Oroku 1394 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Nudi mi covek gore pomenuti motor, za nekih 1200e, godiste je '92 ili '93, nije siguran morace da pogleda, motor je iz uvoza, sve placeno, samo da se registruje. Kako tvrdi presao je samo 23000km, e sad koliko je to tacno ne znam. E sad , jel imao neko taj motor, kakav je, koje su mu mane, koliko cu tesko da ga prodam, kad se budem odlucio za to? Hvala na odgovorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ako je to ovakav motor. meni izgleda sasvim lepo. e sad kakvo je stanje tog, neznam. http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery/Gilera%20RC%20600R%20%201.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Ne , nije taj vec je sa drugacijom prednjom maskom i blatobranom uz tocak.Nisam video motor icu da ga vidim ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Evo nasao sam 2 slike ovog modela , predpostavljam da se ovde radi o modelu sa druge slike,mada mi je puno lepsi crveni. Jel zna neko bilo sta o motoru, ja na netu ne pronalazim skoro nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo nasao sam 2 slike ovog modela , predpostavljam da se ovde radi o modelu sa druge slike,mada mi je puno lepsi crveni. Jel zna neko bilo sta o motoru, ja na netu ne pronalazim skoro nista Lici malo s'preda na Afriku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam nista o ovom motoru, al moja preporuka bi bila da batalis ovo... Jedan i jedini razlog je upravo to sto je redak...tako da ce delovi biti problem, a mozda i servis A ako bas gledas kako ces ga prodati...moje misljenje-tesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno cu i odustati od njega, posto je dosta redak, cena je pristupacna, ali dzabe mi to kad ga kasnije necu moci prodati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor nije redak, čak šta više masovno se pojavio iz uvoza iz Italija u dva oblika. Jedan je RC 600 a drugi je NORDWEST 600 kao supermoto. Motor je generalno o.k. i nije problematičan osim u jednoj stvari. Mana mu je što nema ugradjen automatski dekompresor već ćeš morati da ratuješ sa ručnim a to zahteva vežbu. Neko iskustvo sa sličnim motorom (nordwest 600) ima član SHESTI pa ti on može preneti svoja iskustva ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo kad me prozivaju, da se javim Kratak i jasan savet: bezi od tog motora koliko te noge nose (ako vec nemas na necemu da das gas) :D ... ali ozbiljan sam ... Ima dosta drugih pristupacnih motora za koje je lakse naci delove i koje ces lakse prodati od tog motora. Ja sam moj prodavao skoro godinu dana i na kraju ga dao za sitne pare...motor je "bitch to start" i nedostaje ljudi koji znaju da ga rade...doduse, Saletu (revolution) sam nabavio service manual, pa ako ce on da ti ga radi... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan RC ima jako dobar zvuk. Ima jedna kod mene u komsiluku, i dobro se drzi, barem ova. Mada, ja bih ga ipak zaobisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima, dosta ste mi pomogli. Odustao sam od motora, jer mi se ne isplati da ga uzimam, em sto nema majstora, em sto nema delova, jos ako se tesko prodaje, sta ce mi! Ipak cu se okrenuti japancima, XT-u i slicnima, sa njima bar nece biti problema za delove. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aleluja A majstora ima nego nevole da ga rade ;D ;D ;D ;D ;D ;D jedared je dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Znam, zato sam i stavio one "Greenies" iza : D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...