Duke 25 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Za bajkere iz Požarevca i okoline, kod MVL Petrola (Mirko Lazić) može se naći po ceni od svega 940 dinara relativno kvalitetna indoor pokrivka za motor holandskog proizvođača All Ride Europe A.I.& E. 5605 Eindhoven, Netherlands mada ispod piše sitnim slovima Made in China. Ja sam za moj Duke uzeo ovu veličine 246x105x127 cm. Meka je i glatka, nema šanse da risuje lak. Koliko će trajati ... pa i nije bitno po ovoj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan sto rece ,za te pare je odlicna, ziveli kinezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Novembar 9, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan koristim ih jos od prosle godine i zive su i zdrave ... 800 din u metrou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan To je ta iz Metroa koju sam i ja kupio. Motor mi sve vrijeme stoji vani ispod te cirade i nijednom nije prosla voda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan ;D Ima je u Metrou, kao sto rekose kolege, i to u 2 velicine. Ja uzeo vecu, vec je u funkciji. Tanka je, ali meni ne smeta, posto je bike u garazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam kupio tu iz metroa. samo sto meni propusta vodu i to dobro + sto je mala, XL! ??? moze da posluzi za suvo vreme i za garazu. ali u louise sam uzeo profi ciradu za 50eur. sad moze i sneg da padne. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...