freetruck 3 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Jakna FASTLANE RACING iz louisovog kataloga,kupljena letos,sa protektorima,boja crveno crna link jakne: http://www.louis.de/_20471cb0d2fa750e6c42dd5c84657f8639/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=110&wgr=870&list_total=60&anzeige=0&page=1&artnr_gr=205693 Velicina L cena 60 eur..... 2. IXS kornjaca velicina L potpuno nova cena 50 eur... link kornjace: http://www.motooprema.net/poj.htm model:X-Kidney belt TURTLE-PRO ll >> kataloški broj:Z7768 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Novembar 4, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu ja da kupim jaknu ! ajde ostavi broj . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Novembar 4, 2008 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan mene zanima kornjaca..ostavi broj na koji mogu da ti se javim! pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svi zainteresovani mogu da se jave na 063\109-7776 Pozdrav,Nikola!! ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Link ka jakni ti je los. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Link ka jakni ti je los. Klikni jos jednom, pa ce da otvori stranu koju treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuielno..... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FXGT 0 Napisano Novembar 9, 2008 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan e ta jakna jel moze malo detalja jos o njoj jel postava fixna il se skida jel ima i ledjni protektor il samo na rukama i ta velicina L kakva je ja sam 181-2 neznam tacno i oko 73kg da li bi mi odgovarala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Klikni jos jednom, pa ce da otvori stranu koju treba. U pravu si, hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan e ta jakna jel moze malo detalja jos o njoj jel postava fixna il se skida jel ima i ledjni protektor il samo na rukama i ta velicina L kakva je ja sam 181-2 neznam tacno i oko 73kg da li bi mi odgovarala FXGT poslao sam ti pm.... pozdrav... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelnooo ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FXGT 0 Napisano Novembar 16, 2008 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Pa sto nisi dosao do rume za vikend mozda ne bi bilo vise aktuelno ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...