sreten75 397 Napisano Decembar 11, 2021 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Treba mi neko ko je u Nemackoj da mi kupi nesto i posalje za Srbiju ili donese ako dolazi u skorije vreme. To nesto su dva kg boje za plastifikaciju i dva dugmeta za auto radio. Ovi sto drze boje nemaju online prodaju, tako da jedino moze odande da se pozove i kupi. Platio bih uslugu koliko treba. Hvala unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Decembar 11, 2021 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan A da, nemojte mi molim vas predlagati onog kretena sto se svojevremeno ovde reklamirao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Mart 8, 2022 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto već ima otvorena tema, da ne otvaram novu. Dolazi li neko od kolega uskoro iz Nemačke, da mi donese jedan paket veličine 10x20cm otprilike (u pitanju je muzički procesor). Unapred zahvalan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 652 Napisano Mart 8, 2022 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @Yanco ako nije hica do leta, tu sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Mart 8, 2022 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, saxomofon je napisao: @Yanco ako nije hica do leta, tu sam Imacu te na umu ako niko pre toga ne bude dolazio 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Mart 8, 2022 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Yanco Jel to treba da se kupi u Nemackoj ili je vec spremno pa samo da se potera? Nisam iz Nemacke ali mozda mogu da pomognem. Dolazim u SRB pocetkom Aprila pa ako to moze da se dotera do mene ili da ja narucim da stigne iz DE u B kod mene racunaj da si resio problem. Ako ti odgovara salji detalje na PP pa da vidimo sta mozemo da uradimo. Ima nas kojekude pa cemo se valjda organizovati. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...