Forsberg 4580 Napisano Decembar 3, 2021 Drug član, 990 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Žestoko sam se zajebao prilikom kupovine dušeka, te sad gledam da ga prodam. Dušek je bukvalno nov, spavao sam u njemu 2 noći (sam :P) i ispostavilo se da mi je pretvrd. Pošto ne mogu da ga vratim (dušek je kakav treba da bude, samo je moja greška pri odabiru), gledam da ga prodam. Krevet mi nije još stigao, tako da je dušek spušten na pod i isečen najlon sa gornje strane koliko da se legne. Sa donje strane je i dalje u najlonu u kom je došao i navlaka ne dodiruje pod. Dobijate račun, a proizvođač daje garanciju 20 godina na jezgro. https: //mojdom. rs/dusek-biodream-max--ex-emperor--180x200-ili-190cm. html Plaćen 53.000, redovna cena 62.000, cena ovde 40.000 fiksno. Biodream MAX ( ex Emperor ) je ekskluzivna varijanta dušeka Biodream, ali u odnosu na njega ima povećanu debljinu jezgra pa je time povećana i elastičnost, nosivost, izdržljivost, kao i vek trajanja. Takođe, jezgro je horizontalno profilisano što omogućava bolju transpiraciju i bolje odvođenje tokom noći akumulirane vlage. Jezgro je tako projektovano da ima 7 zona tvrdoće, čime je omogućeno bolje prilagođavanje, oblikovanje prema delovima tela koji imaju malu specifičnu površinu i usled toga vrše veći pritisak. Jezgro – Visoko-elastična blok pena, velike gustine. Sirovina vodi poreklo iz proizvodnih pogona firme BAYER, Leverkuzen, Nemačka. Navlaka – štepana antialergijska sa antibakterijskim dejstvom, sašivena od najkvalitetnijeg materijala koji obezbeđuje miran, kvalitetan i zdrav san. Rajferšlus sa tri strane koji omogućava lako skidanje i pranje. Atestiran na zavodu za kontrolu nameštaja, pri šumarskom fakultetu sa najvišim ocenama Q-I za izdržljivost i kvalitet materijala izrade. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...