Jump to content

Moto Zajednica

Piaggio Liberty na prodaju(moze zamnea)

Recommended Posts

• U prolazu, 90 postova
  • Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty

Prodajem extra Piaggio Liberty 125 2000 god,odraden veliki servis,ofarban,registrovan do 21.7.2009,bez ikakvih daljih ulaganja.Puno novih delova.Radena za sebe.Nov halogen far,duplo sediste.jako malo trosi.

Nova:sajle(gas,zad.kocnica),kais,rolnice,pred.guma(zadnja kao nova),retrovizori,akumlator,prednje i zadnje pakne kocnice,puz i sajla km sata,itd.

Max brzina 100km/h.

Atraktivan izgled,

cena 1200e nije fixno.

Moze zamena za manji(free,...) uz doplatu ili za veci (motocikl)uz dogovor

0643600064

uskoro jos par slika

post-4783-12879009006323_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 6 postova

Mogli biste malo da prokomentarisete...

Ne komentarisem tudje oglase, a i ne volim kada drugi to rade van konteksta oglasa. Ali osetih se prozvan. Liberty je vec godinama moj favorit medju motorciklima, a ovo je definitivno najlepsi koji sam ikada video. Verujem da je i tehnicki perfektan kad si ga sa ovoliko volje (ljubavi) sredio. BRAVO.

• Svrati ponekad, 165 postova

Gezo prijatelju,evo ja cu da prokomentarisem tvoj oglas jer si zaboravio da kazes kljucnu stvar o svom motoru.A to je sledece: Sve o motoru,kako je sredjivan,kojim znanjem i strucnoscu si raspolagao prilikom sredjivanja svog motora i kojoj kolicinom informacija,mozete pogledati na http://scooterclubbeograd.forumup.com/index.php?mforum=scooterclubbeograd

• U prolazu, 8 postova

Pa ima al pitanje da li moze ;D

Ja bi ali imam malo problema nemam A imam free koji mi je extra, trebao bih prvo da polozim za A pa da prodam free pa da pazarim liberty

Eto kad ispunim sve to ako bude na prodaju ja cu ga uzeti ;)

• U prolazu, 90 postova
  • Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty

!!!A K T U E L N O!!!!!!A K T U E L N O!!!!!!A K T U E L N O!!!

!!!A K T U E L N O!!!!!!A K T U E L N O!!!!!!A K T U E L N O!!!

ps:Zamenjene su i caure u zadnjoj viljusci!

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja