Jump to content

Moto Zajednica

Izdajem garsonjeru na Dorćolu

Recommended Posts

• Malinar u pokusaju, 1711 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

Pozdrav kolege bajkeri, kao što naslov teme kaže, izdajem garsonjericu od otprilike 18 kvadrata na Dorćolu. Ugao ulica Visokog Stevana i Dubrovačke, 10 minuta pešaka do Knez Mihailove ulice (i to zato što je uzbrdo :)). U pitanju je zgrada poznatija kao samački hotel, ko je iz tog dela grada, zna da postoje dve zgrade bliznakinje, moj stančić je, nažalost, u onoj malo lošijoj zgradi. Drugar koji je stanovao tu od 2015. godine je našao bolji posao i vratio se u Kragujevac, tako da je garsonjera slobodna za izdavanje od 01.02.2022.

Stan je na 13. spratu, ima centralno grejanje, klima uredjaj, dva udobna kauča, kombinovani frižider-zamrzivač, veš mašinu, šporet, sudoperu, kupatilce. Sve u svemu, malo, ali dovoljno za studenta ili nekog zaposlenog kao neki vid prelaznog rešenja.

Cena rente koju sam zacrtao je oko 150 evra + infostan i ostale komunalije. Postoji mogućnost dogovora za Vas, kolege, ali ako ustanovim da mi je budući podstanar osoba od poverenja i pre svega, neko pouzdan. Nekako, godinama sam na ovom forumu i MM forumu i to su jedine 2 lokacije na koje ću postaviti oglas. 

Pošto živim u Kragujevcu i nemam nekog ko bi mogao da pokaže stan eventualnim zainteresovanim kandidatima, najbolje je da to odradimo vikendom ili neko popodne, a uz dogovor od dan-dva unapred, jer bih za tu priliku morao da doputujem iz KG-a. Stan neće moći da se pogleda 11.02. - 17. 02. jer sam tada na Jahorini. Za sve ostalo (jeftino, skupo, malo, mnogo) pozovite me na broj 064/2621501. Branko.

stan 1.jpg

stan 2.jpg

stan 4.jpg

stan 5.jpg

stan 6.jpg

stan 7.jpg

stan 8.jpg

stan 9.jpg

stan 10.jpg

stan 11.jpg

stan 12.jpg

stan 13.jpg

stan 14.jpg

stan 15.jpg

stan 16.jpg

stan 17.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Malinar u pokusaju, 1711 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

Jesam, ne mogu da se cimam toliko, a komšija u prizemlju već napravio 3-4 jebarnika, kupio gotovo dva sprata. I, mogu vam reći, ide mu odlično.

Ne gori mi za kintu i nemam želju da prodajem stančić, a i evocira neke lepe uspomene iz detinjstva, gotovo svaki letnji raspust kada nisam bio na moru, provodio sam tu. Sad se trudim da ostane za sestrinu i moju decu, zdravlje-Bože.

• Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja