel zna neko bilo sta o motoru, ja na netu ne pronalazim skoro nista :(

Gilera%20RC%20600%201989_2.jpg

Gilera%20RC%20600C.jpg

Lici malo s'preda na Afriku..

• Zainteresovan, 564 postova

Ne znam nista o ovom motoru, al moja preporuka bi bila da batalis ovo...

Jedan i jedini razlog je upravo to sto je redak...tako da ce delovi biti problem, a mozda i servis

A ako bas gledas kako ces ga prodati...moje misljenje-tesko.

Pa verovatno cu i odustati od njega, posto je dosta redak, cena je pristupacna, ali dzabe mi to kad ga kasnije necu moci prodati.

• Drug član, 1261 postova

Motor nije redak, čak šta više masovno se pojavio iz uvoza iz Italija u dva oblika. Jedan je RC 600 a drugi je NORDWEST 600 kao supermoto. Motor je generalno o.k. i nije problematičan osim u jednoj stvari. Mana mu je što nema ugradjen automatski dekompresor već ćeš morati da ratuješ sa ručnim a to zahteva vežbu. Neko iskustvo sa sličnim motorom (nordwest 600) ima član SHESTI pa ti on može preneti svoja iskustva  ;D ;D ;D ;D

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: nema

Pa evo kad me prozivaju, da se javim :D

Kratak i jasan savet: bezi od tog motora koliko te noge nose (ako vec nemas na necemu da das gas) :D :D :D... ali ozbiljan sam :(...

Ima dosta drugih pristupacnih motora za koje je lakse naci delove i koje ces lakse prodati od tog motora. Ja sam moj prodavao skoro godinu dana i na kraju ga dao za sitne pare...motor je "bitch to start" i nedostaje ljudi koji znaju da ga rade...doduse, Saletu (revolution) sam nabavio service manual, pa ako ce on da ti ga radi... ;D ;D ;D

Hvala svima na odgovorima, dosta ste mi pomogli. Odustao sam od motora, jer mi se ne isplati da ga uzimam, em sto nema majstora, em sto nema delova, jos ako se tesko prodaje, sta ce mi!

Ipak cu se okrenuti japancima, XT-u i slicnima, sa njima bar nece biti problema za delove. ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja