milomir22 3592 Napisano Januar 30, 2022 Malinar u pokusaju, 1711 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege bajkeri, kao što naslov teme kaže, izdajem garsonjericu od otprilike 18 kvadrata na Dorćolu. Ugao ulica Visokog Stevana i Dubrovačke, 10 minuta pešaka do Knez Mihailove ulice (i to zato što je uzbrdo ). U pitanju je zgrada poznatija kao samački hotel, ko je iz tog dela grada, zna da postoje dve zgrade bliznakinje, moj stančić je, nažalost, u onoj malo lošijoj zgradi. Drugar koji je stanovao tu od 2015. godine je našao bolji posao i vratio se u Kragujevac, tako da je garsonjera slobodna za izdavanje od 01.02.2022. Stan je na 13. spratu, ima centralno grejanje, klima uredjaj, dva udobna kauča, kombinovani frižider-zamrzivač, veš mašinu, šporet, sudoperu, kupatilce. Sve u svemu, malo, ali dovoljno za studenta ili nekog zaposlenog kao neki vid prelaznog rešenja. Cena rente koju sam zacrtao je oko 150 evra + infostan i ostale komunalije. Postoji mogućnost dogovora za Vas, kolege, ali ako ustanovim da mi je budući podstanar osoba od poverenja i pre svega, neko pouzdan. Nekako, godinama sam na ovom forumu i MM forumu i to su jedine 2 lokacije na koje ću postaviti oglas. Pošto živim u Kragujevcu i nemam nekog ko bi mogao da pokaže stan eventualnim zainteresovanim kandidatima, najbolje je da to odradimo vikendom ili neko popodne, a uz dogovor od dan-dva unapred, jer bih za tu priliku morao da doputujem iz KG-a. Stan neće moći da se pogleda 11.02. - 17. 02. jer sam tada na Jahorini. Za sve ostalo (jeftino, skupo, malo, mnogo) pozovite me na broj 064/2621501. Branko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Januar 30, 2022 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovde izbacio ove kauce, sporete i ves masine i prenamenio prostor u jebarnik (stan na dan)... Si razmisljao o tome? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3592 Napisano Januar 30, 2022 Malinar u pokusaju, 1711 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, ne mogu da se cimam toliko, a komšija u prizemlju već napravio 3-4 jebarnika, kupio gotovo dva sprata. I, mogu vam reći, ide mu odlično. Ne gori mi za kintu i nemam želju da prodajem stančić, a i evocira neke lepe uspomene iz detinjstva, gotovo svaki letnji raspust kada nisam bio na moru, provodio sam tu. Sad se trudim da ostane za sestrinu i moju decu, zdravlje-Bože. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3592 Napisano Februar 6, 2022 Malinar u pokusaju, 1711 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pažnji, nova podstanarka je drugarica kolege sa foruma. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...