ducati unlimited 0 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko poseduje ovu jaknu ,dajte neki komentar !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je svracao do Guevare kaze da imaju sezonski popust i do 20%,kupio bih pantalone i ovu jaknu pa bi mi svaka pomoc pomogla . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Dali je moguce da niko nema iskustva sa spool-om ,ajte ljudi pomagajte sutra bih u nabavku do guevare al ipak bi mi znacilo vase misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan SPOOL Drake Jacket TEXTILE SUPER MOTO JACKET Upper material : 100% polyamide (Cordura; Hitena) Lining : 100% polyester Detachable lining : 100% polyamide > CORDURA© racing jacket with a reinforcement of HITENA© on shoulders and sleeves. > Waterproof and breathable (Z-liner-construction). > CE-protectors on shoulders and elbows. > Optional equipment with CE-back protector. > Ventilation on the sleeves, chest and back shoulder. Mesh lining. > Detachable thermo lining. > All connection zippers have the same length, which allows a combination of jackets and pants of even different sizes. 3M-reflective applications. Sizes: 48 (30 UK) to 62 (44 UK) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 249 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam je godinu dana i nije losa .Unutrasnju postavu sam skinuo i nikad je nisam stavio.Ima solidne luftere mada na 30 i vise stepeni zna da bude vruce ali nije nepodnosljivo.Platio sam je oko 15000 mozda je mnogo.Sve u svemu solidna kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Kako se pokazala na jutarnjim vožnjama kada je spoljna oko 15-estak stepeni a i manje ? Jesi li kisnuo u njoj? već sam mislio da ću ostati bez odgovora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 249 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bez postave u jakni sam unazad 10-ak dana isao na posao i nema problema.Mislim da je bilo oko 5-7 stepeni.Kisnuo sam samo jednom i to vrlo kratko tako da ne mogu da ti kazem kako je kad se totalno natopi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sad videh post. Kupio ove godine, doduse u madjarskoj jer je tamo oko110e. Ja zasad zadovoljan, nisam kisnuo, ali po malo hladnijem vremenu sasvim ok. Jedino nije bas za toplije dane jer to provetravanje i neradi nesto posao. Zasad sam zadovoljan, i to je to. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan E, i ja tek sad vidjeh temu... Ako nemaš neke velike prohtjeve, jakna je ok. Ja sam čitavu prošlu zimu vozio u istoj i bilo je sve ok. Cordura je odozgo, ali to već znaš. Kisnuo sam nekoliko puta u njoj - od lakšeg do totalnog potopa. Ono što ti je bitno da znaš jeste to da jakna izdržava kišicu i kratke relacije na kiši po gradu, sve preko toga je a la teksas jakna (dakle, propušta i natapa se). U tom slučaju, kišno odijelo i peri dalje. Podstava ok drži do cirka -5 (i to je za mene koji sam zimogrožljiv za komplet medalja sa Olimpijade), uz neko umjereno debelo podoblačenje tipa džempera, duksa i tome slično... Što se ljeta tiče, ima luftere koji ne propuštaju dovoljno zraka da prođe kroz nju, pa za gradske gužve ima i idealnijih izbora. Da može bolje - može, da može jeftinije - može... Pitanje je samo koliko ti želiš da daš za jaknu... Pozdrav. Djole PS: Imam crno-sivu ovu jaknu, oglas za prodaju je postavljen odavno, javi se ako te interesuje... Cijena bi u svakom slučaju bila drugačija od one koja je u oglasu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Momci puno hvala danas kupljena u guevri na popustu ,i presla 180 km za sada sam zadovoljan a i trazio sam topliju jaknu ,sto se kise tice kiše izbegavam voznju po nestabinom vremenu a za leto imam ixs-a tako da sam otprilike nasao sta mi odgovara u onom cenovnom rangu koji sam namenio za jaknu. jos jednom hvala i poooozzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...