Yamaha63 3 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima! Zovem se Zoran, iz Beograda sam i muzicar sam.Godiste sam '63 ,znaci da nisam bas tako mali,ali sam motore vozio pre 25 godina,a to je bas davno.Zelja nije prestala ni posle toliko godina, iako iz kola ne izlazim.Motor je ipak nesto drugo.Posto je proslo dosta vremena, ostaje mi dilema oko kubikaze i tipa motora. Uglavnom me zanima gradska , mada nisam gadljiv ni za duzu voznju ;D. Svaki savet i sugestija je dobrodosla, kako oko kupovine, tako i oko servisa i delova. Verovatno ce posle nove godine, kao i automobilima, pasti cene i motorima, tako da planiram, sledece godine da pocnem da se vozikam. Veliki pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Novembar 4, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, odavno se neko nije tako lepo predstavio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Zorane i dobro nam dosao Nikad nije kasno da se vozi strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao ti nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha63 3 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici,nadam se dobrim voznjama sledece godine Samo jos da izaberem odgovarajucu masinu. Pozz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao generacijo, i ja sam imao pauzu u voznji 7-8 godina,i eto me ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha63 3 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala generacijo, njikad nije kasno, kao sto vidis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan samo polako u pocetku, pusti ove mladje, stare kosti sporije zarastaju, daleko bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha63 3 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da secam se, i ja sam se brzo oporavljao u njihovim godinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 4, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo zorane, dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha63 3 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima jos jednom na dobrodoslici ;D Jel ima neki predlog sta bi bilo pametno kupiti posle ovolike pauze ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 4, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za 40+... Pazari nešto u klasi do 600ccm - Yamagha drag star 650 (kruzer) - Kawasaki er6 (naked) - Kawasaki kle (enduro) I ne možeš da pogrešiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha63 3 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na predlozima, Kawsaki KLE mi se dopada. Kakav je sto se tice kvarova, cene delova, i servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adrijana 0 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Cao, druze! Mozda ce ti ovaj biti koristan: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=16509.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha63 3 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Nikolicu, procitao sam sve komentare, i veoma objektivne kritike. Motor mi se i dalje dopada,ali nedostatak pokazivaca goriva hmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha63 3 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Hvala ti na dobrodoslici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 6, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Zorane. Jednom ko se zaljubi u motore-uvek ih voli i vraca im se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha63 3 Napisano Novembar 6, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan Deki, u pravu si sto posto ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...