NikolaGilera 3 Napisano Januar 15, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Čačak Motocikl: GILERA RRT 125 NEBRASKA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, posedujem motor već dve godine i nikakvih problema do sad, nov sam u tome i ne razumem se bas mnogo, imam problem oko punjenja, akumulator sam kupio nov tako da sam siguran da nije problem u njemu, pričao sam sa par motociklista i kažu da je najverovatnije regler u pitanju, pa me interesuje da li može nekako da se proveri regler pomoću unimera i kako, a ako ne moze on da li mogu nekako namotaji da se ispitaju, ako moze bez onih odgovora oteraj kod majstora jer bih sam da pokušam da otkrijem u čemu je problem, ako neko nesto zna neka napiše, ovakav regler nije baš lako pronaći a i ne bih da bacam novac za džabe ako nije u njemu problem, hvala ako neko odgovori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Januar 15, 2022 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako imas unimer upali motor i prati one zice sto idu od namotaja treba zute da budu i vidi kakvu struju daju, pa onda regler ispitaj.Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8408 Napisano Januar 15, 2022 Solo Rider, 3218 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Unimer na polove aku. Trebalo bi oko 14.5 v da puni na gasu oko 3000 obrtaja. Sve ostalo pitaj kolegu dr.@Arakis Sent from my Lenovo TB-X306X using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaGilera 3 Napisano Januar 15, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Čačak Motocikl: GILERA RRT 125 NEBRASKA Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, BaneVuk58 je napisao: Unimer na polove aku. Trebalo bi oko 14.5 v da puni na gasu oko 3000 obrtaja. Sve ostalo pitaj kolegu dr.@Arakis Sent from my Lenovo TB-X306X using Tapatalk Hvala na odgovoru ali ne puni uopšte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Januar 15, 2022 Ne silazi, 4977 postova Prijavi odgovor kao problematičan А који је мотор извини?Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaGilera 3 Napisano Januar 15, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Čačak Motocikl: GILERA RRT 125 NEBRASKA Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Krokodilo je napisao: А који је мотор извини? Sent from my SM-N960F using Tapatalk Gilera RRT 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Januar 16, 2022 Ne silazi, 4977 postova Prijavi odgovor kao problematičan Као што неко веч написа, кад је реглер неисправан најчешче је резултат препуњавање. У твом случају мирише на намотаје.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Januar 16, 2022 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Провери све спојеве/клеме/да нису кородирали,не знам чему служи онај осигурач горе са зеленом траком изолован-провери и њега,можда све испрскати контакт спрејом.Провери долазну струју у реглер Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Januar 17, 2022 Ne silazi, 4977 postova Prijavi odgovor kao problematičan Напуни акумулатор, упали мотор и извуци ове две жице, унимером на наизненичну струју провери колики напон долази, требало би негде око 25 - 30V. Ако имаш напон опет уштекај и види шта излази из реглера, бар на једну жицу треба да имаш једнонасочни напон. До акумулатора од највише 14,2 и то само док мотор ради а на другој 13 - 13,5 у врх главе и то на вечи обртај. Може једнонасочна а и наизменична али не више од 13 - 13,5.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaGilera 3 Napisano Januar 17, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Čačak Motocikl: GILERA RRT 125 NEBRASKA Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Krokodilo je napisao: Напуни акумулатор, упали мотор и извуци ове две жице, унимером на наизненичну струју провери колики напон долази, требало би негде око 25 - 30V. Ако имаш напон опет уштекај и види шта излази из реглера, бар на једну жицу треба да имаш једнонасочни напон. До акумулатора од највише 14,2 и то само док мотор ради а на другој 13 - 13,5 у врх главе и то на вечи обртај. Може једнонасочна а и наизменична али не више од 13 - 13,5. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Hvala burazeru javljam kad ispitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...