kepo 4527 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je neko pricao pre dve-tri godine, da cu sada ovako balaviti za ovim motorom, sigurno mu nebi verovao! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je neko pricao pre dve-tri godine, da cu sada ovako balaviti za ovim motorom, sigurno mu nebi verovao! ;D ;D Moj ćale već duže vreme balavi za ovim 990 SM T mada ga mnoooogo kopka onaj BMW F800R ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Mart 7, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Pre ili kasnije, ovakav jedan bice moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pre ili kasnije, ovakav jedan bice moj. +1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre ili kasnije, ovakav jedan bice moj. +1 ;D Danas smo ja i Kepo lepo pregledali svakii detalj, sve je na svom mestu jos samo da meni umre nekka baba u Americi i ostavi mi nasledstvo ;D ;D Definitivno da imam 15.000 kupio bih ga bez da trepnem ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Pre ili kasnije, ovakav jedan bice moj. Ajde otvori se pa da se svecano sa razlogom napijemo !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre ili kasnije, ovakav jedan bice moj. Ajde otvori se pa da se svecano sa razlogom napijemo !!! ;D Mogu samo utrobu da otvorim pa da mi uzmu nesto ako vredi ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4620 Napisano Mart 26, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se zakacio na 990 SMT, i prije ili kasnije .....mozda ipak malo vise kasnije nego prije, ce biti moj! ;D Bilo bi mi drago kada bi neko s iskustvom mogao malo da elaborira kljucne razlike izmedju ADV i SMT. Meni je bitna zastita od vjetra, speed, power, lezanje po krivinama i da sjedim k'o covjek. Off road mi nije bitan, mada i SMT moze da skrene sa ceste. Brine me onaj "s konja na magarca" sindrom, sto se tice snage. (u odnosu na cbr) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...