Jump to content

Moto Zajednica

Jutros oko 7h kod hotela Srbija...

Recommended Posts

• Vlasnik sajta, 5346 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

... motorista zakacio pesaka. Obojica preminuli na mestu nesrece...

20tak minuta posto se to desilo sam od policajaca cuo da se valjda neki deda (koji je vozio unuke u autu) parkirao sa desne strane puta i izasao iz kola. Tad je naisao motorista, naravno bez kacige, i nekako zakacio dedu...

Videh na parkingu za havarisana vozila danas tu Yamahu R6 crvene boje. Gotovo i da nema ostecenja. Vizir je puko i jos par plastika, al su zato ljudi nastradali.

Trenutak nepaznje i 2 zivota su izgubljena... :cry:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

strasno !!!

ali obratite paznju na sve ove postove, 99% ovih stvari se desava sa R-ovima !!!

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: Dominator
strasno !!!

ali obratite paznju na sve ove postove' date=' 99% ovih stvari se desava sa R-ovima !!![/quote']

I ja sam to primetio... i napisao temu.

Neka im je laka zemlja, obojici.

najzli

• MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08
... i bez kaciga... Covece kako se ljudi ne opamete posle ovakvih stvari?

Ma kao faca si kad te svi vide kako imas lud i brz motor..znas i sam te stare smekerske price..

Ja sam klinac dobro znam kako je to,kad tvoji ortaci ne nose kacige...

Jbg nekima nije dovoljan dokaz toliko izgubljenih zivota,vec treba da imaju svoje sopstveno lose iskustvo,ako ga prezive..

RIP!

Jbt ajde u malim mjestima gdje te svi poznaju pa da te vide ali u BG?!

Pa ko zna sta je njima u glavi,kad voze bez kaciga..mozda misle u sebi..nece bas meni da se desi-koliko god to glupo izgledalo sada nama..

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

E ovako, na ovom svetu postoje mozgovi kojima nikad nije pala na pamet misao da mogu da padnu, poginu, ili ubiju nekog drugog, da sedanjem na motor ne postaju supermeni, i sijaset drugih stvari na koje jedan savestan i normalan covek (vozac) obraca paznju.

Zao mi je ljudi veoma, ali sam i srecan sto do sada niti jedan clan "bratstva sa foruma" nije bio prva tema crne hronike. Ipak je sve u rukama coveka, a ljudi ima raznih...

E ovako' date=' na ovom svetu postoje mozgovi kojima nikad nije pala na pamet misao da mogu da padnu, poginu, ili ubiju nekog drugog, da sedanjem na motor ne postaju supermeni, i sijaset drugih stvari na koje jedan savestan i normalan covek (vozac) obraca paznju.

Zao mi je ljudi veoma, ali sam i srecan sto do sada niti jedan clan "bratstva sa foruma" nije bio prva tema crne hronike. Ipak je sve u rukama coveka, a ljudi ima raznih...[/quote']

I jeste problem sto cesto nije sve u nasim rukama..vec na nasu bezbednost utice dosta drugih ljudi,i splet situacija koje cesto dovode do nezeljenih posledica..

Eh da smo samo mi u pitanju...

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
Ne stignu da se opamete :cry: !!! Poenta je da se opametimo PRE ovakvih stvari...

• U prolazu, 90 postova
E ovako' date=' na ovom svetu postoje mozgovi kojima nikad nije pala na pamet misao da mogu da padnu, poginu, ili ubiju nekog drugog, da sedanjem na motor ne postaju supermeni, i sijaset drugih stvari na koje jedan savestan i normalan covek (vozac) obraca paznju.

Zao mi je ljudi veoma, ali sam i srecan sto do sada niti jedan clan "bratstva sa foruma" nije bio prva tema crne hronike. Ipak je sve u rukama coveka, a ljudi ima raznih...[/quote']

Cope zaboravio si Misu sa zelenom kawom :(

onaj sto je odvalio onaj reno koji je vozila zenska...

P.S. Nadam se da mu je bolje !

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981
Ne stignu da se opamete :cry: !!! Poenta je da se opametimo PRE ovakvih stvari...

U Srbiji uzgleda pomažu samo drakonske kazne.... klepni baju sa 5.000 za kacigu, 20.000 za vožnju bez dozvole +"humanitarni rad" od 30 dana kao u Americi i izmeni zakonsko rešenje po kome prve dve godine po dobijanju dozvole ne možeš da voziš motor jaèi od 20-30 konja pa da vidimo...

Pod pretpostavkom da ipak veæina pandura nije alava na mito, kapiram da bi se statistike drastièno promenile.

• Zainteresovan, 593 postova
Pod pretpostavkom da ipak veæina pandura nije alava na mito' date=' kapiram da bi se statistike drastièno promenile.[/quote']

Tema jeste ''crna'' ali ovo za pandure me je zasmejalo do suza. Pa ovde su i ''tetkice'' po skolama alave na mito, a sta tek pricati o muriji, carini i naravno, vrhunskim lopinama - politicarima koji zajasu bilo koji nivo vlasti. Mislim da se jedino ministar policije ne moze kupiti za 20 evrica. On trazi vise. :oops:

U Srbiji uzgleda pomažu samo drakonske kazne.... klepni baju sa 5.000 za kacigu' date=' 20.000 za vožnju bez dozvole +"humanitarni rad" od 30 dana kao u Americi i izmeni zakonsko rešenje po kome prve dve godine po dobijanju dozvole ne možeš da voziš motor jaèi od 20-30 konja pa da vidimo...

Pod pretpostavkom da ipak veæina pandura nije alava na mito, kapiram da bi se statistike drastièno promenile.[/quote']

Kod nas nemoze zaziveti ni jedan mesec pojacane kontrole motorista,koji je najavljivan milion puta,a kamoli nesto vise...

Nasa policija vecinom slucajeva zaustavlja samo nas ispravne,a one divljake koji se qrche vozeci kroz centar na jedan,ili samo odvrcu gas..njih ni ne vidi..

A da su potkupljivi ....jesu jesu itekako i to svi znaju...I tesko da mi mozemo da to promenimo...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja