Zero_Cool 0 Napisano Avgust 4, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Imam mali problem sa motorom,od silnog zagrevanja masine pocela je da mi se topi to jeste puca spojna gumica izmedju karburatora i same masine,pa sam hteo da pitam,posto tuda ide gorivo ,koliko je opasno ako usled voznje dok mi je motor vreo ali bas vreo da dodje do curenja benzina po njemu? Sve se tripujem da moze da se zapali,ali prodavac tog istog motora koji je inace zajebe svakog kupca kao i mene,je rekao da nema teoretske sanse da se bezolovni upali na vreloj masini . Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 4, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Na tom mestu je vakuum, i ne moze da procuri gorivo, moze samo da povuce fals vazduh i da ti motor dobija turaze kada je na leru. A cak i da procuri nece se zapaliti ako nije u blizini varnice ili otvorenog plamena. Stavi silikon. A prodavcu poruci da ce da mu se slucajno zapali radnja ako ti ne popravi kvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Avgust 4, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan OK,poslusacu te,ali da mi nije pretio i zajebavao me mozda bi sve bilo ok. Posto sam doneo motor da ga reklamiram jer sam imao rok 45 dana,jer taj deo moze da zameni novim istim takvim (mada nevidim poentu kada je isti ) topi mi se prednji blatobran i jako smrdi na otopljenu plastiku,svakim danom se sve vise trese i zadnja kocnica skripi ko luda. Kada sam hteo da reklamiram motor,rekao je da on lako moze da zaboravi da sam bio na servisu :cry: Ljudi sta da radim ,molim vas posavetujte me !! :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 4, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ajde otkri nam tajnu sta vozis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Avgust 4, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno je zbog malih finansiskih problema u familiji to suzuki,125cc,tacan naziv cu sutra da stavim jer majke mi moje nisam ga zapamtio,znam da je sklapan u koreji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Avgust 4, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ali ako bog da kupicu uskoro nesto jace posto imam plan da prodam neke stvari,konacni motor za kojim zudim je tnt Benelli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Avgust 4, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ali ako bog da kupicu uskoro nesto jace posto imam plan da prodam neke stvari' date='konacni motor za kojim zudim je [b']tnt Benelli[/b]. Ni manje ni vise nego Benelli :?: Mani se toga to je jako lep bike ali se nije nesto pokazao kao pouzdan. Ovde u USA ga uvozi kompanija iz Californije i navodno se moze servisirati u svakom Ducati servisu. Ima ih jako malo ali da su lepi lepi su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Avgust 4, 2006 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan suzuki' date='125cc,tacan naziv cu sutra da stavim jer majke mi moje nisam ga zapamtio,znam da je sklapan u koreji.[/quote'] :shock: SUZUKI :shock: ma ti si se to nesto zeznuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 4, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Da nije Buzuki???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...