Makica 10 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim sa zakasnjenjem.. Voznja je bila odlicna,put nikad bolji,krivine kao iz snova a najvaznije mi je da sam upoznala jos novih ljudi i da smo se bas lepo druzili. Nadam se da cemo na jos mnoge voznje ici zajedno a ako ne ove onda sigurno sledece godine. Bilo mi je zao sto smo mi morali ranije da odemo a malo sam i bila zabrinuta jer su nam javili da se sprema kisa a ja sam ujutru u zurbi zaboravila kisno odelo tako da smo morali odmah da krenemo(posle pola sata od naseg dolaska kuci kisa je pocela ). Pohvalicu voznju u grupi koja je bila besprekorna i mogu vam reci da od kako sam se prvi put vozila sa Lalajkom i ekipom trudim se da vise ne propustam njihove voznje jer je stvarno prelepo. Evo i neke slicice od mene: Jedva cekam sledecu voznju sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan @dcNiko Sad znas sta si ranije propustao i nemoj vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Sad znas sta si ranije propustao i nemoj vise Smeško Ni za živu glavu, fali mi samo nešto "malo" od opreme, to će morati da se nabavi uskoro a posle nema opravdanja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Meni jos "samo" fali sator(vrecu sam kupila) pa mogu svuda da idem a kuca ce mi biti putujuca ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa zakasnjenjem od 20-tak dana, evo i od mene par slicica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 28, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da malo osvezim temu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 28, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Samo da malo osvezim temu ;D Hvala Joska! Za koji dan, kad malo zahladi, bice otvorena "Ostrvica 2009" tema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 28, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepo bese 2008. godine, gledajuci.............dodjoh do zakljucka.........SVE mi nedostaje, ti putici, ljudi, sela, cevapi.........eh, cevapi i voznja. Eto mene na kratko u decembru u Srbiju, samo da ne bude snega.........odmah odoh na neku voznjicu. Ljudi ..........zavidim vam. Lepo se provedite na voznji "Ostrvica 2009" Pozdrav.........iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Novembar 7, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako vreme dozvoli, uradicemo Ostrvicu 2009 sledece subote! Da vidimo kad ko moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 7, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Najzad da se potrefi da mi je neradna subota! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti je zaraza....pre nekoliko dana sam ustao posle mesec i po dana stroge pasive. Sinoć nenadano izgubim oslonac i naslonim se na 'kljakavu' i gle, ne padoh...probam opet malo da se oslonim i polako mic po mic, korak po korak...auu, dobro je baš,baš! Danas ćitam ovu temu i već mi u glavi pomisao kako imam još nedelju dana vežbi i kako bih mogao dodatno ojačati pa probati...ne bi li barem pokušao da se provozam sa vama do Ostrvica! Normalno, ne bih vama da pravim neprijatnosti a i sebi...prerano je za tako nešto ali eto šta mi palo na pamet.....Ovo će mi zaista biti najduža zima u skorije vreme! Svi koji se barem malo premišljate...u torbicu.... dodatne čarape, trenerka, još jedan duks, šal...pamučne a i pride najlon rukavice ako bude vlažno vreme i ne oklevajte. Ne može biti toliko hladno dok god u torbici imate rezervu od odeće! Posle prve bljuzgavice kajačete se što niste išli! Idite i provedite se kada već ja ne mogu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Novembar 7, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne zezaj se Zemunac molim te! Sedi kuci dok ne ozdravis kako treba, ima prilike, vozicemo se sledece sezone da ti na nos izadje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan .prerano je za tako nešto ali eto šta mi palo na pamet... Svi koji se barem malo premišljate...u torbicu.... dodatne čarape, trenerka, još jedan duks, šal...pamučne a i pride najlon rukavice ako bude vlažno vreme i ne oklevajte. Ne može biti toliko hladno dok god u torbici imate rezervu od odeće! Posle prve bljuzgavice kajačete se što niste išli! Idite i provedite se kada već ja ne mogu!! Biće svega, samo polako.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 7, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da malo osvezim temu ;D U bre ja se sada živ izjedoh... pa kako ne videh ovu temu išao bi i ja pa skapiram da je prošlogodišnja :D:D Ako vreme dozvoli, uradicemo Ostrvicu 2009 sledece subote! Da vidimo kad ko moze... +1 ;D ps. jel neophodno da svako u koferu ima kulen ili kobasicu ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 8, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nije neophodno,ali je pozeljno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Novembar 9, 2009 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Još samo da se ova prognoza ostvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16960 Napisano Novembar 9, 2009 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan E, jbg druze Lalajko... Ja u subotu verovatno necu moci (osim autom, a to nema smisla) ... Jos vucem posledice medicinske intervencije od proslog ponedeljka. Ako odlozite za nedelju dana, eto i mene. PS: doduse, danas (kako lepo vreme!) moram da probam bar dva kruga, pa makar popucali savovi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 9, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Daaaaaaaaa, danas kao da je septembar Idem i ja koji krug, pa kud puklo... A u subotu ako bude vreme kao danas, dolazim i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kišno odelo, obavezno dvodelno za pecaroše, od 1000din, plastične rukavice (sa pumpe, preko vaših), dve kese za cipele, potkapa i mikro fiber za brisanje vizira koji blago obrišete krpom sa natopljenim deterđentom za sudove, da ne magli i nečete se pokajati jer vam ni jedna sitnica neće pokvariti užitak! Da i jedna veća kesa za kacigu da dok se šetate ne nađete je mokru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 12, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan DA LI JE BILO STA OD OSTRVICE :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Novembar 14, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan DA LI JE BILO STA OD OSTRVICE :-[ http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=44470.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan bas mi je zao sto sam danas radio,a i sutra radim.cini mi se da je ove godine bilo vise ucesnika nego prosle,zato ce sledeca biti jos bolja i nadam se da cu i ja ucestvovati.pozz svima :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bre Lalajko, kad misliš da najaviš Ostrovicu :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...