acim 766 Napisano Novembar 1, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Rekord je postavio Rocky Robinson na motociklu Top 1 Ack Attack 26. septembra 2008. Izvor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Novembar 1, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo interesantni ovi pomocni tockici,dobro bi dosli na fezera po neki put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 1, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan bas sam juce gledao dokumentarac Speedology o tome pogone ga dva Hayabusa turbo kljukana motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Novembar 1, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan bas sam juce gledao dokumentarac Speedology o tome pogone ga dva Hayabusa turbo kljukana motora... Postavila sam linkove za dokumentarac ovde : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25231.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Novembar 1, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan a ovo je kao motocikl, kako da ne al za malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Koja glupost,pa napravili raketu sa dva tocka i eto najbrzeg na dva tocka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan jeste hir ali glupost nije, to vozilo uopste nije tako lako napraviti kako mozda izgleda na prvi pogled naprezanja su strahovita a tehnolosko prevazilazenje tih problema je korisna stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 2, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ne znam zašto se čudite što gornje vozilo ne izgleda kao klasičan motocikl. Već sam u nekoj temi pisao da je maksimalna brzina od 400 i nešto km/h postignuta na turbo Hayabusi i tu je kraj za klasične motocikle, tako da se mora upotrebiti daleko aerodinamičniji model. Vozilo koje vidite gore je pogonjeno motorom i ima dva točka, znači motocikl je. A i nebitno je kakav motocikl, bitno je da su oborili svetski brzinski rekord na dva točka, a ako neko misli da to nije ništa, neka obori njihov rekord i rešen problem. Ja bih baš bio ponosan da Srbi drže ovaj rekord. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 4, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srbi ne priznaju ovaj rekord Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...