lomitelj 5814 Napisano Novembar 22, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan oglas koji, čini mi se, vredi imati u vidu. Opet nije moj oglas već kolege sa (nemačkog) foruma. Više mu ne odgovara položaj na motoru, kupiće drugi a ne želi da ovaj stoji tek tako. Honda je prešla oko 50 hiljada kilometara, kočnice, lanaci i gume su dobri. Zamenjena je kočiona tečnost, u kvačilu i motoru, sa sve filterom, naravno. Svećice su nove, iridijumske, filter vazduha i akumulator. Kako sam kaže, stanje ocenjuje kao dobro jer motor ima dovoljno godina pa je i za očekivati da nije sve u potpunosti "novo". Dodaci su: MRA vizir, aluminijumske poluge kočnice i kvačila (originalne su tu), USB utikač sa voltmetrom, zatamnjeni migavci napred, novi oslonci za noge tzv "fuzasteri", neki poseban poklopac za šraf na zadnjem točku (više neki "lep" efekat nego li bilo šta drugo), zadnaj svetlosna grupa zatamnjena i u LED-u, auspuh BOS, regler je od novi od "Motek"-a sa dodatnim hlađenjem od 2 x 30mm hladnjacima (šta god to bilo), kvačilo je potpuno novo sa jednom čeličnom cevi. Skinuo je oslonce za noge za saputnika jer je auspuh oslonio visoko na posebno pravljeni držač sa VFR logom na sebi. Inače su svi delovi za oslonce tu i idu uz motor. I naravno, prodaje ga u viđenom stanju, bez ikakvih garancija ali, kako on reče, prodaje ga bez i najmanje griže savesti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 22, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan I kao i pre, ja nemam korist od svega ovoga. Čini se kao lep primerak i kao pošten prodavac. Nudim posredovanje do prodavca i eventualnu proveru na licu mesta jer je ovaj primerak na nekih sat i po vožnje od mene. Sa mnom se može stupiti u kontakt preko PP na forumu ili na +4917648513185 za vibere, vajbere, vacapove i slično... Ovo je originalni tekst prodavca na forumu vrf-oc.de: "Hallo zusammen, ich versuche es mal hier, vielleicht sucht ja jemand eine coole gelbe VFR. Habe gemerkt, das ich nicht lange auf der VFR sitzen kann, wollte erst umbauen , SBL und Rasten usw, hab mich aber degegen entschieden. Wenn ich sie nicht anständig verkaufen kann, bleibt sie erstmal für die kurze "Hausstreckenrunde", aber so wie ich mich kenne ,werde ich vermutlich nur mit Moped 1 fahren und zum rumstehen ist sie zu Schade. Hier kommen die Details. ca 50.000 km Verschleißteile wie Bremsen, Kette und Reifen Okay Neu: Bremsflüssigkeiten, Kupplungsflüssigkeit, Ölwechsel mit Filter, Zündkerzen (Iridium), Luftfilter, Batterie. Zustand Gut würde ich sie mal beschreiben, ist klar, dass nach den Jahren Gebrauchsspuren vorhanden sind, sie steht aber echt schick da (seht ihr ja auf den Bildern). Zubehör: Dunkle MRA Scheibe, Alu Brems und Kupplungshebel (originale vorhanden), USB-Steckdose mit Voltmeter, dunkle Blinker vorne, Fußrasten vorne neu, Rasten Schoner mit Echt Carbon beklebt, mittlere Radnabenabdeckung Thurn Motorsport, Rücklicht dunkel LED, High Up Sportauspuff BOS, sämtliche Teile mit Zulassung. Regler durch Motek Neuteil ersetzt und zusätzlich mit 2 Stück 30mm Lüftern erweitert. Kupplung komplett neu mit Geber und Nehmer Zylinder und einer Stahlflexleitung Ich habe die Soziusrasten entfernt. Für die linke Seite habe ich mir eine Raste von einem Unfaller besorgt und die eigentliche Fußstütze entfernt. Der Grund. Ich wollte das Helmschloss und die Öffnung der Sitzbank vernünftig nutzen und zum Aufbocken auf den Hauptständer hat man immer noch etwas zum Anfassen. Auf der rechten Seite habe ich mir eine schicke Auspuffhalterung mit VFR Logo gelasert. Könnt ihr alles auf den Bildern sehen. Die originalen Teile gehören dazu (Soziusrasten, Soziusgriffe). Das Ganze ist rückstandslos in einer knappen Stunde wieder in den Originalzustand versetzt. Ich würde sagen mit ihr ist ein guter Start in die Saison 2022 möglich. Als Verkaufspreis stelle ich mir 2500,- € vor. Sie steht im Kreis Paderborn und wird natürlich ohne Garantie oder Gewährleistung verkauft- Kann sie aber mit gutem Gewissen hier anbieten." 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 22, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam ga pitao za godište i da li je registracija istekla. Odgovor je, godište je 02/2000 a registracija važi od 04/2022, ako je to uopšte važno ali eto, da pomenem. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 28, 2021 Drug član, 1485 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Da je na nasim tablama, i mogao bi da dobije toliko, mozda. S'obzirom da je u toj cudnoj, nefabrickoj boji, i da je zbog izduva onemogucena voznja sa suvozacem/cicom, diskutabilno je kakvu bi prodju imao kod nas. BTW: ja sam za tu cenu nudio V-tec 800 2002. sa 36.000km i sa nasim papirima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7316 Napisano Novembar 28, 2021 Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Odakle ti da nije fabrička boja? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 11/28/2021 at 1:42 PM, SHOKLA said: Da je na nasim tablama, i mogao bi da dobije toliko, mozda. S'obzirom da je u toj cudnoj, nefabrickoj boji, i da je zbog izduva onemogucena voznja sa suvozacem/cicom, diskutabilno je kakvu bi prodju imao kod nas. BTW: ja sam za tu cenu nudio V-tec 800 2002. sa 36.000km i sa nasim papirima. Vlasnik oglasa i ne zna da sam mu oglas "prepisao" i preveo i postavio ovde. Niti je njemu niti je meni u interesu sve ovo. Niti je cena fiksna. Smatram da je primerak vredan pažnje (ima ih još ali mi nisu zavredili ni trunku vremena), možda može nekome da bude interesantno pa da se iscima oko uvoza, prevoza i ostalih Danteovih krugova koji sve ovo prate. E sad, boja, oprema i ostalo vraćanje u originalno stanje uz delove koji idu uz motor, to je već nešto što može biti tema diskusije. Ništa više. Oglas je tu pa ako već ne škodi, onda valjda može da koristi, zar ne? 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1485 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, lomitelj je napisao: Vlasnik oglasa i ne zna da sam mu oglas "prepisao" i preveo i postavio ovde. Niti je njemu niti je meni u interesu sve ovo. Niti je cena fiksna. Smatram da je primerak vredan pažnje (ima ih još ali mi nisu zavredili ni trunku vremena), možda može nekome da bude interesantno pa da se iscima oko uvoza, prevoza i ostalih Danteovih krugova koji sve ovo prate. E sad, boja, oprema i ostalo vraćanje u originalno stanje uz delove koji idu uz motor, to je već nešto što može biti tema diskusije. Ništa više. Oglas je tu pa ako već ne škodi, onda valjda može da koristi, zar ne? Ne skodi, naravno. Neka ga tu, mozda se nekome posreci, te ga sa srecom pazari. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...