GezyX 2 Napisano Novembar 1, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem extra Piaggio Liberty 125 2000 god,odraden veliki servis,ofarban,registrovan do 21.7.2009,bez ikakvih daljih ulaganja.Puno novih delova.Radena za sebe.Nov halogen far,duplo sediste.jako malo trosi. Nova:sajle(gas,zad.kocnica),kais,rolnice,pred.guma(zadnja kao nova),retrovizori,akumlator,prednje i zadnje pakne kocnice,puz i sajla km sata,itd. Max brzina 100km/h. Atraktivan izgled, cena 1200e nije fixno. Moze zamena za manji(free,...) uz doplatu ili za veci (motocikl)uz dogovor 0643600064 uskoro jos par slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Novembar 2, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Nove slike: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Mogli biste malo da prokomentarisete... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.KLIMAX 23 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogli biste malo da prokomentarisete... Ne komentarisem tudje oglase, a i ne volim kada drugi to rade van konteksta oglasa. Ali osetih se prozvan. Liberty je vec godinama moj favorit medju motorciklima, a ovo je definitivno najlepsi koji sam ikada video. Verujem da je i tehnicki perfektan kad si ga sa ovoliko volje (ljubavi) sredio. BRAVO. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Gezo prijatelju,evo ja cu da prokomentarisem tvoj oglas jer si zaboravio da kazes kljucnu stvar o svom motoru.A to je sledece: Sve o motoru,kako je sredjivan,kojim znanjem i strucnoscu si raspolagao prilikom sredjivanja svog motora i kojoj kolicinom informacija,mozete pogledati na http://scooterclubbeograd.forumup.com/index.php?mforum=scooterclubbeograd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Novembar 5, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Tako je cicak!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Novembar 13, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1766 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi li u obzir zamena za Kymco agilitu 50ccm 4T 2008god?Teget,boje,presao 2000km,sutra idem na drugi servis.Call on 060/1423-246 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan A K T U E L N O !!! -Ajmo ljudi sigurno ima neko ko oce da prede sa free-a na Liberty! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FXGT 0 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima al pitanje da li moze ;D Ja bi ali imam malo problema nemam A imam free koji mi je extra, trebao bih prvo da polozim za A pa da prodam free pa da pazarim liberty Eto kad ispunim sve to ako bude na prodaju ja cu ga uzeti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Ako ce jos biti na prodaju.... Mada moze i zamena za free!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Decembar 3, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan !!!A K T U E L N O!!!!!!A K T U E L N O!!!!!!A K T U E L N O!!! !!!A K T U E L N O!!!!!!A K T U E L N O!!!!!!A K T U E L N O!!! ps:Zamenjene su i caure u zadnjoj viljusci! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan lepo dvoriste, cestitam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Decembar 15, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Prodato!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...