TA96 300 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Freewinda sam vozio dve sezone, bmw-a sam samo probao, i moj utisak je da nema bitnijih razlika, osim sto, kao sto vec rekose, bmw ima nesto bolje kocnice, a freewind je nesto laksi i upravljiviji... Takodje se slazem sa konstatacijom da copava na suzukiju nije bas najbolje resena, al to se resava ili centralnim stenderom, ili, kako sam ja to resio, varenjem metalne plocice odozdo na copavu, posto je nedostajao nepun santimetar da bi bio skroz stabilan sem toga, nikakvih problema nisam imao, samo redovno odrzavanje... Inace, kad sam uzimao freewinda, imao sam slicnu dilemu, i moja procena je bila da, iako bmw mozda jeste malo bolji motor, nije dovoljno bolji da opravda razliku u ceni motora i odrzavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...