Aleksa1111 0 Napisano Novembar 30, 2021 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam speedfight 2 2007 2t vodeno hlađenje i ima jako los start...naime desava mi se da stanem u mjestu dam pun skuter jedva krene bukvalno ide dva na sat i onda ga ispali i to se desava od kada sam stavio leo vince tt a prije bego sto cu staviti taj auspuh sam stavio zelene oprugice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Novembar 30, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ja mislim da je ovo jedan isti lik koji troluje. Zato sto je uvek jedna recenica u deset redova. Zato sto je uvek koncizan, umereno jasno izlozi problem. Zato sto je uvek skuter. Zato sto uvek ima neki bag u tekstu, uvek nesto fali od informacija. Ovog recimo izdvaja ijekavica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksa1111 0 Napisano Novembar 30, 2021 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drug ja nisam dosao nikoga da trolujem vec sam samo pitao da li iko zna sta bi mogao biti problem na mom skuteru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Novembar 30, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve kul drug, nemam nista licno protiv tebe, govorim generalno jer sam na ovom forumu vec neko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksa1111 0 Napisano Novembar 30, 2021 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne znam stvarno drug ja sam danas napravio akaunt ovdje pa ako bi mi neko mogao pomoći da rijesik problem puno bi mi značilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6673 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1916 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kada dodajes gas, povecavaju li se obrtaji motora? Ako da, onda je nesto do prenosa (cvt-a) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 235 Napisano Decembar 2, 2021 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan On 11/30/2021 at 8:45 PM, Aleksa1111 said: ne znam stvarno drug ja sam danas napravio akaunt ovdje pa ako bi mi neko mogao pomoći da rijesik problem puno bi mi značilo Druže, stavio si tri ista posta u tri teme. Nije čudno što ti ljudi kažu da si trol. To se tako ne radi. Uostalom, javiće ti to i neko od moderatora. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksa1111 0 Napisano Decembar 3, 2021 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ne znam ti ja ouno o ovom sajtu prijavio sam se prije par dana ali ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...