HornY 57 Napisano Decembar 2, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan 100-ka izuva...jedan od mojih buducih stakala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N_E_R_O_N 2 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan horny kad pomenu da stotka izuva, zaboravio sam da napomenem da je vrh hemijske olovke fotkan sa kenko extenzionim prstenovima (sva tri komada 68mm) a novčanica od hiljadu dinara sa obrnutim nikor objektivom od 50mm zašrafljenim na pomenuti canon 100mm... Evo još par fotki skakavca: 1. 2. 3. 4. 5. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...opet si preterao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Decembar 12, 2009 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto od mene nije bas super macro ali eto ja sam zadovoljan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Decembar 13, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan eo od mene nekih detalja motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan eo od mene nekih detalja motora ... Dobre slike ali su vise za http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=31706.320;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Decembar 15, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Decembar 16, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Makro-makro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... Super je ovaj potenciometar... Makro-makro :D Dobar fazon i odlicna fotka...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Decembar 16, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ove Nikolicine bas svidjaju jer su umjerene.Inace tema je trebala da promjeni ime u Super makro vec odavno. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N_E_R_O_N 2 Napisano Decembar 20, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drajveri evo mene sa novim slidžama: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Nadam se da vam se sviđaju, taman da razbiju ovo belilo koje je pokrilo naše podneblje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 20, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Super su boje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan @N_E_R_O_N - Jel ovdje dno posude u ovakvim bojama ili si nekako drugacije dobio taj efekat "sarenila" i kakvo je osvetljenje bilo tu kad si slikao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3233 Napisano Decembar 21, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Izuvanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N_E_R_O_N 2 Napisano Decembar 21, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Drugari. Od opreme i skalamerije sam koristio sledeće: Canon EOS 40d + 100mm f2.8 macro + Speedlite 580EX II povezan preko produžnog kabla (off-flash cord) + stativ... Duboki pleh izvađen iz šporeta i napujen običnom vodom, crevo za infuziju sa dozatorom postavljeno iznad pleha, papiri u boji postavljeni iza pleha da bi davali refleksiju u vodi. Blic sam držaao u ruci koji je bio uperen u šareni papir... To je cela priča. Setovanja aparata su: blenda f8 - f16 brzina okidača 1/750 - 1/1000, ISO100 - ISO400. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kapa dole za trud i rezultat...Bravo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 21, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Drugari... Hvala tebi na pojasnjenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N_E_R_O_N 2 Napisano Decembar 21, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je sve objasnio detaljnije član DeVil79 sa foruma DizajnZona: http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=70559 Da nije bilo njega ne bih se ja ni setio da uradim ovako nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Decembar 21, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,odlicne fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stigla nova igrachka pa se josh uvek upoznajemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N_E_R_O_N 2 Napisano Decembar 21, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prijavi nam igračku da znamo sa čime se igraš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 21, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Veliki XT - FAR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Decembar 21, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla nova igrachka pa se josh uvek upoznajemo. Slabo se igras, out of focus. Jedino ako je zbog velkog kropa. Nisi se hvalio za tu novu igracku. Mislis li to na cigaru i pivo ili si mislis na aparat? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Decembar 22, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prijavi nam igračku da znamo sa čime se igraš Canon 400D Stigla nova igrachka pa se josh uvek upoznajemo. Slabo se igras, out of focus. Jedino ako je zbog velkog kropa. Nisi se hvalio za tu novu igracku. Mislis li to na cigaru i pivo ili si mislis na aparat? ??? Kropovi su bash veliki,mislim na aparat . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PistoljNoz 0 Napisano Januar 3, 2010 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Neron Kaci ''kisobrancice'' da vidimo kakvi su ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...