X3Mer89 1 Napisano Novembar 2, 2008 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan joj sta bi ja dao za jedan krug :'( :'( :'( mama mia samo da mu jednom stisnem gas, ali vrlo njezno bez pelena ne treba sjedati na to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan RESPECTTTTTTTTTTTTTTTT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2130 Napisano Novembar 2, 2008 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko li sekundi treba od 100-300 u petoj brzini. Za ovo od 0 do 100 ili od 100 do 200 necu ni da pitam, to je sigurno nesto u milisekundama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris 0 Napisano Novembar 2, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Sydney, Australia Prijavi odgovor kao problematičan Koliko li sekundi treba od 100-300 u petoj brzini. Za ovo od 0 do 100 ili od 100 do 200 necu ni da pitam, to je sigurno nesto u milisekundama Samo Bog zna. Kad ga prosetamao, ja cu javiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na projektu,svidja mi se :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa je,nadam se da majstor nema serijsku proizvodnju jer bi time pokvario utisak!Unikat je Unikat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno extra,kod vas non stop neko ludilo sa motorima...A kod nas kad vidimo R1 sa mono viljuskom i josh par prerada odusevimo se,ovo je prerada. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno extra,kod vas non stop neko ludilo sa motorima...A kod nas kad vidimo R1 sa mono viljuskom i josh par prerada odusevimo se,ovo je prerada. ;D ;D Pa sine vidis da mu prijatelj ne manjka sa PARAMA.... ;D ;D ;D,u tome je caka a svako od nas ima svoju ideju i viziju kakav bi zeleo motor da ima.Bez ljutnje al i sam znas gde zivimo. Svaka cast za projekat,kad opeglate neki avion na pisti postavi i klip.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan auuu.Pozurite malo da vidimo to cudo makar na jutubu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Novembar 3, 2008 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan posle ovakvih slika........ SVAKI KOMENTAR JE SUVISAN!!!!!!!!! svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 3, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Brate... svaka vam dala... srecno sa testiranjem i snimci OBAVEZNO! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 3, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan STA RECI :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Novembar 3, 2008 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan FIJUUUUU!!!!! :D ;D ;D ;D :-X :-X :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ovakvu bi je i ja posedovao, plastike taman koliko mora ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma pozurite sa slikama BRE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris 0 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Sydney, Australia Prijavi odgovor kao problematičan Ma pozurite sa slikama BRE Molim malo strpljenja. Trazimo pelene. A dok mi trazimo, majstor je preradijo kocnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris 0 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Sydney, Australia Prijavi odgovor kao problematičan oops... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan E svaka cast. Ovo je za pohvalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Stravaaaaa, dizajn, snaga,.................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno izgleda perverzno. Svaka cast! Jedino mi se namece pitanje u vezi karbonskih diskova. Zasto ste njih stavili? Mozda jos samo da dodate padobran za kocenje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris 0 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Sydney, Australia Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno izgleda perverzno. Svaka cast! Jedino mi se namece pitanje u vezi karbonskih diskova. Zasto ste njih stavili? Mozda jos samo da dodate padobran za kocenje ;D Diske nisu cisti karbon. Oni su karbonmesani sa kermaikom. Oni su dosta lakse nego normalne zelezne diske i netreba ih grejeti kao karbonske sa trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan To mi nije bilo jasno, jer sam mislio da mora da se zagreju, pa pomislih da to nije bas prakticno. A padobran bi stvarno dobro dosao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pusti diskove i cuda,nego reci ti nama kavo je vreme u Australiji?Jel grize riba........... ;D ;D ;D ;D ;D,mislim stvarno nas drzis u neizvesnosti.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan UH!!! Luda, nema sta! Jedva cekam da vidim kakva ce biti kad se zavrsi (obavezno neki video...)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...