malice 3 Napisano Novembar 2, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Iz Zrenjanina smo, rodjen sam 1989.te crn sam,zgodan i lep,uprkos godinama u odlicnoj sam formi! imam 80 kubika, ako mislis da bi se druzio/la samnom,obrati se mojim vlasnicima,i dobices me po povoljnoj ceni! ali moras da me pazis,redovno menjas ulje i drzis u toploj garazi ;D ni za registraciju ne moras da brines cak do marta sledece godine. mozes to uciniti na mejl,ili na telefonski broj 062 8 185 285 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan slika, cena, zamena ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Xexe,extra oglas. :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malice 3 Napisano Novembar 28, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan slika, cena, zamena ??? cena?prava sitnica 500 e zamena???ne! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...